Helsingin VendoLKV Oy

Kerrostalo | 3h + k

Kanneltie 2, Kannelmäki, Helsinki

Hinta

219 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1960

Tervetuloa tutustuman tähän OMALLA tontilla olevaan tilaihme kolmioon! Asunnossa on erillinen keittiö, sekä kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja valoisa olohuone. Huoneisto on hiljattain remontoitu. Lattiat ovat laadukasta vinyyliä, uudessa keittiössä on runsaasti säilytystilaa. K-rappu sijaitsee rinteen päällä, joten vaikka asunto on toisessa kerroksessa, keittiön ja makuuhuoneiden ikkunoista näkymä on avara. Olohuoneen ikkunasta ja parvekkeelta aukeaa vehreät näkymät puistoon. Tässä taloyhtiössä on tehty kaikki suuret remontit ja vastikekin on maltillinen. Lämpimästi tervetuloa esittelyyn. Varaa oma aikasi! Olga Tarino myyntijohtaja, uudiskohteet Helsingin Vendo LKV 0503898921

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21194950
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

4 055,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

264,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

264,60 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vedestä laskutetaan kulutuksen mukaan 1.4.2015 alkaen.

Muut maksut

Saunamaksu

12,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 1,5%. Sähköt ja vakuutusmaksut oman sopimuksen mukaisesti. Yhtiökokous 4.4.2023 valtuutti hallituksen nostamaan enintään 900 000 euron remonttilimiitin parvekekaiteiden kunnostuksen, parvekelevyjen sekä parvekeovien uusimisen rahoittamiseksi. Laina-ajaksi päätettiin 20 vuotta. Hankkeen lopullisiksi kustannuksiksi on tarkentunut 2-vuotistakuutarkastus huomioiden noin 600 000 euroa, jonka hallitus on päättänyt lainasummaksi. Osakkailla on mahdollisuus maksaa pois huoneistokohtainen lainaosuus (110,39558 €/m2) kertasuorituksena ilman lisäkuluja 10.5.2024 mennessä. Mikäli kertasuoritusta ei ole maksettu 10.5.2024 mennessä, lisätään huoneiston maksuihin pääomavastike 0,828 €/m2/kk 5.6.2024 alkaen. Lainaosuutta ei ole huomioitu isännöitsijäntodistuksen huoneistotiedoissa "lainaosuudet"-kohdassa. Huoneiston mahdollisessa myyntitilanteessa ostajan tulee kuitenkin maksaa varainsiirtovero myös tästä lainaosuudesta, koska lainaosuus on jyvitetty osakkaille. Huoneiston arvioitu osuus yhtiölainasta tulee olemaan noin 5 961,36 €. VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN 20.3.2024 PÄÄTÖKSET - Päätettiin, että tarvittaessa kartutetaan lainanlyhennysrahastoa ja rahastoidaan enintään tilikauden aikana tapahtuneet lainanlyhennykset lainanlyhennysrahastoon sekä tarvittaessa rahastoidaan osakkaiden maksamat hankeosuudet. - Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai nostaa tarvittaessa hoitolaina yhtiön maksuvalmiuden niin vaatiessa, äkillisen ja ennalta arvaamattoman vahingon tai taloudellisesti ylipääsemättömän tilanteen aiheuttamien kulujen kattamiseksi. Valtuutettiin hallitus päättämään lainan takaisinmaksuaika ja lyhennyksen suuruus sekä tarvittaessa aloittamaan lisähoitovastikkeen periminen ja määrittelemään lainavastikkeen suuruus. Samassa yhteydessä päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus hakemaan tarvittaessa lisää vakuuksia (panttikirjat) sekä panttaamaan ne haettavan lainan vakuudeksi ja allekirjoittamaan hoitolainan nostoon liittyvät asiakirjat. Ylimääräisen hoitovastikkeen perimisvaltuus sekä hoitolainan nostovaltuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Yhtiöllä on luotollinen limittitili Nordeassa , josta käytetty 31.12.2021 3363,76 €. Omistajan vaihtuessa uuden omistajan tulee hakea omistuksen rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään ja osakeluetteloon Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kaupanteosta tai omistusoikeuden siirtymisestä. Kauppakirja tulee siitä huolimatta lähettää heti kaupanteon jälkeen viipymättä isännöintiin isannointi@granlund.fi, jotta vastikevastuu saadaan kauppaehtojen mukaisesti siirrettyä uudelle omistajalle.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Keittiö ja lattiasaneeraus 2023.
Hana ei perustasoinen 2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: integroitu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikatto
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Granlund Isännöinti Oy Pietari Ylinen PL 26 00401 Helsinki isannointi@granlund.fi
Huolto
Huoltoliike Peke Team Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Vinttikomero, Väestönsuoja, Kellarikomero, Talopesula/itsepalvelupesula
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: DNA laajakaista 10/10 M.
Kuntotutkimukset: 2000 LVI-kuntotutkimus
2004 Vesikattojen kuntotarkastus
2006 Julkisivun- ja parvekkeiden kuntotutkimus
2009 Salaojien ja sadevesiviemäreiden kuvaus ja tutkimus
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 9 Autohallipaikkoja: 28

