OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Rivitalo | 3h, k, kph, et, ph, s, khh, ask.h, var. (yj. 3h + k + kph + et)

Sepeteuksentie 16 B, Puistola, Helsinki

Hinta

628 000 €

Koko

169,5 / 199,5 m²

Vuosi

2021

Tilava perheasunto rauhallisella paikalla. Maalämmöllä lämpeävä vuonna 2023 lopputarkastettu täystiilitalo varustettuna laadukkailla materiaaleilla. Asumismukavuutta tuovat lämmin autotalli sekä runsaat kylpyhuone-, kodinhoitohuone- ja säilytystilat. Yläkerrassa on avara, korkealla huonekorkeudella varustettu yhtenäinen olohuone ja keittiö. Olohuoneesta on käynti suojaisalle isolle terassille ja omalle pihalle. Täällä on mukava viettää kesäpäiviä perheen kanssa. Yläkerrassa on myös kylpyhuone/wc sekä kaksi makuuhuonetta. Alhaalta löytyy kodinhoitotilat ja upea kylpyhuone/saunaosasto. Saunan pintamateriaaleina on käytetty tuppeensahattua leppää. Alakerrassa on myös kaksi varastohuonetta, joita voi hyödyntää moneen tarpeeseen, esim. työhuoneeksi. Lisäksi askarteluhuone, jossa on takkavaraus sekä käynti pihalle. Asunnossa on kauttaaltaan käytetty tyylikkäitä materiaaleja, niin laattavalinnoissa kuin esim. lattiassa; Timberwisen tammiparketti on laadukas ja kaunis. Sepeteuksentie on rauhallinen päättyvä tie, jossa ei läpikulkuliikennettä ole. Sijainti on mitä parhain, läheltä löytyvät niin Puistolan koulut, päiväkodit, lähikaupat kuin sujuva julkinen liikenne. Alueella on myös erinomaiset urheilu- ja harrastusmahdollisuudet mm. Puistolan liikuntapuistossa. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 12:00 - 12:30
Esittelijänä Linda Arveli
p. 050 520 4694

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574528
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, et, ph, s, khh, ask.h, var. (yj. 3h + k + kph + et)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
169,5 m²
Kokonaispinta-ala
199,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

628 000,00 €

Velaton hinta

628 000,00 €

Neliöhinta

3 705,01 €/m²

Vastike

Hoitovastike

200,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

200,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Kulutetusta vedestä maksetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Veden tasaus vuosittain 1.6., erillinen tasauslasku.

Kiinteistön hallinnassa olevan tontinosan sähkön alamittarin energian kulutus jaetaan tasan osakkeiden omistajien kesken.

Hallituksella valtuudet periä yhden kuun (200 €) ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.

Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: lattia Timberwise tammiparketti, seinät maalattu/välitilalaatta. Olohuone: lattia Timberwise tammiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: lattia Timberwise tammiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: lattia Timberwise tammiparketti, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: lattia laatta, seinät maalattu/laatta. Sauna: lattia laatta, seinät, lauteet, katto tuppeensahattua leppää. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät laatta. Eteinen: lattia laatta, seinät maalattu. Askarteluhuone, kerhohuone: lattia Timberwise tammiparketti, seinät maalattu. Wc: lattia laatta, seinät kaakeli. Takkahuone: lattia laatta, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni (pyrolyysi), induktioliesi, liesikupu (huippuimuri katolla), integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Tasot Nerostein kvartsikomposiittia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Harvia Cilindro, kylpyhuone x 2, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen isännöinti
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, tekninen tila, roskakatos
Taloyhtiön autopaikat

4 kpl, 8 kpl

Tehdyt remontit
Rakennusvuodet 2019-2023. Yhtiö on lopputarkastettu vuonna 2023.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Yhtiössä ei ole laadittu asunto-osakeyhtiölain vaatimaa 5 vuoden kunnossapitosuunnitelmaa, koska yhtiö on valmistunut ja käyttöönotettu vuonna 2023.
Energialuokka
A (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 01.09.2033.
Tontin koko
2 759 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki

Asunto Oy Helsingin Sepeteuksentie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa K-Market Puistola ja Alepa, posti K-Market Puistola, Puistolan kirjasto, Puistolan terveysasema. Koulut: Puistolanraitin ala-asteen koulu, Puistolan peruskoulu. Päiväkoti: Useita alueella. Aurinkomäen hevostalli, hiihtoladut lähellä, hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Liikenneyhteydet: bussit, juna

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Puistola, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Linda Arveli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.