OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Omakotitalo | 3h, th, oh, khh, kph, s, 2wc, vh

Koimetsäntie 9, Perttelin Hähkänä, Salo

Hinta

147 000 €

Koko

119 / 152 m²

Vuosi

1981

Maalämmöllä lämmitetty omakotitalo omalla tontilla! Tilava olohuone on viihtyisä paikka perheen kanssa ajan viettämiseen, ja terassille pääsee näppärästi suoraan olohuoneesta. Talossa on tarvittava määrä huoneita, joita on pintaremontoitu vuosien varrella. Remontoitu sauna ja pesutilat sekä erillinen wc ovat plussaa. Autolle on varattu paikka talon päästä löytyvästä tallista. Talossa on tehty useita remontteja, mm. asennettu maalämpö, uusittu ikkunoita, keittiötä, käyttövesiputket, kylpyhuone, sauna ja erillinen wc. Talo sijaitsee Salon Perttelin Hähkänässä, missä päiväkoti ja ala-aste ovat lähellä. Ulkoilumaastot ja valaistu kuntorata ovat käytettävissä lyhyen matkan päässä. Lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee Tupurin kaupunginosassa, noin 4 km päässä matkan varrella kohti Salon keskustaa. Keskustaan on noin 8 km matka, ja matka-aika on noin 10 minuuttia autolla. Luonnonläheinen ja lapsiystävällinen asuinalue on täydellinen paikka asua rauhallisesti. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Leevi Näreharju 044 7701 330 / leevi.nareharju@op.fi facebook: OP Koti Leevi Näreharju instagram: leevinareharju Myös muut seitsemän välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
576009
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, th, oh, khh, kph, s, 2wc, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
152 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

147 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

304,59 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Sähkön kulutus ollut keskiarvolta 13 000 kWh . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Kertojen mukaan. Kiinteistövero: 304,59€. . Omakotitalossa maalämpö. Sähkön kulutus ollut keskiarvolta 13 000 kWh vuodessa (2-4 hlö. kulutus). Vesi ja jätevesi oman kulutuksen mukaan. Puhtaanapito tyhjennyskertojen mukaan. Kiinteistövero 304,49 € vuodessa (2023)
Kiinteistövero: 304,59€

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu/Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Vinyylilankku/Puolpaneeli,maali. Olohuone: Laminaatti/Tapetti,tiili. Makuuhuone 1: Laminaatti/Maali,tapetti. Makuuhuone 2: Laminaatti/Maali,tapetti. Kodinhoitohuone: Laatta/MDF-paneeli. Sauna: Laatta/Paneeli,tiili. Kylpyhuone: Laatta/Laatta. Eteinen: Laminaatti/puolipaaneli. Askarteluhuone, kerhohuone: Laminaatti/Maali. Wc: Vinyylilankku/Sisustuspaneeli. Wc 2: Laminaatti/Laatta,maali. Takkahuone: Laminaatti/Maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, jääkaappipakastin, lattialiesi, induktioliesi, liesikupu, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2kpl, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Pesuhuoneessa, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Varasto, autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Tasakatto muutettu harjakatoksi 1994.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-673-3-111
Tontin pinta-ala
860 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Hähkänäntontti K 2:8, 3:111
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 215 m². Tontin tehokkuusluku on 0,25 ja tontin koko 860 m², joten kiinteistön kokonaisrakennusoikeus on 215 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Omakotitalo sijaitsee AO alueella eli omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue.
Lisätietoja kaavoituksesta: rakennusvalvonta@salo.fi
Palvelut
Palvelut: Talo sijaitsee Salon Perttelin Hähkänällä viihtyisällä ja rauhallisella pientaloalueella. Hähkänällä päiväkoti ja ala-aste. Ulkoilumaastot ja valaistu kuntorata lähietäisyydellä. Salon keskustaan tulee matkaa noin 8 km ja lähin päivittäistavarakauppa sijaitsee matkan varrella noin 4 km etäisyydellä Salon Tupurin kaupunginosassa. Salon keskustaan noin 10 min ajomatka. Luonnonläheinen lapsiystävällinen asuinalue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Hähkänä, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.