Tehdyt remontit
2023 Parekkeiden ulko-ovien uusinta (PK ovet Oy), Parvekekaiteiden ja levyjen kunnostus (Uudenmaan Korjausrakentajat Oy), valvonta Contrust Oy Yläpihan kulkutien kunnostaminen (Kaivinpalvelu Raimo Kesseli Oy).
2022 Parvekekaiteiden kunnostuksen ja parvekelevyjen uusimisen sekä parvekeovien uusimisen suunnittelu, Contrust Oy, Porrashuoneiden lippojen peruskorjaus, JA-Wentex Oy valvonta Contrust Oy.
2019 Piha-kävelytien rakentamien, Nocamar Oy. 2018 Piha-aidan rakennus, Vepe Oy, Huoneistojen ulko-ovien kuntotarkastukset, Valvonta ja Tekninen Isännöinti/ Kari Korhonen
2017 Kesällä toteutettiin kaikkien kolmen talon vesikattojen pinnoitusmaalausurakka Maalausliike Repton Oy:n toimesta.
2016 19.1.2015 vastaanotetun LVIS-urakan takuukorjaustöitä. Huoneiston A 6 tulipalon takia huoneistossa uusittiin kaikki pintamateriaalit ja kaikki kiintokalusteet. Yhtiön parvekkeiden mineriittilevyjen kiinnitykset tarkastettiin ja todettiin olevan kunnossa.
2015 Lemminkäinen Talo Oy: toteuttama LVIS-urakka on vastaanotettu 19.1.2015. Takuuaika on kaksi vuotta. Pesutuvan oviin uusitiin ILOQ-avainjärjestelmä. Kaikkiin autotallin oviin lisättiin venttiilijärjestelmä ilmanvaihdon parantamiseksi. Taloyhtiön kerhohuone kunnostettiin ja kalustoa uusittiin. Lisäksi on suoritettu normaaleja huoltokorjauksia tarpeen mukaan.
2014 Linjasaneeraus valmistui vuoden loppuun mennessä. Linjasaneerauksen yhteydessä yhtiöön rakennettiin uusi pesutupa ja kaikkiin kolmeen taloon kondenssikuivaimella varustetut kuivaushuoneet. Kerhotilaan hankittiin liesi ja liesituuletin.
2013 Linjasaneeraus aloitettiin. Urakoitsijana toimii Lemminkäinen Talo Oy. Valvonta ja projektinjohto on tilattu Primaplan Oy:ltä. Pelastussuunnitelma laadittiin. Energiatodistus laadittiin 10 vuodeksi. Talotikkaiden yläpää korjattiin turvallisen kulun varmistamiseksi katolle. Lukitukset uusittiin Ilog-järjestelmään.
2012 LVIS-peruskorjauksen suunnittelu. Projektipäällikkönä on toiminut Petri Saukkonen, Primaplan Oy:stä. Suunnittelusta on vastannut pääsuunnittelijana Mika Michael, Arkkitehtitoimisto Arkitektbyrå Fogel-Michael Oy Ab. LVI-suunnittelusta on vastannut Jan Räsänen, Talontekniikka Oy:stä ja sähkösuunnittelusta Timo Korhonen, Certimo Oy:stä. Pihaurakan takuuajan tarkastus suoritettiin. Valvojana toimi Pasi Kupiainen, HSSR Oy:stä. Yhtiön omistama ja talonhoitajan käytössä oleva huoneisto kunnostettiin
2011 Saunan ohjauskeskus uusittu (malli: Harvia C 150 VKK) LVIS-peruskorjauksen hankesuunnittelu (isn. tsto Talokeskus Oy)
2010 Salaojituksen- ja sadevesiviemäröinnin rakentaminen. Pihan rakennus/kun- nostustöitä: maastoportaiden ja talojen välisen pihakäytävän kunnostuksen sekä tonttiliittymien (vesi, viemäri) ja autosähkötolppien uusimisen, parkkipaikan laajennusta, jätekatoksen laajennus/kunnostus, sekä muutamien huonokuntoisten puiden kaatoja ja karsimisia sekä A-talon kadun puolen piha-asfalttialueen laajennusta. Saunan huippuimuri uusittiin.
KATSO AIEMMAT REMONTIT TOIMINTAKERTOMUS 2023
Tulevat remontit
2026 Kylpyhuoneiden silikonien korjaus
2026 Ikkunoiden korvausilmaventtiilien tarkastus
2026 Porrashuoneiden ulko-ovien korjaus / uusiminen
Energialuokka
E (2018), Energiatodistus on voimassa 7.1.2033 saakka.
Tontin koko
10 311,4 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kanneltie 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Pieni autotalli 45 € / kk
Iso autotalli 48 €/kk
Pieni autotalli ulkopuolinen 75 €/kk
Iso autotalli ulkopuolinen 90 €/kk
Autopaikat jaetaan jonotuksen perusteella. Jonotuslistaa pitää isännöitsijäntoimisto.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kannelmäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarino Olga

Myyntijohtaja, uudiskohteet

Helsingin VendoLKV Oy

Helsingin VendoLKV Oy
Helsingin VendoLKV Oy

Fabianinkatu 31 C,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.