OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 4h k, ph, s, khh, erill.wc + autokatos ja varasto

Timjamikuja 4, Vanhalinna, Lieto

Hinta

319 000 €

Koko

101 / 145 m²

Vuosi

2023

Tämä ihastuttava omakotitalo sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä Vanhalinnan asuinalueella Liedossa. Laadukkaasti rakennettu ja muuttovalmis talo valmiine pintamateriaaleineen, kaapistoineen ja kodinkoneineen on valmiina ottamaan vastaan uudet asukkaansa näppäränkokoiselle 785 m² vuokratontille. Klassikko 4A-mallin talossa on avara tuntu, suuret olohuoneen ikkunat luovat olohuoneesta valoisan. Kolmen makuuhuoneen ansiosta tässä kodissa on tilaa useammalle asukkaalle tai vaikka etätyötätekeville. Keittiön kautta pääsee kätevästi kodinhoitohuoneeseen ja pesutiloihin. Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys takaavat miellyttävän asumisen kaikkina vuodenaikoina. Timjamikujan omakotitalo on muuttovalmiissa kunnossa ja ostettavissa heti! Autokatos ja varasto sisältyvät hintaan. Tämä upea omakotitalo sopii erinomaisesti perheille, jotka arvostavat vehreää asuinympäristöä ja hyvien palvelujen helppoa tavoittamista. Liedon Vanhalinna sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Liedon keskustasta ja alle neljän kilometrin päässä Ravattulasta, Loukinaisissa puolestaan sijaitsee mm. lähikauppa. Kauniit ulkoilumahdollisuudet ja viheralueet tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen elämäntapaan sekä rentoutumiseen. Tule tutustumaan tähän valmiiseen Klassikko 4A-mallin omakotitaloon Timjamikujalle sekä muihin A-Hellman Oy:n omakotitaloihin välittäjän kanssa. A-Hellman Oy on rakentanut Turun ja Salon seudulle yli 650 omakotitaloa. Kuvat ovat viitteellisiä ja aiemmin valmistuneista taloista. Pintamateriaalit ja kodinkoneet vaihtelevat talokohtaisesti. Autamme sinua mielellämme myös oman asuntosi myynnissä sekä rahoitus- ja vakuutusasioissa, joten voit hoitaa kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat saman katon alta. Lisätiedot ja esittelyt: Essi Mäkilä, puh. 040 153 3888 tai essi.makila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
544533
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h k, ph, s, khh, erill.wc + autokatos ja varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101 m²
Kokonaispinta-ala
145 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

319 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Uusi rakenteilla oleva omakotitalo, joten toteutuneita kulutustietoja ei ole saatavilla. Seurantakohteen toteutuneita asumiskuluja on nähtävillä esittelyissä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Tontin luovutushinta vuonna 2024 on noin 54400€. Vuosivuokra on n. 2719,44€/2024.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 07.07.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia vinyylikorkkia. Olohuone: lattia vinyylikorkkia. Makuuhuone 1: lattia vinyylikorkkia. Makuuhuone 2: lattia vinyylikorkkia. Makuuhuone 3: lattia vinyylikorkkia. Kodinhoitohuone: lattia laattaa. Sauna: lattia laattaa. Kylpyhuone: lattia laattaa. Eteinen: lattia laattaa. Wc: lattia laattaa.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (Induktio liesitaso), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, pesukoneliitäntä Khh:ssa, lattialämmitys (koko talossa), kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Varasto autokatoksen yhteydessä
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
423-455-1-605-L1
Tontin pinta-ala
785 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kumina, 1:605
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 196 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2022. AP-3, Asuinpientalojen korttelialue. Korttelialueelle saa rakentaa yksiasuntoisia pientaloja yhtiömuotoisesti tai korttelin voi jakaa rakennuspaikoiksi. e=0.25.
Lisätietoja kaavoituksesta: Liedon kunta
Tontin vuokraaja
Turun Yliopistosäätiö
Tontin vuokra
2 719,44 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 9.7.2070

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Vanhalinna, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.