Etuovi.com on uudistunut!

Tervetuloa tutustumaan Etuovi.com-palveluun. Täältä löydät tietoa palvelusta sekä tulevista uudistuksista.

Uutta palvelussa!

Myynti-ilmoitus, asiakirjat, kuvat ja videot. Yksityisen myyjän asiakirjat kaupankäyntiin on nyt päivitetty. Uutena mukana on myös esisopimus- ja valtakirjapohjat. Lisäsimme palveluun myös myynnin usein kysytyt kysymykset (UKK) -osion.

Yksityiset myyjät ovat toivoteet palveluun "käännä kuva"-toimintoa. Kun kohteelle lisätään kuvia, tunnistetaan automaattisesti kuvan oikea suunta. Mikäli tunnistetietoa ei löydy, on käyttäjällä mahdollista kääntää kuva oikein päin kuvan päällä olevasta painikkeesta. Lisäksi olemme parantaneet kuvien laatua. Olemme myös tehneet kehitystyötä, jotta kohteen kuvat latautuisivat ilmoitusta jätettäessä entistä nopeammin ja varmemmin. Kiitoksia kaikille palautetta antaneille!

Toinen toive on koskenut video- ja virtuaaliesittelyjä. Nyt myös yksityiset myyjät voivat lisästä myynti-ilmoitukselleen videoita ja virtuaaliesittelyjä myyntikohteesta.

Markkinapuntari. Uudistamme Markkinapuntari-sivua. Haluamme tarjota entistä parempaa ja hyödyllisempää tietoa asuntomarkkinoista niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.
Katso miltä uudistuva markkinapuntari näyttää nyt!

Tarvitseeko kohteesi myynti-ilmoitus nostetta? Kaipaatko kohteesi myyntiin lisäboostia? Uusilla Etuovi.comin lisänäkyvyysratkaisuilla, Nousu ja Kärki, saat nyt uutta nostetta kohteesi myyntiin. Testaamme uusia apuvälineitä kaupankäynnin piristämiseen - tutustu!

Inspiroidu asumisesta. Löydä kiinnostavimmat sisustusideat ja uusimmat asumisen uutiset. Tutustu Etuovi-blogimme tuoreimpaan sisältöön tai katso, mitkä ovat olleet viikon katsotuimmat myytävät asunnot - tutustu!

Hae avainsanoilla. Etsitkö omakotitaloja, joista löytyy autotalli vai yksilöllisiä loft-asuntoja? Vai oletko kiinnostunut rivitalosta, joka on yksitasoinen. Unelmoitko kodista, jossa olisi kuraeteinen tai kaunis piha? Avainsanojen hakutulokset riippuvat tiedoista, joita ilmoittajat ovat palveluun syöttäneet. Kokeile ja anna palautetta!


Tulossa seuraavaksi!

Markkinapuntari. Uudistamme Markkinapuntari-sivua. Mikä tieto sivulla on mielenkiintoista? Mitä tietoja sivulta puuttuu? Vastaa kyselyyn!

Karttauudistuksia. Tuomme palveluun uudistuksia kartan toimintoihin. Millainen on unelmiesi karttahaku? Mitä sinä haluat nähdä kartalla?

Asuinalueet. Olemme lisänneet palveluun tietoa erilaisista kaupunginosista. Tulemme jatkossa lisäämään palveluun uusia asuinalueita. Mikä asuinalue olisi sinusta esittelemisen arvoinen? Anna palautetta!

Nousu Avainsanahaku Tietoa asuinalueista Markkinapuntari

Jäitkö kaipaamaan jotakin?

Käyttäjät ovat lähettäneet muun muassa seuraavia toiveita: lisää hakuehtoja (mm. onko kohteessa autotalli, onko alin/ylin kerros, onko rivitalo kahdessa kerroksessa, mikä on rannan tyyppi, sijaitseeko kohde saaressa, löytyykö tie perille, talon tyyppi kuten senioritalo tai rintamamiestalo), ja kartan rajaus. Ovatko nämä myös sinun toiveita? Anna palautetta tai lähetä toiveesi palvelusta! Kehitämme ja täydennämme palvelua käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

Etuovi.com - Suomen johtavin asuntokaupan ja asumisen verkkopalvelu

Etuovi.com on kohdemääriltään kattavin ja Suomen tunnetuin asunto- ja kiinteistökaupan verkkopalvelu (lähde: TNS Gallup, Real Estate Online 2013). Palvelua käyttää viikoittain yli 460 000 eri asumisesta kiinnostunutta käyttäjää (lähde: TNS Metrix 2014). Etuovi.com - myytävät asunnot ja kohteet - ja Vuokraovi.com - vuokrattavat asunnot ja lomamökit - muodostavat yhdessä kattavimmat asumisen palvelut ja niitä käyttää viikoittain yhteensä yli 500 000 eri kävijää. (TNS Metrix 2014)

Etuovi.comissa voivat ilmoittaa sekä asuntokaupan ammattilaiset että yksityishenkilöt. Etuovi.comista löytyy yli 1 400 asuntokaupan ammattilaisyrityksen tarjonta myytävistä kohteista seuraavissa tuoteryhmissä: asunnot, lomakohteet, uudiskohteet, maa- ja metsätilat sekä tontit ja muut kohteet kuten autotallit. Yrityksille tarjottavista kohdeilmoittelun mahdollisuuksista ja monipuolisista palvelumme mainosratkaisuista löytyy mediatietosivustolta avain.etuovi.com.

Yksityishenkilöt voivat myydä Etuovi.comissa itse asunnon, loma-asunnon, tontin, tilan tai autotallin. Palvelun Myy-osiosta löytyy lisätietoja asunnon myymiseen Etuovi.comissa. Ilmoittaminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun. Vuokra-asunnot ja vuokramökit löytyvät kattavasti Vuokraovi.com –palvelusta, jossa voivat ilmoittaa niin yritykset kuin yksityishenkilöt. Etuovi.com Ideat & vinkit-palvelusta löytyy inspiroivia sisustuskuvia niin myynnissä olevista asunnoista kuin yritysten sisustuskuvista.

Etuovi.comin historiaa. Verkkopalvelu (ent. dime.net) avattiin 1.10.1996 Aamulehden ja Kauppalehden yhteistyönä. Palvelun uudistuksen yhteydessä 1.4.2001 asuntokaupan nettipalvelun nimeksi tuli Etuovi.com ja toimitilat siirtyivät Kauppalehden dime.fi -palveluun (nyk. Toimitilat Kauppalehti). Yli kymmenvuotisen historiansa aikana Toimitilat Kauppalehdestä on kasvanut Suomen johtava toimitilojen markkinapaikka, josta löytyvät koko Suomen kattavat vapaat toimitilat. Palvelusta löytyy noin 200 kiinteistönomistajan ja kiinteistönvälittäjän tarjolla olevat toimistotilat, liiketilat, tuotantotilat, varastotilat sekä erityiskohteet. Asumisen palveluita kehittää ja ylläpitää Alma Mediapartners Oy.

Etuovi.com Etuovi.com Etuovi.com Etuovi.com