Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Kauniissa jugendtalossa erinomaisella paikalla - vain korttelin päässä merenrannasta ja puistoista - hyväkuntoinen huoneisto! Tunnelmallinen erkkeri-ikkuna leveine ikkunalautoineen. Korkeat huoneet ja loistava tilaratkaisu! Hissitalon 3. kerros rauhalliselle sisäpihallepäin. Taloyhtiössä suoritetaan putkisaneeraus lähiaikoina. Ullakkorakennusoikeuden myynti yhtiössä on vahvistunut ja rakennuslupa on saatu, joten LVIS-saneerauksen kustannukset katetaan yhtiössä kokonaan tai lähes kokonaan ullakkorakennusoikeuden myynnistä saaduilla varoilla. Soita meille ja sovi esittelystä! Kutsu Kiinteistömaailma samalla arvioimaan oma huoneistosi - veloituksetta!

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Ullanlinnan kaupunginosa sijaitsee Helsingin kantakaupungin eteläosassa vieressään Eira ja Kaivopuisto. Ullanlinnan arkkitehtuuri on tunnelmallista ja alueella on useita vanhoja jugend-arvokiinteistöjä. Erityisesti Huvilakadun värikkäät kerrostalo...

Lue lisää alueesta Ullanlinna

Asunnon perustiedot

Erinomainen pohjaratkaisu
Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Kaksio
Asuinpinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Vesimaksu:
Saunamaksu:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Hissi:
Muuta kauppaan kuuluvaa:
Kohteen kuvaus:
:
Lisätietoja kunnosta:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
Katto:
  • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
Säilytystilojen kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Koitere Bostads Ab
Taloyhtiöön kuuluu:
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä:
Taloyhtiö on tehnyt yllakkorakentamisen esisopimuksen Aarni Kiinteistöt (Helsingin Projektikehitys Oy:n) kanssa ullakkorakentamisen rakenusoikeuden myymisestä. Rakennusluvan saamisen jälkeen yhitö pitää ylimääräisen yhtiökokouksen suunnatusta osakeannista, jolla ullakon rakennusoikeus myydään em. taholle merkintähintaan 5.947.5000 e, joka sisältää osakepääoman korotuksen ja ylikurssin. Varsinainen yhtiökokous pidettiin 9.6.2016, jossa päätettiin: 1. Vahvistaa tuloslaskelma, joka osoittaa tappiota -9.866,57 ja tase, joka osoittaa vastattavaa 536.596,59 e. 2. Kirjata tilikauden tulos -9.866,57 e voitto-/tappiotilille ja että osinkoa ei makseta. 3. Myöntää vastuuvapaus hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle tilikaudelle 2015. 4. Hallitukselle myönnettiin valtuus tarvittaessa periä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin, että hanke toteutetaan haetussa rakennusluvan mukaisessa laajuudessa sisältäen seuraavaa: 1. LVIS-saneerauksne, yhtiön saunatilan peruskorjauksen. 2. Talonmiehen asunnon kylpyhuoneen laajennuksen ja kunnostuksen. Päätettiin A- ja B-portaan hissien uusimisesta, A- ja B-rapun portaiden jatkamisesta kellariin ja ullakolle sekä irtaimistovarastojen rakentamisesta kellariin, jos ullakon rakennusoikeuden myynti toteutuu. Päätettiin C-, D-, E-, ja F-portaiden hissien peruskorjauksesta, jos ullakon rakennusoikeuden myynti toteutuu. Ullakon rakennusoikeuden myynnistä päätetään, kun rakennuslupa on saatu. Päätettiin valita urakoitsijaksi Peab Oy. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus enintään 6.200.000 euron suuruisen hoitolainan nostoon. Hallitukselle myönnettiin valtuutus hakea lainaa varten tarvittavat kiinnitykset ja pantata ne luoton vakuudeksi. Vastikkeen suuruus päätetään myöhemmässä yhtiökokouksessa, kun hankkeen kokonaiskustannukset lainaosuuksineen ovat tiedossa urakan taloudellisen loppuselvityksen jälkeen. Laina-aika on 10 vuotta. Ylimääräinen yhtiökokous 16.3.2016: Päätettiin valtuuttaa hallitus hakemaan rakennuslupaa ullakkorakentamisen toteuttamiseksi sekä valmistelemaan uusmerkintäantia koskevat asiakirjat ml. merkintäsopimus sekä osakkeiden merkintää ja rakentamista