Etuovi.com on uudistunut!

Tervetuloa tutustumaan Etuovi.com-palveluun. Täältä löydät tietoa palvelusta sekä tulevista uudistuksista.

Uutta palvelussa!

Hae avainsanoilla. Monet käyttäjät ovat toivoneet Etuovi.comiin avainsanahakua. Nyt voit kokeilla toiminnon beta-versiota! Etsitkö kohteita joista löytyy autotalli vai yksilöllisiä loft-asuntoja? Avainsanojen hakutulokset riippuvat tiedoista, joita ilmoittajat ovat palveluun syöttäneet. Kokeile ja anna palautetta!

Ruotsinkieliset osoitteet. Etuovi.com tunnistaa nyt myös ruotsinkieliset katuosoitteet. Haetpa sitten Turku tai Åbo, löydät etsimäsi myytävät asunnot.

Kotisi lähellä. Löytyykö unelmiesi kodin läheltä mukava lähikauppa? Entä kuinka pitkä matka on lähimpään päiväkotiin? Kohteen kartalta löydät nyt asuinalueen lähipalvelut. Toiminto on beta-vaiheessa – kehitämme toimintoa! Joukkoliikenteen tiedot ovat tällä hetkellä saatavilla vain pääkaupunkiseudulla ja Tampereen seudulla.

Blogi asumisesta. Etuovi.com Sisustus blogin sisältö laajenee koskettamaan kattavammin asumista. Löydät juttuja asunnonvaihdosta, sisustamisesta ja remontoinnista. Lisäksi pääset vierailemaan mielenkiintoisissa kodeissa. Tutustu uudistuneeseen blogiin

Tietoa asuinalueista. Mitkä ovat Töölön katsotuimmat asunnot? Entä Punavuoren halvimmat? Millainen alue se Kalasatama oikein on? Olemme lisänneet palveluun tietoa Helsingin eri kaupunginosista. Tulemme jatkossa lisäämään palveluun uusia asuinalueita. Mistä alueesta haluaisit lukea lisää? Anna palautetta!


Tulossa seuraavaksi!

Markkinapuntari. Uudistamme Markkinapuntari-sivua. Haluamme tarjota entistä parempaa ja hyödyllisempää tietoa asuntomarkkinoista niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Mikä tieto sivulla on mielenkiintoista? Mitä tietoja sivulta puuttuu? Vastaa kyselyyn!

Karttauudistuksia. Tuomme palveluun uudistuksia kartan toimintoihin. Millainen on unelmiesi karttahaku? Mitä sinä haluat nähdä kartalla?

Avainsanahaku Lähipalvelut kartalla Tietoa asuinalueista Markkinapuntari

Jäitkö kaipaamaan jotakin?

Käyttäjät ovat lähettäneet muun muassa seuraavia toiveita: lisää hakuehtoja (mm. onko kohteessa autotalli, onko alin/ylin kerros, onko rivitalo kahdessa kerroksessa, mikä on rannan tyyppi, sijaitseeko kohde saaressa, löytyykö tie perille, talon tyyppi kuten senioritalo tai rintamamiestalo), ja kartan rajaus. Ovatko nämä myös sinun toiveita? Anna palautetta tai lähetä toiveesi palvelusta! Kehitämme ja täydennämme palvelua käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.

Etuovi.com - Suomen johtavin asuntokaupan ja asumisen verkkopalvelu

Etuovi.com on kohdemääriltään kattavin ja Suomen tunnetuin asunto- ja kiinteistökaupan verkkopalvelu (lähde: TNS Gallup, Real Estate Online 2013). Palvelua käyttää viikoittain yli 460 000 eri asumisesta kiinnostunutta käyttäjää (lähde: TNS Metrix 2014). Etuovi.com - myytävät asunnot ja kohteet - ja Vuokraovi.com - vuokrattavat asunnot ja lomamökit - muodostavat yhdessä kattavimmat asumisen palvelut ja niitä käyttää viikoittain yhteensä yli 500 000 eri kävijää. (TNS Metrix 2014)

Etuovi.comissa voivat ilmoittaa sekä asuntokaupan ammattilaiset että yksityishenkilöt. Etuovi.comista löytyy yli 1 400 asuntokaupan ammattilaisyrityksen tarjonta myytävistä kohteista seuraavissa tuoteryhmissä: asunnot, lomakohteet, uudiskohteet, maa- ja metsätilat sekä tontit ja muut kohteet kuten autotallit. Yrityksille tarjottavista kohdeilmoittelun mahdollisuuksista ja monipuolisista palvelumme mainosratkaisuista löytyy mediatietosivustolta avain.etuovi.com.

Yksityishenkilöt voivat myydä Etuovi.comissa itse asunnon, loma-asunnon, tontin, tilan tai autotallin. Palvelun Myy-osiosta löytyy lisätietoja asunnon myymiseen Etuovi.comissa. Ilmoittaminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun. Vuokra-asunnot ja vuokramökit löytyvät kattavasti Vuokraovi.com –palvelusta, jossa voivat ilmoittaa niin yritykset kuin yksityishenkilöt. Etuovi.com Sisustus-palvelusta löytyy inspiroivia sisustuskuvia niin myynnissä olevista asunnoista kuin yritysten sisustuskuvista.

Etuovi.comin historiaa. Verkkopalvelu (ent. dime.net) avattiin 1.10.1996 Aamulehden ja Kauppalehden yhteistyönä. Palvelun uudistuksen yhteydessä 1.4.2001 asuntokaupan nettipalvelun nimeksi tuli Etuovi.com ja toimitilat siirtyivät Kauppalehden dime.fi -palveluun (nyk. Toimitilat Kauppalehti). Yli kymmenvuotisen historiansa aikana Toimitilat Kauppalehdestä on kasvanut Suomen johtava toimitilojen markkinapaikka, josta löytyvät koko Suomen kattavat vapaat toimitilat. Palvelusta löytyy noin 200 kiinteistönomistajan ja kiinteistönvälittäjän tarjolla olevat toimistotilat, liiketilat, tuotantotilat, varastotilat sekä erityiskohteet. Asumisen palveluita kehittää ja ylläpitää Alma Mediapartners Oy.

Etuovi.com Etuovi.com Etuovi.com Etuovi.com