Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kerrostalo | 3h, k, kph / wc, eteishalli, parveke

Ruusulankatu 11, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

450 000 €
Tarjouskauppa

Koko

74 m²

Vuosi

1955

Muutama vuosi sitten huoneisto muokattiin tähän päivään. Ylimääräisiä seiniä poistettiin, oviaukkoja avarrettiin ja ovia vaihdettiin lasiliukuoviin. Näin saatiin lisää valoa, uusia mahdollisuuksia sisustamiseen ja toimivampi huoneisto. Seinät on maalattu vaaleiksi ja lattiat ovat vinyylilankkua, joka kestää kulutusta ja aikaa. Keittiössä on klassiset valkoiset Kvikin kalusteet ja integroidut kodinkoneet. Siellä on runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Säilytystilaa löytyy myös korttelipihan puolella sijaitsevista makuuhuoneista. Näkymät ovat pihan puolella upean vehreät. Kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä alle 10 vuotta sitten. Huoneistoremontin yhteydessä sitä päivitettiin uusilla kalusteilla, jotka on linjassa huoneiston muun tyylin kanssa. Sijainti hissitalon toiseksi ylimmässä 6. kerroksessa takaa rauhan ja valon. Olohuoneesta on käynti huoneen levyiselle pittoreskille parvekkeelle, johon aurinko kutsuu iltapäivällä ja illansuussakin. Vuonna 1955 valmistunut Asunto Oy Ruusulankatu 11 on yhtiö, jossa viihdytään ja jota hoidetaan vastuullisesti. Asukkaiden käytössä on pesutupa, saunaosasto ja pyörävarasto. Bonuksena ovat sisäpihan autopaikat, jotka ovat asukkaiden yhteiskäytössä. Sijainti on mainio! Palvelut, koulut, kulttuuririennot ja ulkoilumahdollisuudet ovat vieressä. Varaathan oman esittelyaikasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 2.6. 12:30 - 13:00

Ilmoittauduthan etukäteen! Voit myös varata esittelyajan toiselle päivälle. Anna Iskala, LKV, KiAT, puh/WA 0405116434 tai anna.iskala@km.fi (myös iltaisin ja la-su)

Esittelijänä Anna Iskala
p. +358 40 511 6434

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1369042
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph / wc, eteishalli, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Kerrokset
6/7
Rakennusvuosi
1955
Vapautuminen
3 kk kaupasta / sopimuksen mukaan

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

450 000,00 €

Velaton lähtöhinta

450 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

6 081,08 €/m²

Vastike

Hoitovastike

542,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

542,10 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vastikkeesta 278 € on hoitovastiketta ja 264,10 € on tonttivuokravastiketta. Vastikeperuste on jyvitetyt neliöt, joita tälle huoneistolle on 69,5. Pesutupamaksu on 15 e/6 kk.
Vesimaksu: vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
ulkopuolinen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Kattava huoneistoremontti 2020: eteisen katto laskettu ja asennettu kiinteät valaisimet, lattiapinnoitteet, keittiö ja kylpyhuoneet kalusteet uusittu. Myös osa väliseinistä uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Hallissa kaapistot ja upotetut kiinteät valaisimet, lattia vinyylilankkua ja maalatut seinät
Rakennusmateriaali: Kivi
Keittiön kuvaus
Vuonna 2020 uusitussa keittiössä integroitu täyskorkea jääkaappi, integroitu pakastin (matala), integroitu astianpesukone, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, induktiotaso ja liesituuletin. Koneet Bosch, keittiökaapistot Kvikin Tinta, tasot kompaktilaminaatti.
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku/kääntyvät suihkuseinät, sadesuihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pyyhekuivain, lattialämmitys (suora sähkö), kuivaava pesukone ja pesukoneliitäntä tason alla.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti parvekkeelle
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kummassakin makuuhuoneessa lasiliukuovi, kaapistot sekä sälekaihtimet.
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero, ullakkokomero
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Tonttivuokra nousee vuosittain 5 % + elinkustannusindeksi vuoteen 2026 saakka. Tonttivuokrasopimus on voimassa 31.12.2070 asti. Isännöitsijäntoimistosta saadun tiedon mukaan toistaiseksi ei ole ollut suunnitelmia tontin lunastamisesta. Asiaa on selvitelty 2015, kun uusi vuokrasopimus on laadittu.
Osakkeenomistajat ovat vastuussa huoneistojen sisäisten sähkö- ja tiedonsiirtojohtojen korjauksista ja kunnossapidosta Yj 7§.
Hallituksella valtuudet periä yksi ylim. hoitovastike tarpeen vaatiessa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: PTS-kauden 2024-2028 suunnitellut ja arvioidut kustannukset koko yhtiölle 556.000 € seuraavan viiden vuolen aikana.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 4, lisätietoa: Parkkipaikat ovat pihalla. Portin kaukosäätimen hinta on 50 €, ei palauteta. Autotallien käyttöoikeus arvotaan 3 vuoden välein.