koskeva esisopimus siten, että se sisältää suunnitelman A- ja B-portaan hissien ja portaiden jatkamisesta kellariin ja ullakolle. Päätettiin valtuuttaa hallitus jatkamaan neuvotteluita Aarni Kiinteistön kanssa sekä neuvottelemaan rakennusvalvontaviraston kanssa tarvittavista kompensaatioista ja tuomaan esityksen rakennusoikeuden myynnistä rakennusluvan myöntämisen jälkeiseen yhtiökokoukseen. Yhtiökokous 12.1.2016: Päätettiin yksimielisesti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että kaikki märkätilat uusitaan, käyttövesiputket ja kaikki viemärit uusitaan sekä sähköt uusitaan nousujen ja mittarointien osalta. Antenniverkko uusitaan ja rakennetaan uusi tietoliikenneverkko. Talossa ei ole tehty asbestikartoitusta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Katso kohta lisätietoa taloyhtiöstä. Taloyhtiön ullakkorakennusoikeuden myynti kattaa putkiremontin kustannukset tämän hetken tiedon mukaan kokonaan tai ainakin lähes kokonaan.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä 1 viikko, lunastusoikeus osakkailla 20 päivää
Liikehuoneistoja:
0
Tehdyt remontit:
2016-2012 LVIS-hankkeen toteutussuunnittelu. 2012 LVIS-perusparannushankkeen hankesuunnittelu. 2010 Laivanvarustajankadun puoleisten ikkunoiden kunnostus. Vesikattojen jalkarännien ja syöksytorvien varustaminen sähkölämmityskaapelein. 2009 Merikadun puoleisen rakennuksen ikkunoiden maalaus sekä vesikaton lapetikkaiden ja kattosiltojen asennus. 2007 Piha-alueen uudistamistyöt. Varastorakennukset, vanhojen (2 kpl) varastorakennusten korvaaminen uudella (1 kpl) piharakennuksella. Sisäpihan kansirakenteen uusiminen. 2006 Merikadun puoleisen julkisivun rappaus ja maalaus. Talonmiehen asunnon kunnostus. 2004 Merikadun puoleisen terassipihan ja muurin korjaus. C-portaan maalaus. 2003 Lämmönjakolaitteiden uusiminen. 2001 Laivanvarustajankadun puoleisen rakennuksen vesikaton uusiminen. Tuuletusparvekkeiden peruskorjaus. 1999 Vesikaton uusiminen B-vesikaton osalta. Vesikaton kunnostus. D-portaan maalaus. Merikadun puoleisten ikkunoiden takuukorjaukset. 1998 Laivanvarustajakadun pihanpuoleisten ikkunoiden kunnostusmaalaus. Merikadun puoleisen julkisivun ja parvekkeiden korjaus. 1993 Merikadun puoleisten ikkunoiden uusiminen. Kaasuverkoston kunnostus maakaasun käyttöön soveltuvaksi. 1992 Pohjaviemärit. A-, B-, E- ja F-portaiden maalaus. Pihan vesieristyksen ja asfaltoinnin uusiminen. 1990 Sisäpihan puoleisten seinien paikkarappaus ja maalaus. 1986 Katon kunnostus. 1985 Sähkönousut. 1966 Putkisto.
Tulevat remontit:
14.3.2016 hallitus käsitellyt kunnossapitotarveselvityksen: 2016 Selvitetään julkisivujen kuntotutkimuksessa korjaustarve. 2016-2017 Katujulkisivujen kunnostus. Huoneistojen märkätilojen peruskorjaus LVIS-hankkeen yhteydessä. Vesi- ja viemärijärjestelmän uusiminen; ns. perinteinen LVIS-peruskorjaus. Hormiston kunnostus LVIS-peruskorjauksen yhteydessä. Sähkö- ja tietojärjestelmän nousujen/verkon uusiminen LVIS-peruskorjauksen yhteydessä. 2016-2018 Parvekkeiden kunnostusta. 2017-2018 Vesi- ja viemärijärjestelmän uusimien, ns. perinteinen LVIS-peruskorjaus. A- ja B-portaiden hissit LVIS-saneerauksen jälkeen. C-, D-, E- ja F-portaiden hissien kuntoarvio LVIS-saneerauksen jälkeen.
Energialuokka:
Tontin koko:
2 960,0 m²
Tontin omistus:
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Koulut: Tehtaankadun ala-aste (n. 0.4 km) Ruokakaupat: K-market Pietari (n. 0.2 km) Päiväkodit: Alueella (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet:
Bussit, raitiovaunut (n. 0.4 km)

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Näkymät:
Näkymät ikkunoista: etelä
pihalle
Tiedustelut:

Ota yhteyttä

Maarit Pietarila

Maarit Pietarila

Yrittäjä, tj, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
  • Puh: 050 386 6690
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje