Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 4h + k + kph + parv.

Pohjoiskaari 14 A, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

598 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

1953

Tässä kodissa yhdistyvät oivallisesti ajan patina, 50-luvun tunnelma ja nykyhetken varustelutaso. Tilavaan ja valoisaan keittiöön mahtuu mukavasti myös arkiruokailu. Laajennetussa kylpyhuoneessa saattaa viihtyä myös hieman pidempään kylpyammeessa lekotellen. Kolme makuuhuonetta palvelee moninaisissa tarpeissa elämäntilanteen mukaan. Etelään ja länteen suuntautuvaan kulmahuoneistoon osuva valo on lämmin ja olennainen osa tunnelmaa. Nostalgiset marmoriset ikkunalaudat ovat osa viehätystä. Yhtiön isolla pihalla viihtyy niin vanha kuin nuori, tilaa löytyy myös leikeille ja luovuudelle. Kaunis parketti ja vanhat vesikiertoiset seinäpatterit yhdistettynä moderniin keittiöön ja kylpyhuoneeseen ovat osa monen asumisunelmaa. Se on usein vaativan remontin takana, mutta tällä kertaa onnistuu vain muuttamalla sisään. Makuuhuoneen kauniit lasiset pariovet tuovat lisää avaruutta olemiseen niin makuu- kuin olohuoneenkin puolella. Rauhallinen ympäristö ja upeat maisemat ovat aivan kivenheiton päässä; Koirakivenniemen kallioilla nautit auringosta tai myrskytuulista vuoden ympäri. Perinteikkään kahvila Mutterin sekä Helsingin parhaaksikin mainitun ranskalaisen leipomo Le Jardin’in antimet aivan vieressä. Bussipysäkki vieressä ja kaikki Larun keskeiset palvelut sekä metro kävelymatkan päässä. Hissin myötä tämä huoneisto soveltuu hyvin monenlaisen perhekunnan kodiksi. Ihastu ja osta omaksi! Lisätiedot ja esittelyt/förfrågningar och visningar/inquiries: Shama Österman, 040 586 6849 tai/eller shama@neliotliikkuu.fi Lauttasaarelainen. Välittäjä. Etsitkö myös omalle kodillesi ehdottoman sitoutunutta ja laadusta tinkimätöntä välittäjää? Ota epäröimättä yhteyttä jo tänään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80356537
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukainen ja se saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1953
Vapautuminen
3 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

598 000,00 €

Velaton hinta

598 000,00 €

Neliöhinta

6 294,74 €/m²

Vastike

Hoitovastike

627,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

627,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikkavuokra, katu 20 €/kk Autopaikkavuokra, piha 30 €/kk Autotallivuokra 75 €/kk Lataussähkö 1 €/kpl/kulutus Varastovuokrat 30 €/kk, 60 €/kk ja 80 €/kk Varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.5.2024 esitetään otettavaksi 1.6.2024 alkaen huoneistokohtaiset vedenkulutukseen perustuvat vesimaksut.

