OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Puutalo-osake | 2h, k, aula, kph, sauna

Lokinkatu 14, Lonttinen, Turku

Hinta

198 000 €

Koko

40 / 82 m²

Vuosi

1912

Hyväkuntoinen kahteen tasoon rakennettu puutalohuoneisto Lonttisten alueella aivan Turun keskustan tuntumassa. Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 40 m2 mutta yläkerran laajennuksen myötä asuinkäytössä on tällä hetkellä noin 82 m2. Asunto remontoitu myyjän toimesta. Viime vuodet huoneisto on ollut toimistokäytössä. Tästä syystä keittiöstä uupuvat vielä kodinkoneet. Asuinkerroksessa on keittiö ja olohuone, joissa ovat vanhat lautalattiat kunnostettuina. Tilavat pesuhuone ja sauna sijaitsevat myös alakerrassa. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa riittää huonekorkeutta sekä työskentely-/oleskelutilaksi sopiva avara aulatila. Yläkerran hienoina yksityiskohtana toimivat portaikon puurakenteet, viistot ja korkeat sisäkatot sekä monet ikkunat. Kiinteistön huollon ollessa omatoimista asumiskulut ovat edulliset. Hoitovastike vain 35 euroa. Alakerran lämmitys on sähkötoiminen lattialämmitys, yläkerrassa ei sähköpattereille ole ollut tarvetta. Tulisijoja ei tällä hetkellä asunnossa ole mutta olemassa olevia hormeja voi todennäköisesti ottaa uudelleen käyttöön. Avustavana lämmitysmuotona on keittiöön sijoitettu ilmalämpöpumppu. Huoneistolle on rakennettu oma katettu terassi ulko-oven ja keittiön edustalle. Autopaikkakin löytyy talon päädystä. Taloyhtiö on vuonna 1912 rakennettu puutaloyhtiö. Alun perin asuntoja on ollut viisi. Nykyisin talo on käytännössä paritalo. Taloyhtiöllä on oma 443 m2 tontti. Tontilla on tämän asuinrakennuksen lisäksi varasto/autotallirakennus. Taloyhtiössä on tehty lukuisia päivityksiä ja kunnostuksia. Peltikatto on uusittu vuonna 2022. Piharakennus on valmistunut vuonna 1992 ja remontoitu vuonna 2017. Lisäksi mm. käyttövesiputkien, sähköjen, ikkunoiden ja oven uusiminen sekä julkisivun maalaus pitävät yllä asumismukavuutta ja mahdollistavat asuntojen arvon säilymisen. Lonttinen on alue Turussa aivan ydinkeskustan kupeessa. Aluetta halkoo Lonttistentie. Sen joenpuoleinen alue on uudempaa kerrostaloaluetta ja junaradan puoleinen alue vanhempaa suojeltua puutaloaluetta. Puutaloalue on kuulunut Maarian kuntaan ja liitetty Turkuun 1940-luvulla. Pääosa alueen taloista on 1900-luvun alusta ja ne ovat lähes kaikki jo saneerattu. Ei ihme, että alueen arvostus on vuosien myötä noussut. Onko tässä uusi kotisi? Tässä asunnossa järjestämme vain yksityisesittelyjä, joten ota yhteys ja sovitaan sinulle oma esittely. Myynti ja esittelyt: Pasi Pitkänen LKV, YKV 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi Kohde kiinnostaa mutta oma on myymättä? Saat minulta arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Ota Yhteys! SEURAA MYÖS SOMESSA, SAAT NOPEIMMIN TIEDOT UUSISTA KOHTEISTA: Instagram: pasipitkanenlkv Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen Linkedin: Pasi Pitkänen OP Koti: op-koti.fi/kiinteistonvalitys/turku/pasipitkanen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562715
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, aula, kph, sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1912
Käyttöönottovuosi
1912
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

4 950,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

35,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

35,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Sähkönkulutus nykyisellä omistajalla n. 10 000 kWh/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lautalattia. Olohuone: Lautalattia. Makuuhuone 1: Laminaattilattia. Sauna: Lattia laattaa, seinät saunapaneelia. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu. Eteinen: Latta laattaa. Ykläkrs:n aula: Laminaattilattia.
Keittiön kuvaus
Liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, Kuumavesivaraaja.
Säilytystilojen kuvaus
Autokatos/varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Asuinrakennuksen katto on uusittu vuonna 2022

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Hannele Soittila. Lokinkatu 14 as 1, 20200 Turku, 050 353 6806
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Mahdollisuus autopaikkaan
Tehdyt remontit
Talo maalattu -98 ja 2010, piharakennus valm.-92 ja remontoitu 2017, viemäristö uusittu 1985, kunnan vesijohtoputki kadulta taloon uusittu 2005, putket asuntoihin:2006(as1) ja
2010(as4-5), sähköt uusittu osittain 1985-87 sekä kokonaan 2006(as1) ja 2010(as 4-5), ikkunat ja ulko-ovet uusittu 2009, kattoremontti 2022.. Asunnon remontit: Huoneisto on remontoitu nykyisen omistajan toimesta. Yläkerran rakennuslupa on vielä kesken. Myyjä suorituttaa loppukatselmuksen.
Energialuokka
F (2018)
Tontin koko
443 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Turun Lokintie 14

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Lonttinen, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pasi Pitkänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.