Etuovi.com on uudistunut!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Etuovi.com-palveluun. Täältä löydät tietoa palvelusta sekä tulevista uudistuksista.

Uutta palvelussa!

Uudistuksia mobiilisivustolle. Toimme mobiilin kohdesivulle vaivattomamman tavan ottaa yhteyttä kohteen myyjään.

m.etuovi.comissa on nyt mahdollisuus jakaa kiinnostavat kohteet helposti some-kanaviin. Whatsapp-, Facebook- ja Twitter-jakonapit löydät m.etuovi.comin kohdesivuilta. Lisäksi mobiliisivulta löytyvät nyt kaikki tuoteryhmät - etsitpä sitten asuntoa, loma-asuntoa, tonttia, maatilaa tai autotallia!

Aluehaku. Etuovi.comin aluehaun toimivuutta on parannettu. Löydät useampia alueita entistä nopeammin.

Facebook & kirjautuminen. Nyt voit kirjautua ja rekisteröityä Etuovi.comiin myös Facebook-tunnuksilla.

Haluatko kohteesi kärkeen? Onko helmesi hukkunut? Tutustu mahdollisuuteen nostaa kohteesi hakutulossivun kärkipaikalle: www.etuovi.com/kohteille-lisanakyvyytta.

Oma koti kullan kallis. Jatkossa löydät Etuovi.comista myös muuta uutta ja mielenkiintoista sisältöä asumisesta. Tutustu

Omat vahdit ja suosikit. Muistathan, että voit kerätä suosikkikohteesi talteen! Kirjaudu palveluun ja merkitse kiinnostavat kohteet suosikeiksi. Suosikit-listalla säilyvät aktiiviset kohteet eli ne, joiden myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com-palvelusta. Kokeile vaikka heti!
Tulemme uudistamaan kirjautuneen käyttäjän Omat vahdit ja suosikit-sivua. Millainen sivun tulisi olla? Vaikuta ja lähetä palautetta!


Tulossa seuraavaksi!

Markkinapuntari. Uudistamme Markkinapuntari-sivua. Haluamme tarjota entistä parempaa ja hyödyllisempää tietoa asuntomarkkinoista niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Mikä tieto sivulla on mielenkiintoista? Mitä tietoja sivulta puuttuu? Vastaa kyselyyn!

Asumisen uutiset Jaa kohde mobiilissa Markkinapuntari

Jäitkö kaipaamaan jotakin?

Käyttäjät ovat lähettäneet muun muassa seuraavia toiveita: lisää hakuehtoja (mm. onko kohteessa autotalli, onko alin/ylin kerros, onko rivitalo kahdessa kerroksessa, mikä on rannan tyyppi, talon tyyppi kuten senioritalo tai rintamamiestalo), kartan rajaus, ja avainsanahaku. Ovatko nämä myös sinun toiveita? Anna palautetta tai lähetä toiveesi palvelusta! Kehitämme ja täydennämme palvelua käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

Etuovi.com - Suomen johtavin asuntokaupan ja asumisen verkkopalvelu

Etuovi.com on kohdemääriltään kattavin ja Suomen tunnetuin asunto- ja kiinteistökaupan verkkopalvelu (lähde: TNS Gallup, Real Estate Online 2013). Palvelua käyttää viikoittain yli 460 000 eri asumisesta kiinnostunutta käyttäjää (lähde: TNS Metrix 2014). Etuovi.com - myytävät asunnot ja kohteet - ja Vuokraovi.com - vuokrattavat asunnot ja lomamökit - muodostavat yhdessä kattavimmat asumisen palvelut ja niitä käyttää viikoittain yhteensä yli 500 000 eri kävijää. (TNS Metrix 2014)

Etuovi.comissa voivat ilmoittaa sekä asuntokaupan ammattilaiset että yksityishenkilöt. Etuovi.comista löytyy yli 1 400 asuntokaupan ammattilaisyrityksen tarjonta myytävistä kohteista seuraavissa tuoteryhmissä: asunnot, lomakohteet, uudiskohteet, maa- ja metsätilat sekä tontit ja muut kohteet kuten autotallit. Yrityksille tarjottavista kohdeilmoittelun mahdollisuuksista ja monipuolisista palvelumme mainosratkaisuista löytyy mediatietosivustolta avain.etuovi.com.

Yksityishenkilöt voivat myydä Etuovi.comissa itse asunnon, loma-asunnon, tontin, tilan tai autotallin. Palvelun Myy-osiosta löytyy lisätietoja asunnon myymiseen Etuovi.comissa. Ilmoittaminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun. Vuokra-asunnot ja vuokramökit löytyvät kattavasti Vuokraovi.com –palvelusta, jossa voivat ilmoittaa niin yritykset kuin yksityishenkilöt. Etuovi.com Sisustus-palvelusta löytyy inspiroivia sisustuskuvia niin myynnissä olevista asunnoista kuin yritysten sisustuskuvista.

Etuovi.comin historiaa. Verkkopalvelu (ent. dime.net) avattiin 1.10.1996 Aamulehden ja Kauppalehden yhteistyönä. Palvelun uudistuksen yhteydessä 1.4.2001 asuntokaupan nettipalvelun nimeksi tuli Etuovi.com ja toimitilat siirtyivät Kauppalehden dime.fi -palveluun (nyk. Toimitilat Kauppalehti). Yli kymmenvuotisen historiansa aikana Toimitilat Kauppalehdestä on kasvanut Suomen johtava toimitilojen markkinapaikka, josta löytyvät koko Suomen kattavat vapaat toimitilat. Palvelusta löytyy noin 200 kiinteistönomistajan ja kiinteistönvälittäjän tarjolla olevat toimistotilat, liiketilat, tuotantotilat, varastotilat sekä erityiskohteet. Asumisen palveluita kehittää ja ylläpitää Alma Mediapartners Oy.

Etuovi.com Etuovi.com Etuovi.com Etuovi.com