Viikon valinnat: tauluseinä tyylillä

tauluseinä

Taulut tuovat tilaan persoonallisuutta ja viihtyisyyttä, niiden kautta voi viestiä omasta tyylistä. Ryhmässä taulut näyttävät usein paremmalta kuin sinne tänne ripoteltuina, joten niistä kannattaa koota tyylikäs tauluseinä. 

Tauluseinän kokoamiseen ei välttämättä tarvita kalliita taideteoksia, se onnistuu pienelläkin budjetilla kun käyttää esimerkiksi julisteita tai omia valokuvia, tai mitä tahansa keksiikään. Vain mielikuvitus on rajana! Kiva sisustusvinkki vaikka opiskelijan asuntoon, kunhan muistaa kysyä luvan lyödä nauloja vuokra-asunnon seinään tai käyttää taulun ripustukseen tarkoitettuja tarroja. 

tauluseinä

tauluseinä

Kuvat: Etuovi.com / RE/MAX Elegance | Elegance Oy LKV / Omakotitalo, Tiilitie 2

Tauluseinä tuo upeasti ilmettä tähän valkoiseen, skandinaaviseen tyyliin sisustettuun tilaan. Tässä on käytetty rohkeasti erilaisia tauluja ja kehyksiä. Epäsymmetrinen tauluseinä tuo tilaan särmää ja leikkisyyttä. Taulut on ripustettu niin, että muut ovat keskimmäisen ympärillä. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä kohteesta

tauluseinä

Kuva: Etuovi.com / Kiinteistömaailma | Hki-Itä, Herttoniemi, Asuntoherttua Oy LKV, Kauppakeskus Megahertsi / Rivitalo, 

Tässä upeasti sisustetussa kodissa taide on ihanasti esillä! Erilaisia taideteoksia ja julisteita löytyy runsaasti, kuitenkin sopivissa määrin niin että ne pääsevät yksilöinä oikeuksiinsa. Olohuoneen tauluseinälle taulut on ripustettu niin, että ylemmän rivin alareunat ja alemman rivin yläreunat ovat suorassa linjassa. Toimii! Katso lisää kuvia ja tietoja tästä kohteesta

tauluseinä

Kuva: Etuovi.com / Bo LKV / Kerrostalo, 

Tämä kaunis tauluseinä koostuu erilaisista tauluista, mutta sen ilme on yhteinäinen hillityn värimaailman ansiosta. Taulujen alareunat on päätetty asettaa samaan linjaan, mikä näyttää hyvältä kun tauluseinä sijaitsee sohvan yläpuolella. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä kohteesta

Ideoita sisustuskaupoista

tauluseinä

Kuva: Etuovi.com Sisustus / Beyondprint

Beyondprintiltä voi tilata tauluja valmiilla kuvalla tai itse otetuista kuvista. Tämä onkin kiva ja moderni tapa laittaa omia valokuvia esille! Taulujen materiaalina käytetään puuta, metallia, akryylia sekä lasia, oman valinnan mukaan. 

tauluseinä

Kuva: Etuovi.com Sisustus / Room21

Sisustuskauppa Room21:sen valikoimista löytyy lukemattomia tauluja, julisteita ja seinätarroja. On kaikenlaisia graafisia kuvioita ja tekstejä sekä valokuvia, joiden avulla saa aikaan upean kollaasin seinälle. 

Tauluseinään valittavien taulujen, niiden kehysten ja sommittelun suhteen vain taivas on rajana! Ennen ripustamista kannattaa kuitenkin suunnitella ja sommitella, niin että lopputulos on varmasti halutunlainen ja harmoninen. 

Jos innostuit tauluseinän tekemisestiä, katso lisää ideoita Etuovi.com Sisustuksen ideagalleriasta!

-Juulia

Juulia

(31 Postausta)

Olen Etuovi.com Sisustuksen sisällöntuottaja ja opiskelija, esteetikko ja sisustusintoilija. Tällä hetkellä asutan kompaktia kotia, jota pyrin sisustamaan kauniin käytännöllisesti. Etuovi-blogiin kirjoitan sisustusjuttuja, joihin pyrin kokoamaan parhaat ideat ja vinkit kuvagalleriamme sisustuskuvista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät ovat merkattu *. Käytämme blogissamme kommenttien esimoderointia eli tarkastamme kommenttien sisällöt ennen niiden julkaisua.