Bo LKV Turku

Kerrostalo | 3h + k + kph + erill.wc + las.parveke (yhtiöj. mukaan 3h + k)

Varnankatu 4, Suikkila, Turku

Hinta

184 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1974

Ylimmän kerroksen täysin remontoitu ja modernia tyylikkyyttä huokuva huoneisto. Tämä kahden makuhuoneen koti sopii pienelle perheelle ja toimii yhtä hyvin pariskunnalle. Huonekoot ovat suuria ja mahdollistavat siten monenlaista asumista. Keittiössä kaikki on sopivan lähellä toimivasti, ruokapöytä mahtuu mukavasti ja aamukahvi maistuu mäntyjä ikkunasta katsellen. Keittiön kaapistot ovat Puustellin ja huoneiston remontti on tehty syksyllä 2016, eli silloin on uusittu keittiö, lattiat, seinäpinnat ja kylpyhuone sekä erillinen wc. Yhtiö on putkiremontoitui samoihin aikoihin. Ison olohuoneen saat sisustettua monella tapaa mielesi mukaan. Olohuoneeseen saat isommankin sohvakaluston lisäksi lukunurkkauksen tai ruokapöydän, mikä ikinä onkaan oma haaveesi. Olohuoneen jatkeena aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn toimii lasitettu parveke. Aurinkoisella parvekkeella vietät mukavia hetkiä lueskellen kirjaa ja nauttien rauhallisista hetkistä. Taloyhtiön oma uima-allas ja saunaosasto tekevät asumisesta verratonta ympäri vuoden. Teräsrautelan koulun Suikkilan yksikkö ja lähikauppa K-Market ovat vain yhden tien ylityksen päässä Varnankadulta. Koulun takana mutkittelee Suikkilan valaistu kuntorata. Föli-linjat 60, 61 ja P3 liikennöivät viereistä katua pitkin. Saija Palin Asuntomyyjä, partner Bo LKV Turku Oy 040 756 7070 saija.palin@bo.fi facebook: Bo LKV Saija Palin instagram: saijapalin.bolkv ______________________________________________________ OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitseville ja kertomaan miten kodistasi saadaan paras mahdollinen hinta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21538780
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + erill.wc + las.parveke (yhtiöj. mukaan 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/6
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

184 000,00 €

Velaton hinta

184 000,00 €

Neliöhinta

2 300,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

248,00 € / kk

Erityisvastike

40,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

288,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Sähkö kulutuksen mukaan, sähkömaksu 0,13 €/kWh, ei perusmaksua, laskutuslisä 0,85 €/lasku. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti 3 kk välein. Varasto vuokra 10 €/kk, autokatosvuokra 15 €/kk, autohallivuokra 30 €/kk, autopaikkavuokra II autopaikat katolla 15 €/kk, saunamaksu 7 €/kerta, pesutupa 3€ tai 6€/kerta. Erillisen pysäköintitalon korjaus alkanut 6.5.2024. Kustannuksien toteutuessa 620 000 euron mukaisesti on huoneistokohtainen hankeosuus 44,019 €/m2. Pääomavastike 10 vuoden lainalla ja 4,6 %:n korolla laskettuna 0,536 €/m2/kk. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laminaattia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, liukuovikaapistot
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Aiemmin tehdyt remontit: 2016 kylphuone ja wc remontoitu, makuuhuoneet, käytävä ja olohuoneen katot maalattu, lattiaan uusittu laminaatti, keittiön kalusteet ja pinnat uusittu. (mm.. vedeneristyksen tarkastuspöytäkirja ja asbestin purkutyöstä dokumentit saatavilla, yhtiön tarkastusmerkinnät puuttuvat, oskas vastaa kuitenkin aina itse tekemistään remonteistaan).
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus on tehty kylpyhuoneeseen wc:hen ja keittiön välitilaan 13.9.2016. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Puustellin kaapistot vuodelta 2016, jääkaappi-pakastin, integroitu astianpesukone, kalustemikro, induktio liesitaso, kiertoilmauuni, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella (Lapetek), AEG-merkkiset kodinkoneet
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peili, lattialämmitys. Lattia ja seinät laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Wc on remontoitu vuonna 2016. Varustus: peili, käsienpesuallas, kaappi, bidee ja wc-istuin. Seinät ja lattia on laatoitettu.
Saunan kuvaus
ja uima-allas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laminaattia ja seinät on tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiat on laminaattia ja seinät on tapetoitu.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy Maariankatu 4 C, 20100 Turku Isännöitisjä Tuomas Reivonen 020 722 9967, tuomas.reivonen@isannointitalo.fi
Huolto
Suikkilan Lämpö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Kellarikomero, Uima-allas, Jäähdytetty kellari, Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiössä on DNA kaapelitv ja talokaista 10 megan perusnopeudella sekä mahdollisuus itse hankkia nopeampia laajakaistapalveluja DNA:lta.
Taloyhtiössä on neljä uima-allasta, jokaisessa talossa yksi.

