OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Paritalo | 4h, k, huone, sa, kh, 2wc, aulat, tekn.tila, ullakko, et,

Sorsatie 21 A, Höyhtyä, Oulu

Hinta

110 000 €

Koko

99 / 112 m²

Vuosi

1959

Paritalokohde, josta on vuosien saatossa pidetty hyvää huolta ja pyritty säilyttämään rakennusajankohdan henki onnistuneesti. Valm. 1958, hoidettu pihapiiri noin 426 m2 ja kaukolämpö ! Olohuoneessa varaava takka. Toimivat pohjaratkaisut jaettuna kolmeen kerrokseen, kellarikerroksen koko n. 70 m2 ja tämän korkeus kaksi metriä ! Kannattaa tutustua !

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575132
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, huone, sa, kh, 2wc, aulat, tekn.tila, ullakko, et,
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99 m²
Kokonaispinta-ala
112 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1959
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

110 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

110,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: kaukolämpöön mennyn noin 1300 euroa per vuosi. Sähkö: mennyt kaikkineen noin 6000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: ollut noin 110 €/vuosi. . Sähkö, vesi ja kaukolämpö kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta maksaa ostaja. Sähkönkulutus on arvioitu sähkölaskurilla, talossa ei ole asuttu ympärivuotisesti pitkään aikaan.
Kiinteistövero: ollut noin 110 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Mielenkiintoinen hoidettu paritaloasunto, josta on pidetty vuosien varrella hyvää huolta ja pyritty säilyttämään mahdollisimman paljon alkuperäisiä materiaaleja ajan henkeä kunnioittaen. Tilajakauma: alakerrassa (noin 66 m2) oh+k+mh+työtila+wc+et, yläkerrassa (noin 33 m2) 2mh+wc+yläaula+kylmää ullakkotilaa ja kellarissa (ulkomitat noin 70 m2) sa+kh+huone+aula+kaksi varastoa+tekninen tila. Kellari on tehty holvivaluna ja kellarin korkeus noin kaksi metriä.. Erinomainen sijainti perinteisellä Höyhtyän alueella. Uskon, että ihastut tähän kohteeseen, jos olet retrohenkinen ja arvostat perinteistä rakennusajankohdan tyyliä.
Tehdyt remontit
Käyttövesiputket on uusittu 2009, viemärit ja lämmitysjärjestelmän putkistot ovat alkuperäiset. Alakerran kolmet kolmilasiset ikkunat on uusittu 1981, paitsi keittiön, yläkerran ja keittiön 3-kertaiset ikkunat on uusittu 2012, alkuperäisiä ikkunoita on vielä kellaritilojen ja ullakon osalla. Piippu on slammattu ja pellitetty 2018, piipun sadehatut asennettu syksyllä 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siisti peruskuntoinen hyvin hoidettu kokonaisuus
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Kaukolämpöön on liitytty 1981 ja lämmönvaihdin on uusittu 2018. Teknisessä tilassa on vielä vänha kattila, joka on yhteydessä lämmitysjärjestelmään, voi tarvittaessa lämmittää tuota kattilaa puulle, ei ole ollut öljykeskuslämmitystä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puurunko ja lautaverhous. Ulkovuoraus uusittu 2014, vanhan ulkovuorauksen päälle on tehty koolaus, asennettu tuulensuojalevyt ja sitten uusi ulkovuoraus.
Pintamateriaali: Keittiö: lautalattia, seinät paneli/maali, panelikatto. Olohuone: lautalattia, seinät tapetti, panelikatto. Makuuhuone 1: lautalattia, seinät tapetti, levykatto. Makuuhuone 2: lautalattia, seinät maali, panelikatto. Makuuhuone 3: lautalattia, seinät maali/tapetti, levykatto. Sauna: laattalattia, seinät paneli/betoni, panelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, maalikatto. Eteinen: lautalattia, seinät sormipaneli, panelikatto. Wc: laattalattia, seinät laatta/paneli, panelikatto. Yläkerran wc: laattalattia, seinät paneli/maali. Työtila keskikerros: lautalattia, seinät tapetti, maalikatto. Yläaula: laminaattilattia, seinät sormipaneli, panelikatto. Kellariaula: laattalattia, seinät betoni, maalikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kaapistot valkeat ikilevypintaiset, kiinteät valaisimet. Keittiön kaapistot on uusittu 1990-luvun alkupuolella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone ikkunallinen, erillinen wc ala-ja yläkerrassa, suihku, amme kh:ssa, peilit, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kellarikerroksen kylpyhuone on uusittu 1980 luvulla.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, kellarin varasto, ullakkotila
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikate on uusitt 1998.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
564-15-34-17
Tontin pinta-ala
426 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 112 m². Rakennusoikeus alakerran osalta 70 m2 ja yläkerran osalta 42 m2 eli yhteensä 112 m2, joten tässä kohteessa on rakennusoikeus käytetty, rakennusoikeudeudesta on saatu poiketa, yleensä sallittu poikkeama 10 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa . Asemakaava
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki p. 08-558410.
Rakennukset
Pieni vanha lautarakenteinen autotalli, toiminut nyt lähinnä pihavälineiden ja pyörien varastona.
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra
460 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2030

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Höyhtyä, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.