OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h, kt, s

Hatanpään puistokuja 23 B, Hatanpää, Tampere

Hinta

357 900 €

Koko

60,5 m²

Vuosi

2025

Ennakkomarkkinoinnissa Asunto Oy Tampereen Hatanpään Kruununvouti! Tampereen Hatanpään paraatipaikalle on valmistunut viime vuosien aikana viihtyisä Kartanonportin asuinkortteli, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita koteja. Tämän YH Kotien rakennuttaman korttelin viimeisen talon on arvioitu valmistuvan kesällä 2025. Täällä elät Hatanpään vehreiden puistojen ja Pyhäjärven rantamaisemissa kulkevien ulkoilureittien äärellä. Kruununvoudin monipuolisesta asuntotarjonnasta löydät helposti oman kotisi. Suurin osa asunnoista on kaksioita ja kolmioita, mutta tarjolla on myös muutamia yksiöitä ja isompia asuntoja. Asunnoissa on suuret ikkunat tuomassa valoa ja avaruutta, vesikiertoinen lattialämmitys helpottaa sisustamista. Reilun kokoinen lasitettu parveke kaikissa asunnoissa tuo kivan lisätilan oleskeluun. Osassa asunnoista on oma sauna, mutta saunoa kelpaa myös kattokerroksen upeassa talosaunassa. Kellarikerroksesta löytyy asukkaiden käyttöön kuivaushuone sekä asuntokohtaiset irtaimistovarastot. Sisääntulokerroksessa on ulkoiluvälinevarasto, jossa on pesu- ja pyöränhuoltopiste. Lisäksi pihasta löytyy pyörävarasto. Erikseen myytävät autopaikat sijaitsevat maanalaisessa pysäköintiyhtiössä, jonne kuljet sujuvasti sisäkautta kellarikerroksesta. Tässä A-energialuokan talossa on lämmitysmuotona kaukolämpö ja katolla aurinkopaneelit tuomassa energiaa taloyhtiön käyttöön. Keskustan kaupunkielämä, vehreät puistot kesäisine piknik-paikkoineen ja hyvät liikenneyhteydet ovat Hatanpäällä kaikki kätesi ulottuvilla. Pyöräilet reilussa viidessä minuutissa vaikkapa ostoksille Koskikeskukseen, Ratinan kauppakeskukseen ja jääkiekkopeliin tai konserttiin Nokia Arenalle. Lähivuosien suunnitelmiin kuuluu viereisen Viinikanlahden alueen uudistuminen asuinalueeksi jätevedenpuhdistamon siirtyessä Sulkavuoreen ja ratikkalinjan jatkaminen Hatanpään valtatietä pitkin aina Pirkkalaan asti. Asunto Oy Tampereen Hatanpään Kruununvoudin arvioitu valmistuminen on kesällä 2025. Kysy lisätietoja välittäjiltämme: Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi Maija Hiedanniemi p.040 707 1222, maija.hiedanniemi@op.fi Jesse Ouni p. 040 509 0296, jesse.ouni@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
561608
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60,5 m²
Kokonaispinta-ala
60,5 m²
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Vapautuu: Arvioitu valmistuminen kesällä 2025

Hinta

Myyntihinta

143 154,55 €

Velkaosuus

214 745,45 €

Velaton hinta

357 900,00 €

Neliöhinta

5 915,70 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

381,15 € / kk

Pääomavastike

844,67 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 225,82 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kohde on ennakkomarkkinoinnissa ja kustannukset tarkentuvat ennen kaupantekoa RS-taloussuunnitelman mukaisiksi. Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää vain koron osuuden. Rahoitusvastikearvio on laskettu 4,72 % kokonaiskorolla (toukokuussa 2023) ja oletetulla 25 vuoden laina-ajalla, josta yksi vuosi valmistumisen jälkeen on lyhennysvapaata ja lainan lyhennysaika sen jälkeen on 24 vuotta. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan jälkeen tälle asunnolle on 1 590,31 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiöjärjestyksen mukaan taloyhtiö kaikkine tiloineen, mukaan lukien osakashallinnassa olevat tilat sekä piha, on savuton. Korttelin yhteispihalla on osoitettu tupakointipaikka. Asuntojen majoitustoimintaan rinnastettava toistuva, lyhytaikainen (alle 1 kk) vuokraus ei ole sallittua.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Perustukset tehdään teräsbetonianturoille geo- ja rakennesuunnitelmien mukaan. Alapohjat ovat pääosin maata vasten valettuja teräsbetonilaattoja ja osa alapohjasta on tuulettuva. Asuntojen välipohjat ovat paikalla valettuja teräsbetonilaattoja. Yläpohja on teräsbetonirakenteinen. Julkisivut ovat korttelin ulkokehän osalla pääosin paikalla muuratut. Sisäpihan puoli on pääosin valkobetonia, parvekkeiden taustaseinät maalattua betonia.
Pintamateriaali: Olohuoneen, makuuhuoneiden, keittiöiden ja eteisten lattiat ovat parkettia ja seinät maalattuja.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on liesikupu, jääkaappipakastin tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone (leveys 450 mm tai 600 mm pohjakuvien mukaisesti). Asunnon koosta riippuen keittiössä on monitoimiuuni mikrotoiminnolla ja kahden tai neljän levyn induktioliesitaso tai vaihtoehtoisesti kalusteuuni, neljän levyn induktioliesitaso sekä kalusteeseen sijoitettava mikroaaltouuni. Työtasot ovat laminaattilevyä. Kalusteovet ja laatikostot on varustettu hidastimilla. Työtason ja yläkaappien välitilassa on valinnaisena joko välitilalevy tai laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Valtaosassa pesuhuoneita on kääntyvät lasiset suihkuseinäkkeet (yksi tai kaksi suihkuseinää pohjakuvien mukaan) sekä liitäntävaraus pyykinpesukoneelle. Pesuhuoneissa on pesuallas, allaskaappi tai -laatikosto ja valaisinpeilikaappi. Kylpyhuoneiden lattiat ja seinät laatoitetaan ja katto paneloidaan.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi sekä pinnoitettu teräspelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
1 940 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokraaja
YH Kodit Oy

Asunto Oy Tampereen Hatanpään Kruununvouti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Hatanpää, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Isto Matalamäki

Myyntijohtaja, LKV, RAK

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.