OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Paritalo | 5-6h + k + s + 2x kph + wc + terassi + las.parveke + kellaritilat jossa mm. työhuone

Lukiokatu 16 A 1, Keskusta, Porvoo

Hinta

495 000 €

Koko

155 / 292 m²

Vuosi

2011

UPEA KOKONAISUUS Kiinteistömuotoinen paritalokoti Porvoon Empire keskustassa. Tässä kodissa on tilaa niin asumiselle kuin harrastuksille/yrittämiselle. Sisääntulokerroksessa on olohuone, ruokailutila ja keittiö, jotka ovat yhtä suurta avointa ja valoisaa tilaa. Ikkunoita on kahdella seinustalla ja keittiössä on käytännöllinen saareke. Tyylikkäässä keittiössä on vaaleat kodinkoneet sekä työtasojen materiaalina ylellinen kivi. Tunnelmaa ja lämpöä tilaan tuo varaava Tulikiven takka. Toisessa kerroksessa on peräti neljä makuuhuonetta, monikäyttöinen oleskelualue sekä kodinhoitoon-, kylpemiseen ja saunomiseen tilat. Lasitetulla parvekkeella on ihana vilvoitella saunan jälkeen tai vain viettää aikaa lämpiminä vuodenaikoina. Kellarikerroksessa on erinomaiset tilat harrastuksiin tai yrittäjälle, tämän monipuolisen tilan käyttötarkoitus joustaa omien tarpeiden mukaisesti. Kulku kellarikerrokseen käy sekä asunnon sisältä että ulkoapäin. Tässä kodissa on otettu huomioon arjen pyörittämisen helppous. Sisääntulon yhteydessä on kätevä varastotila, jossa on kuivauskaappi sekä tilaa niin harrastevälineille kuin kausivaatteille. Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta erillisen wc-tilan lisäksi. Muuttovalmiin huoneiston värimaailma on hillityn skandinaavinen ja aikaa kestävä, koko koti henkii ihanan puutalon tunnelmaa! Talossa on nykyaikainen rakennustapa ja -tekniikka, kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto eikä vuosiin ole isoja kunnostuksia odotettavissa . Arkkitehtoonisesti on kuitenkin kunnioitettu vanhan ajan rakennusperintöä. Tämä koti on nähtävä paikan päällä! Etupihalla on aidattu terassialue, oma autopaikka sijaitsee rakennuksen päädyssä. Nyt myytävän kiinteistön määräosan hallinnasta ja kustannusten jakautumisesta on sovittu hallinnanjakosopimuksella kiinteistön muiden osakkaiden kesken. Porvoon Empirekeskusta hurmaa kävijänsä. Alueella uusi ja vanha rakennuskanta sulautuu hyvin toisiinsa, pienet puistikot ja jokiranta tuovat luonnon lähelle. Keskustan alueella on helppo asua, päivittäispalvelut ja harrastemahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä, alueella sijaitsevat niin suomen - kuin ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut. Ihana Porvoon vanhakaupunki ja ainutlaatuiset pikku putiikit, kahvilat sekä ravintolat ovat melkein nurkan takana. Liikenneyhteydet pääkaupunkiseudelle ovat sujuvat niin omaa kuin julkista käyttävälle. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tätä ihanaa kotia esitellään pääsääntöisesti vain yksityisesittelyin. Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
560670
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h + k + s + 2x kph + wc + terassi + las.parveke + kellaritilat jossa mm. työhuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
155 m²
Kokonaispinta-ala
292 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Vapautuu: 2kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

495 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

770,59 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys, vesi ja jätevesi n.254€/kk, sähkö n.100€/kk (13 000kWh/v), puhtaanapito 30€/kk, kiinteistövero 770,59€. Kaapeli-tv maksu 81,9 €/v.

Kustannukset ovat myyjän ilmottamat kustannukset neljän hengen taloudessa. Myytävän asunnon osuus rakennuksen vakuutuksesta 360 €/v.
Rakennuksen lämmitys-, huolto- ja korjauskustannukset ja kiinteistövero jaetaan pinta-alojen mukaisessa suhteessa 155m² ja 60m², mikäli niitä ei voida mittauksella tai muulla perusteella kohdentaa.