Tehdyt remontit
2023 Kattoikk. uusim. ja valkokuitujen kunnostus. 2022 Hissien perusparannus. 2021 Tonttiaidan uusiminen yhdessä Mannerheimintie 66 ja 68 kanssa. 2018 Ullakolle viisi irtaimistokomeroa lisää. Pihan lisävalaistus + jätekatoksen valaistus uusittu. Pihojen kunnostus. Ulko- ja autotallien ovien huolto. 2017 Pihaval. parant. 2016 Alakertaan Troax-irtaimistokomerot kaikille huoneistoille. Porraskäytävän maalaam. IV-kanavien nuohous (sis. linjasan.). Taloyhtiön omien asuntojen A2, A5, A9, B41 kunnostus, LS-hankkeen yht. 2016-15 Linjasaneeraus, pysty- ja hstoviemärit, vesijohdot, sähkönousut, TV- ja datakaapelointi, kylpyhuoneet, tonttiviemäri, kadunpuol. salaojat, huoneistosähköt, patteriventtiilit, talosauna uusiminen, hormien korjaus. Huoneistokohtainen haitta-ainekartoitus tehty linjasaneerausurakkaan liittyviin osiin. 2014 Tonttiaita, Sibeliuksenkatu 4 raja. Katon turvavarustuksen uusiminen. Linjastosaneerauksen tekninen suunnittelu aloitettu. Linjastosaneerauksen hankesuunnittelu. 2013 Lukitus uusittu Abloy Sento tuotesarjaan. Parvekelasitusselvitys. Linjastosaneerauksen perustutkimukset, LVI-kuntotutkimus, haitta-ainekartoitus. Portit ja aidat. 2012 Hissien oskillaattorikytkimet uusittu. Portin/aidan suunnittelu. Jätekatoksen rakentaminen. 2011 Katon kuntoarvio. Ullakko- ja kellarikomeroiden uudelleen järjestely. Pystyviemärien (keittiölinjat) huuhtelu. 2010 Pihakaivo, tukkivat juuret poistettu. Taloyhtiön omistaman asunnon B41 kunnostus. Porrasaulojen mattojen uusinta. A-portaan ylimmän hissitason korjausmaalaus. 2010-2009 Ikkunoiden uusiminen. 2009 Pesukoneen hankinta. Lämmönjakolaitteiston uusiminen. 2008 Saunan pesuhuoneen ja pukuhuoneiden kattojen maalaus. 2007 Poistohormien nuohous. Kadunpuoleisen piha-alueen kunnostus. 2006 Pihajulkisivun kunnostus. Yleistilojen lukkojen vaihtaminen EXEC-turva-avainjärjestelmään. 2005 Puomikoneiston asennus pihaan ajaville autoille. Katu- ja päätyjulkisivujen kunnostus. 2002 Kellarin putkiston ja saunan uusiminen. 2001 Taloyhtiön omistaman liike-/toimistotilan kunnostus. 1997 Ikkunoiden kunnostus ja parvekkeiden maalaus. 1990 Kaukolämpökeskuksen laitteiston uusiminen. 1989 Porraskäytävien maalaus. 1987 Hissien uusiminen. 1986 Ikkunoiden maalaus. Katon uusiminen.
Tulevat remontit
Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS) vuosille 2024-2028: 2024: Ilmanvaihtokojeiden uusiminen. Parvekkeiden ja julkisivun kunnostuksen suunnittelu. 2025: Energiatehokkuuden parantamisen selvitystyöt. Parvekkeiden ja julkisivun kunnostus. Energiatehokkuuden parantamishankkeet (aurinkopaneelit, lämmöntalteenotto, maalämpö ym). B-portaan edustan ramppi. 2026 Ilmanvaihtohormien nuohous.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
1 749,5 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
125 967,76 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2070

Asunto Oy Ruusulankatu 11

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Töölön ala-aste (n. 0.19 km)
Ruokakaupat: K-Market Eino Leinon katu (n. 0.3 km), K-Market Töölöntori (n. 0.45 km), K-Supermarket Kasarmi (n. 1.0 km)
Lähipalvelut: Ooppera (n. 0.45 km), Musiikkitalo (n. 1.3 km), Töölön kisahallli (n. 0.45 km), Töölöntori (n. 0.45 km)
Päiväkodit: Töölön yhteiskoulu (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
www.hsl.fi: raitiovaunu (n. 0.1 km)
www.hsl.fi: bussit (n. 0.3 km)

Tiedustelut
Anna Iskala, LKV, KiAT, puh/WA 0405116434 tai anna.iskala@km.fi (myös iltaisin ja la-su)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anna Iskala

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.