OP Koti Häme Oy LKV, Hämeenlinna

Omakotitontti

Hiirolantie 59, Sattula, Hattula

Hinta

75 000 €

Koko

7 900

Pientalotontti luonnonkauniin Lehijärven tuntumassa Pientalotontti ja rantaviivaa ja/tai rantatontti loma-asunnolle. Kauniin Lehijärven tuntumassa. 1) Pientalotontti ja rantaviivaa noin n. 20 m (AP ja osa MY) - noin 7.900 m2 / Hinta 75.000 € 2) Loma-asunto, rantaviivaa yhteensä n. 70 m (RA-1 ja osa MY) - noin 5.000 m2 / Hinta 105.000 € Molempiin mahdollista lunastaa lisää rantaa 3) Koko kiinteistö, rantaviivaa yhteensä n. 150 m - noin 21.100 m2 / Hinta 190.000 € Rakentamattomat tontit. Lähellä luontoa ja silti vain vartin ajomatka Hämeenlinnan palveluihin ja 10 minuuttia moottoritielle. Mahdollisuus lunastaa myös koko kokonaisuus. Soita ja sovi oma esittelyaikasi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
531662
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

75 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot:
Kaavamerkinnät / Jatkuu ...
Hiirolantien yläpuoli:
- Kaavamerkintä AP: Pientalovaltainen asuntoalue. Uudet alueet merkitty värireunuksella.
- Määräys: Rakennusten tulee sopeutua ympäröivään rakennuskantaan ja maisemaan niin, että muodostuu alueittain yhtenäinen kokonaisuus. Kulttuurimaisema-alueella (MA) tulee rakentamisessa erityisesti huomioida alueen maiseman arvot.
- Suositus: Rakennusten ulkoasun, värityksen, materiaalien ja mittakaavan tulee noudattaa alueen perinteistä tapaa ja tyyliä. Suositeltava rakennustyyppi on puuverhoiltu ja harjakattoinen. Uusien alueiden toteutus tulee perustua yksityiskohtaiseen maankäytön suunnitteluun tai poikkeuslupamenettelyyn.
- Rakennusoikeus enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Rantaan rajoittuvilla lomarakennuspaikoilla kuitenkin enintään 150 k-m2. Muutoin rakentamisessa noudatetaan kunnan rakennusjärjestystä.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
82-425-16-16
Tontin pinta-ala
7 900 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisäksi:
Oikeudet yhteisiin vesialueisiin: Yhteinen vesialue 82-425-876-7, Yhteinen vesialue 82-425-876-12
Tontin nimi
Vanha-Eskola, 16:16
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavamerkinnät. - Kaavamerkintä AP: Pientalovaltainen asuntoalue. Uudet alueet merkitty värireunuksella. - Määräys: Rakennusten tulee sopeutua ympäröivään rakennuskantaan ja maisemaan niin, että muodostuu alueittain yhteinäinen kokonaisuus. Kulttuurimaisema-alueella (ma) tulee rakentamisessa erityisesti huomioida alueen maisema-arvot. - Suositus: Rakennusten ulkoasun. värityksen, materiaalien ja mittakaavan tulee noudattaa alueen perinteistä tapaa ja tyyliä. Suositeltava rakennustyyppi on puuverhoiltu ja harjakattoinen. Uusien alueiden toteutus tulee perustua yksityiskohtaiseen maankäytön suunnitteluun tai poikkeuslupamenettelyyn. - Jätevesien käsittely tulee järjestää kunnan ympäristöviranomaisen hyväksymällä tavalla. - Asuinrakennuksen pinta-alan tulee olla vähintään 3.000 m2. Milloin rakennuspaikoilla on yhteinen vesihuoltojärjestely, rakennuspaikan pinta-ala voi olla edellä sanottua pienempi. Ei kuitenkaan alle 2.000 m2. - Rakennusoikeus on enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Ranta / Kaavamerkintä MY: - Maa- ja metsätalousvaltainen elue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja. - Merkinnällä on osoitettu rauhoitettujen ja uhanalaisten eliölajien esiintymisalueet sekä Kanta-Hämeen perinnemaisemakohteet. Luku merkinnän alapuolella viittaa kaavaselostuksen kohdeluetteloon. - Määräys: Rauhoitettujen ja uhanalaisten eliölajien esiintymisalueiden hävittäminen ja heikentäminen on kielletty. - Suositus: Aluetta hoidettava laadittavan erillisen hoito- ja käyttösuunnitelman mukaisesti. - Jos alueelle hakee rakennuspaikkaa, se vaatii poikkeusluvan. Jatkuu kohdassa lisätietoja.... ---> . .
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, osayleiskaava. Hattulan kunta
Lisätietoja kaavoituksesta: Hattulan kunta.
Palvelut
Palvelut: Hattula Golf noin 2,2 km Parolan panssarimuseo noin 4,5 km Hki - Tampere moottoritie noin 5,5 km (Parolan liittymä) Parola noin 6,7 km Hämeenlinnan keskusta noin 12 km Tawast Golf noin 12 km Aulanko ja golfkentät Hugo ja Eversti noin 16,9 km Linna Golf noin 23 km Tampere noin 68 km Helsinki noin 115 km .
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: Etelän puoleinen ranta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hattula

Asuinalueena Sattula, Hattula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari Salmenoja

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Häme Oy LKV, Hämeenlinna

OP Koti Häme Oy LKV, Hämeenlinna
OP Koti Häme Oy LKV, Hämeenlinna

Raatihuoneenkatu 21-23,
13100 HÄMEENLINNA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.