Kiinteistöllä kustannukset jakautuvat seuraavasti:
Talojen lämmitys kWh: kaukolämpömittarit, lämpimän veden lämmityskerroin. Määräaosalla oma kaukolämmön alamittari.
Lämpimän veden lämmitys kWh: Yhteinen lämminvesimittari m3*97kWh/m3 jaettuna kylmän veden kulutuksen suhteessa.
Kylmän veden kulutus m3: Määräosalla oma kylmän veden alamittari.
Lämmön ja veden kiinteät kustannusosuudet: Kerrosneliöiden suhteessa. Määräosan osuus 252/1492 kustannuksista.
Yhteisten lämmitys- ja vesilaitteistojen huolot- ja korjauskustannukset: Kerrosneliöiden suhteessa. Määräosan osuus 252 /1492 kustannuksista.
Yhteisen piha-alueen kustannusjako: Konetyönä puhtaana pidettävien alojen suhteessa. Lukiokatu 16 A osuus 10% kustannuksista
Talvikunnossapidon kustannukset: Konetyönä puhtaana pidettävien alojen suhteessa liitteen karttapiiroksen mukaisesti. Lukiokatu 16 A osuus 23 % kokonaislaskutuksesta. Nämä kustannukset jaetaan naapurin kanssa sovitun prosentin mukaisesti.
Kiinteistövero: 770,59 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2023 talon huoltomaalaus ja aidan uusiminen, keittiön lattialankun vaihto (KLC Design Oy.). 2020 viemäreiden kuvaus.2023 Ilmanvaihdon mittaus ja säätö. Nuohous vuosittain.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 28.08.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: vinyylilankkulattia, seinät maalattu, välitlassa on kaakeli. Olohuone: vinyylilankkulattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: maalattu laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: maalattu laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: maalattu laminaattilattia, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät laatoitettu. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: laattalattia, seinät maalattu. Askarteluhuone: laminaattilattia, kokolattiamatto, seinät maalattu. Wc: laattaålattia , seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Avokeittiön varusteiisiin kuuluu jääkaappi, integroitu pakastinkaappi, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaalina kivitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneita on kaksi, lisäksi on erillinen wc-tila. Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on suihku ja suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pyyhekuivain sekä wc-istuin. Toisessa kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja peili- ja allaskaappi sekä wc-istuin. Erillisessä wc-tilassa on peili ja allaskaappi. Kodinhoitotilassa on pesukoneliitäntä sekä kaapisto. Tiloissa lattialämmitys sekä kiinteä valaistus.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-3-43-3
Tontin pinta-ala
1 844 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella ja tämän talon yhteydessä on oma aidattu piha osuus sisäpihalla, sekä erillinen autopaikka rakennuksen vieressä.
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Määräosan rakennusoikeus käytetty.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2010, käyttöönottotarkastus. AK-14 Asuinkerrostalojen korttelialue. Korttelialueelle saa sijoitaa liike-, kokous- ym. tiloja kadunvarressa sijaitsevien rakennusten 1. kerrokseen. Tontilla tulee olla leikkialaa ja muuta vapaata aluetta vähintään 20m2/asunto. Autopaikkoja tulee varata1/100 k-m2. Tontti on istutettava niiltä osin kuin sitä ei käytetä rakentamiseen, kulkuteinä tai leikkipaikkoina.
Lisätietoja kaavoituksesta: Porvoon Kaupunki/kaavoitus
Palvelut
Palvelut: Porvoon keskustan ja vanhan kaupungin palvelut kävelymatkan päässä. Lähialueelta löytyy päivittäistavarakaupat, vanhan kaupungin ihana putiikit, toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita ja kahviloita. Koulut: Alueella, niin suomen- kuin ruotsinkieliset. Päiväkoti: Alueella useita, niin suomen- kuin ruotsinkieliset. Tunnelmallisessa Porvoon keskustassa on kaikki, mitä hyvän ja helpon arjen pyörittämiseen tarvitaan. Lähistöltä löytyy Kokonniemen liikuntakeskus jossa mm. kuntoportaat, valaistut lenkkipolut/ladut, laskettelurinne ja Kokonniemen maauimala., Kulttuuri- ja kongressikeskus Taidetehdas tarjoaa paljon tapahtumia vuosittain, siellä sijaitsee myös leffateatteri. Liikenneyhteydet: Hyvät liikenneyhteydet mm. pääkaupunkiseudulle. Bussit kulkevat tiheään mm Kamppiin, Pasilaan ja Itäkeskukseen. Omalla autolla liikkuvalle sujuva yhteys moottoritien rampeille. Kaupungin sisällä kulkee myös bussilinjoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Keskusta, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.