OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Omakotitalo | 6 h + kph, eteinen + 2 wc-varausta

Roomionkalliontie 18, Ylistaro, Hanhikoski, Seinäjoki

Hinta

219 000 €

Koko

223 / 288 m²

Vuosi

2016

Pieteetillä kunnostettu ja rakennettu perinteinen hirsitalo myynnissä Hanhikosken kylällä! Vuosina 2014-2016 nykyiselle paikalleen siirretyn hirsikehikon vanhimmat osat ovat vuodelta 1831 ja kunnostus on tehty täysin perinnerakentamista sekä vanhaa kunnioittaen. Alakerrassa on kuistiosa, mistä löytyy kodinhoitohuone kylpykaapilla ja kuivakäymälä. Saliksi kutsuttava läpikulkuhuone, kaksi makuuhuonetta sekä tilava tupa, Neljän sepän toteuttamalla keittiöllä ja pohjalaistakalla. Keittiö ja laadukkaat kodinkoneet otettu käyttöön vuonna 2019. Talon yläkertaan johtaa Lehmäjoen puutyön toteuttamat puiset portaat ja sieltä löytyy aula-olohuone, sekä kaksi vinttikamaria. Talon sisätiloissa on osin viimeistelytöitä kesken mm. yläkerran ja kylpyhuoneen, sekä wc-tilojen rakentamisen osalta. Nykyiset viemäröinnit soveltuvat myös vedellisiin ratkaisuihin, nyt käytössä kuivakäymälä ja harmaavesijärjestelmä. Pihapiirissä on 1800-luvun puolivälin luttiaitta, mikä on siirretty omalle paikalleen vuonna 2019. Lisäksi tontilla sijaitsee myös vuonna 2015 valmistunut tilava autotalli/verstastila ja lämpökeskus. Puutarhan puolella runsaasti luonnonvaraisia niittykukkia, perennoja, hedelmä- ja marjapuita sekä kasvimaa. Lämmitysmuotona pellettilämmitys, sisällä patterit ja osittain lattialämmitys. Hanhikoski on asuinympäristönä vireä pikkukylä Kyrönjoen varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä Seinäjoelta, Vaasasta ja Lapualta. Lapsiperheiden suosimassa kylässä on vireä kyläyhteistö ja tapahtumia järjestetään aktiivisesti ympäri vuoden. Kylällä toimii myös ryhmäperhepäiväkoti, minne on matkaa n. 1,3 kilometriä. Tapahtumien ja yhteisöllisyyden lisäksi lähistöllä on monipuolisesti ulkoilu- ja liikuntareittejä. Kiinteistön osalta on mahdollisuus liittyä valokuituun, mitä Hanhikoskelle kaivetaan tällä hetkellä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän harvinaiseen kokonaisuuteen! Titta Norpo, 040 662 5589 tai titta.norpo@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
561858
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h + kph, eteinen + 2 wc-varausta
Asuintilojen pinta-ala
223 m²
Kokonaispinta-ala
288 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

225 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

931,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 931 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Päärakennus myydään keskeneräisenä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Osittain keskeneräiset sisätilat.
Energialuokka
  • C (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Pelletti. Automaattinen pellettikattila, sijaitsee autotallissa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Keittiö: lattia käsittelemätöntä kuusilankkua, hirsiseinät, lankkukatto ja orret. Olohuone: lattiat öljylasuurikäsiteltyä lankkua, seinät pinkopahvia (vehnäjauholiisterillä kiinnitettu), jossa maali/tapetti, katossa helmiponttipaneeli. Makuuhuone 1: lattia käsittelemätöntä kuusilankkua, hirsiseinät, pinkopahvi ja tapetointi, katossa kalkkimaalattu raakapontti. Makuuhuone 2: lattia käsittelemätöntä kuusilankkua, hirsiseinät, pinkopahvi ja tapetointi, katossa kalkkimaalattu raakapontti. Kodinhoitohuone: lattia laattaa, seinät tapettia ja katto paneloitu. Kylpyhuone: lattia laattaa, hirsiseinät, levy ja tapetti. Eteinen: lattiavalu, seinäpaneelit ja levy/tapetti, kalkkimaalattu lautakatto. Wc: valu, seinät paneloitu. Päätykamari 1: lattia öljylasuurikäsiteltyä kuusilankkua, seinät huokolevyä, helmiponttikatto. Päätykamari 2: lattia öljylasuurikäsiteltyä kuusilankkua, seinät huokolevyä, helmiponttikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (integroitu, 2021), induktioliesi (2021), liesituuletin (2021), astianpesukone (2021), kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali (kivitasot), Högfors-puuliesi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, Kylpyhuonekaapisto (2018). WC-tiloja 2 kpl rakentamatta, samoin kylpyhuone rakentamatta. Näille varaukset olemassa.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumapelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
743-425-8-2
Tontin pinta-ala
2 942 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Suutarlanmäki, 8:2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta vielä jäljellä, esimerkiksi pihasaunan rakentamiseen.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 2014.
Lisätietoja kaavoituksesta: Seinäjoen kaupunki, kaavoitus - vaihde 06-416 2111.
Rakennukset
Lämmin autotalli/verstastila ja lämpökeskus. Valmistunut 2015, kerrosala 74 m². 1800-luvun puolivälissä valmistunut luttiaitta, mikä on siirretty nykyiselle paikalleen vuonna 2019.
Palvelut
Palvelut: Ylistaron keskustan palvelut 15 km päässä. Koulut: Topparlan alakoulu 8 km. Päiväkoti: Hanhikosken ryhmäperhepäiväkoti 1,3 km, päiväkoti Satulinna 12,6 km ja vuoropäiväkoti Pikkumetsä 16 km. Liikenneyhteydet: Sujuvat yhteydet Vaasan, Seinäjoen ja Lapuan suuntaan

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Ylistaro, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Titta Norpo

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.