OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 2h, kt

Ilokkaanrinne 2 A, Koivistonkylä, Tampere

Hinta

179 000 €

Koko

35,5 m²

Vuosi

2023

Muuttovalmiita maalämmöllä lämpiäviä koteja uudella Koivistonkylän Ilokkaanpuiston asuinalueella! Auringonpaisteen kaikkia asuntoja yhdistää valoisuus, viihtyisyys ja kodikkuus. Tyylikkäät pintamateriaalit ja laadukkaat varusteet on valittu huolella ja hyvällä maulla. Lasitettu parveke, kaapeli-TV, laajakaistayhteys, ovipuhelin ja sähköverkkoon liitettävät palovaroittimet kuuluvat vakiona kaikkiin asuntoihin. Piha-alueelta löydät oleskelu- ja leikkialueen, jossa on hiekkalaatikot, penkkiryhmiä sekä pyykinkuivaus- ja tomutusalueet. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto. Viisikerroksisesta Auringonpaisteesta löytyy koteja 22,5 m2 yksiöstä aina 65 m2 saunalliseen kolmioon. Ilokkaanpuiston kiinteistöillä on Teiskossa oma aurinkosähkövoimala, jonka tuotanto syötetään Tampereen Sähkölaitoksen jakeluverkkoon. Tampereen Sähkölaitos siirtää omatuotannon Ilokkaanpuiston asunto-osakeyhtiöiden ja huoneistojen kulutukseen, jolloin niiden omat energiakustannukset laskevat. Kesällä kertynyt ylijäämäsähkö on hyödynnettävissä talvella. Ilokkaanpuiston luonnonläheinen sijainti puiston reunalla ja metsän lähellä sopii rauhaa arvostavalle. Läpikulkuliikennettä ei alueella juuri ole. Pyrähdä vaikka lenkkipolulle tai käyskentele Ahlmanin kartanon maiden maalaisidyllissä. Sivakoi kotinurkilta valaistua hiihtolatua kohti Hervannan Suolijärveä. Koivistonkylässä on sijainti ja liikenneyhteydet kunnossa. Tampereen keskustan ja Hervannan työpaikat sekä palvelut ovat ulottuvillasi pyöräilymatkan päässä. Autoilijoitakaan ei ole unohdettu, sillä ostettavissa on hidaslatausrasiallisia auto- ja autokatospaikkoja. Asunto Oy Tampereen Auringonpaiste on valmistunut lokakuussa 2023, joten muuttamaan pääset heti. Kysy lisätietoja välittäjiltämme: Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi Mette Perälä p. 0400 830 978, mette.perala@op.fi Eeva Kakko p. 0400 910 340, eeva.kakko@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
562100
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35,5 m²
Kokonaispinta-ala
35,5 m²
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

53 672,00 €

Velkaosuus

125 328,00 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

5 042,25 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Taloyhtiölainan korko on laskettu 12kk Euriborkorolla (arvioitu korkotaso 4,2 % vuodelle 2024) + 0,6 % marginaalilla. Laina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika ja kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

147,33 € / kk

Pääomavastike

501,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

648,98 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää vain koron osuuden. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua tälle asunnolle (sis. lyhennysarvio + korkoarvio) on 967,75 €/kk. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Alueen taloyhtiöiden hallinnassa ja niitä palvelemaan on perustettu erillinen kiinteistöyhtymä, joka yhdessä muiden Arktan alueelle rakentuvien taloyhtiöiden kanssa hallinnoi erillistä aurinkovoimalaitosta. Aurinkovoimalaitos tuottaa sähköenergiaa taloyhtiöiden sekä asukkaiden tarpeeseen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Rakennuksen alapohja on pääosin kantavaa ontelolaattarakennetta. Asuinkerrostalo on perustettu paalujen varaan. Asuntojen kevyet väliseinät ovat pääosin puu- ja teräsrunkoisia kipsilevyseiniä. Välipohjat ja yläpohjat ovat ontelolaattarakenteisia. Ulkoseinät ovat maalattuja uritettuja betonielementtejä ja osin väribetonisia uritettuja betonielementtejä. Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonirakenteiset.
Pintamateriaali: Asuintilojen seinät maalataan, lattioihin asennetaan laminaatti sekä laminaatin sävyyn sopivat mäntyjalkalistat.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on 60 cm leveä kalusteuuni, keraaminen liesitaso ja liesikupu, jää-/pakastinkaappi sekä 60 cm leveä astianpesukone. Keittiökalusteissa on tilavaraus mikroaaltouunille. Pesuallas on laminaattitasoon upotettu ja ruostumatonta terästä. Keittiöissä työpöydän ja yläkaappien välitilaan asennetaan välitilalevy.
Kylpyhuoneen kuvaus
Jokaisen asunnon varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä sekä tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Pesuhuoneissa pesualtaiden yhteydessä on valaisimella ja pistorasialla varustettu peilikaappi sekä allaslaatikosto. Wc-istuimien yhteydessä on bideesuihku. Sekoittajat ovat yksiote-sekoittajia. Suihkusekoittaja on varustettu termostaatilla. Pesuhuoneissa on suihkuseinäke pohjakuvien mukaisesti. Pesuhuoneiden seinät ja lattiat laatoitetaan. Saunan seinät ja katto paneloidaan. Saunojen ovet ovat kokolasisia.
Säilytystilojen kuvaus
huoneistokohtainen irtaimistovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Tampere Oy / Sami Sillman p. 020 744 1765
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
2 690 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
26 560 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.3.2082

Asunto Oy Tampereen Auringonpaiste

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Koivistonkylä, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Eeva Kakko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.