Tilojen kuvaus
Eteinen. Eteistilassa peililiukuovin varustettu suuri eteissäilytystila.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Pääosin hyväkuntoinen koti, jossa hieman elämisen jälkiä pinnoissa.
Asbestikartoitus
  • Haitta-ainekartoituksessa 2017 on todettu yleisissä tiloissa asbestiputkieristetä ja asbestisementtisiä iv-kanavia. Kahden huoneiston laattalastissa todettu asbestia. Huoneistomuutostöissä on aina tehtävä asbestikartoitus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Huoneiston kulmaan sijoittuvassa vuonna 2016 uusitussa keittiössä KVIK-keittiöiden linjakkaat valkoiset kalusteet. Paljon säilytystilaa vetolaatikoissa. Varustus: integroitu astianpesukone (Bosch), integroitu jääkaappi-pakastin (Bosch), erillisuuni rosteria (Bosch), induktioliesitaso (Bosch), liesisuodatin (Bosch). Seinät ja katto maalattu, välitilassa koristetiililaatoitus. Lattiassa kivilaatta. Ikkuna etelään, ikkunalauta, sälekaihtimet, verhotanko.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vuonna 2016 laajennetussa kylpyhuoneessa varustus: seinä-wc, pesukoneliitäntä (tilaa pesutornille), pyyhepatteri (sähkö), peilikaappi, pesuallas, allaslaatikosto, kylpyamme, suihku. Lattialämmitys. Seinät ja lattia laatoitettu, katto maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Länteen avautuvassa olohuoneessa seinät ja katto maalattu, lattiassa mosaiikkiparketti tammea. Käynti avoimelle länsiparvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
MH1 ja MH2 pienemmissä makuuhuoneissa ikkuna etelään. MH1 sälekaihtimet ja verhotanko, MH2 pimennysverho ja vaatekomerot. MH3 on länteen, erotettu olohuoneesta lasisilla pariovilla. Vaatekaapisto, sälekaihtimet, kiinteät seinähyllyt, verhotanko. Kaikissa makuuhuoneissa seinät ja katto maalattu, lattiassa tamminen palaparketti. MH3 päätyseinässä tehostetapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, peilikaappi, yläkaapit eteisessä ja yhdessä makuuhuoneessa. Vintti- ja kellarikomero, erillisveloituksesta mahdollisuus myös vuokrata erillinen varastohuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Jussi Anttila, jussi.anttila@kiinteistotahkola.fi, 020 748 0093
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä on pyykin, pesutila, varasto, kaapeli-antenni, TeliaSonera talokuitu laajakaista. Taloyhtiön lisätiedot: Varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.5.2024 esitetään otettavaksi 1.6.2024 alkaen huoneistokohtaiset vedenkulutukseen perustuvat vesimaksut. Tämän mukaisesti esitetään yhtiöjärjestyksen muutosta. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 778 865,78 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikkojen hallinta ja jonotus isännöitsijäntoimiston kautta. Taloyhtiöllä yksi vieraspaikka.

Tehdyt remontit
2024 energiatodistuksen päivitys
2023 vesivahinkokorjaukset, energiakatselmus
2022 autotallien ja pyörävaraston ovien uusiminen, kaukolämpöliittymän uusiminen (Helen), liiketilojen ulko-ovien 4 kpl ja pääoven sekä liiketilojen ikkunoiden (5 kpl) kunnostus
2021 katon tarkastus ja huoltokorjaukset
2020 kellarin tulvavahingon korjaus, hulevesipumppu ja hälytys, takaoven sähkölukituksen uusiminen, porraskäytävän ja palo-oven maalaus
2019 korvausilmaventtiilien (rakoventtiilit) asennus huoneistojen ikkunoihin, Aa-56 venttiili + Filtrete suodatus, kellarin ulkoportaiden kunnostus, lämmönjakokeskuksen uusiminen
2018 linjasaneeraus: vesiputkien uusiminen, sähköpääkeskus, huoneistojen sähkönousut ja sulakekeskus, huoneistojen verkkovirtapalovaroitin (1/asunto), märkätilojen saneeraus, takaoven uusiminen
2016 viemäreiden sukitus
2014 lukituksen uusiminen: Iloq
2011 piha-aidan uusiminen
2007 jätekatoksen uusiminen, porraskäytävien kunnostus, julkisivu- ja parvekesaneeraus
2004 sähköpääkeskus ja kiinteistökeskus
2000 patteriventtiilien uusiminen
1999 tiilikatto
1998 liittymäputkiston uusiminen, pohjavesi- ja jätepumppaamon uusiminen
1995 lämpökeskus
Tulevat remontit
Taloyhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan
2024 ikkunoiden huoltokatselmus, energiatodistuksen päivitys
2025 autopaikkojen sähköistys katupaikat ja liiketilat, latausinfran uusiminen, hissin kunnostus, tiilikatteen pesu ja pinnoitus, piharemontti
2026 vaihtoehtoisten energiamuotojen selvitys
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.05.2034
Tontin koko
1 876 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki puh. 09-310 11111 asuinkerrostalojen korttelialue max. viisi kerrosta, AK V Valmisteilla oleva asemakaavan muutos: Lauttasaaren koillisosa (2024-001069)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lauttasaarentie 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lauttasaaren ostoskeskus (Lauttis) kaikkine kattavine palveluineen (postipalvelut, ruokakaupat, kahvilat, ravintolat, apteekki, Alko, R-kioski, kampaamot, optikkoliikkeet)
sekä vieressä terveyskeskus
n. 700 m
Koulut: Lauttasaaren ala-aste, Myllykallion koulu n. 1,3 km Lauttasaaren yhteiskoulu LYK (yläaste ja lukio): n 2 km Drumsö lågstadieskola ca 1 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 50 m Metro n. 700 m
Tiedustelut
Shama Österman, 040 586 6849, shama@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Shama Österman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.