YJ16§: Taloyhtiössä on tupakointikielto.
YJ17§: Taloyhtiössä tehtävä muuttoilmoitus (sisään- ja ulos muutettaessa) kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.
Kuntotutkimukset: Julkisivun ja parvekkeiden kuntotutkimus.
Tehdyt remontit
2023 K-portaan saunaosaston kokonaisvaltainen remontointi (poislukien uima-allas).
2022 Talo 4:n alimman kerroksen pihan puoleisten ikkunoiden uusiminen, P-portaan saunaosaston kokonaisvaltainen remontointi (poislukien uima-allas), lukituksen uusiminen iLOQ s5 järjestelmällä, julkisivun sekä pysäköintirakennuksen kuntotutkimuksen teettäminen, P-portaan päädyn salaojien uusiminen sekä hulevesikorjaukset, asunnon B 20 viemäröinnin saneeraus sukkasujutusmenetelmällä, sähköautojen latausinfran suunnittelu.
2021 Valvontakameroiden asentaminen rakennuksien sisäänkäyntien yhteyteen, leikkipaikkojen ja välineiden uusinta nykyisten turvamääräyksien mukaisiksi, F-portaan saunaosaston kokonaisvaltainen remontointi (poislukien uima-allas), yhdyskäytävien varrella olevien ovien uusiminen palo-ovilla, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihtaminen, tuuletusparvekkeiden ovien tiivisteiden uusiminen, pelastussuunnitelman päivittäminen ja jakaminen kaikkiin asuntoihin.
2019-2020 Vaiheittaen aloitettu käyttövesisaneeraus rakennettiin valmiiksi ja vesikalusteet uusittiin kaikkiin asuntoihin. Porrasaulojen alaslaskettu katto ja valaistus uusittiin. Kerroksissa myös alas lasku ja asunnoissa
osa eteisestä ja kylpyhuonekatto. Uusittiin porrasovet. Samassa yhteydessä lisättiin ovien avausautomatiikka.
2018 Aloitettiin käyttövesisaneeraus A-portaasta malliasennuksena ja jatketaan
saneerausta koko yhtiötä kattavaksi. Hanke valmistui syksyllä 2019, uusittiin poistoilmajärjestelmä etävalvottavaksi ja ohjattavaksi, järjestelmä tunnistaa säätilan muutokset automaattisesti.
2017 Suunniteltiin käyttövesihanke, suunniteltiin autotalon kaiteiden uusiminen, täydennettiin leikkipaikkaa.
2016 Patteriverkoston tasapainotuksen ja perussäädön päivitys, autolämmityskotelot uusittiin jaksokellollisiksi, piha-alueet asfaltoitiin uudelleen kokonaisuutena, allasosastojen lasiseinät uusittiin, autotalon liukuportit uusittiin ja laadittiin suunnitelmat käyttövesisaneerauksesta asuntoihin saakka sekä autotalon kaiteista.
2015 Uusittiin kaikkien asuntojen ikkunat, umpiosat (lämmön eristystä parannettiin myös näissä) ja loput parvekeovet, uusittiin lämmönsiirrinjärjestelmä kokonaisuudessaan, nuohottiin ja säädettiin yhteiskanava poistojärjestelmä.
2014 Yleistentilojen korjauksia, auto talon/pysäköintialueen korjauksia, ikkunahankkeen suunnittelu.
2011 Auto talon ovien sähköistys ja kauko-ohjaus.
2008-2009 Käyttövesijohtoputkistojen vaakalinjojen uusiminen koko yhtiössä valmiin kokonaissuunnitelman mukaisesti ns. vaiheittaisen peruskorjauksen vaiheena 1. Vaihe 2. ei ole vielä ajankohtainen.
2006 Poistoilmajärjestelmän nuohous, etukäteen laadittu linjastosaneeraussuunnitelma.
2003-2005 Rakennusten sokkelipintojen pinnoitus ja porrassisäänkäyntien laatoitus, parvekkeiden korjaukset sekä lasitukset kaikkiin parvekkeisiin, ikkunanpuitemaalaukset.
1996-1997 Vesikattojen uusiminen
Tulevat remontit
2023-2024 Yhteistilat ja saunaosastot (tavoite 1 saunaosasto/vuosi), sähköautojen latausinfra (toteutetaan osittain alustavasti 2023)
2024 Pysäköintitalon korjaaminen Kustannuksien toteutuessa 620 000 euron mukaisesti on huoneistokohtainen hankeosuus 44,019 €/m2.
2025-2026 Autotalon kaiteet ja ulkopuolen maalaus
2027-2028 Vesikatto, julkisivut, parvekkeet, siivousparvekkeet, hissit
Energialuokka
D (2018), Voimassa 14.10.2032 saakka.
Tontin koko
17 967 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus. https://opaskartta.turku.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hiidenharju

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on erillinen autotalo, jossa kaksi katettua kerrosta ja kattamaton vedeneristetty kattotasanne pysäköintiin uusituilla autosähkökoteloilla. Yhtiön hallinnassa 224 autopaikkaa. Latausvalmius on tehty 36:lle paikalle. Halukkaat voivat omakustanteisesti hankkia itse latausaseman tällaiseen paikkaan. Taloyhtiön pysäköintihallia aletaan remontoimaan 6.5. alkaen ja remontti kestää arviolta 4 kk. Tämän jälkeen paikkoja voi tiedustella isännöitijältä (uskoo, että paikkoja löytyy).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Suikkila, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Palin Saija

Asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.