OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Omakotitontti

Kallvikinrinne 5 A, Saunalahti, Espoo

Hinta

195 000 €

Koko

511

Nyt tarjolla rakennuspaikka merellisessä Kallvikinrannassa Espoossa! Myydään rakennuspaikka, jossa on valmiit suunnitelmat upealle erillistalolle merenrannan tuntumassa. Tyylikkäisiin taloihin on suunniteltu suuret terassit ja parvekkeet, joista on osittainen merinäköala. Ostaja saa kaupan yhteydessä arkkitehti Minna Magnussenin suunnittelemat piirustukset tyylikkääseen ja moderniin kivitaloon. Suunnitellun erillistalon kerrosala on 105 k-m2 + kellaritilat 47 m2, kokonaisala on 184 m2. Olethan pian yhteydessä! Myyntiä hoitaa Petra Mantere, petra,mantere@op.fi / puh. 050 365 1765 ja Ulla Helenius, ulla.helenius@op.fi / puh. 050 441 3464.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562757
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

274,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

*Hallinta-alue A:n osuus koko kiinteistön kiinteistöveron määrästä vuonna 2023.
Hallinta-alue A:n (511 / 2394 osa eli 476 m² + 35 m² = 511 m2) osakkeiden omistaja on yksin vastuussa omaan kiinteistöosuuteensa kohdistuvista kiinnityksistä ja muista rasitteista.
Yhteisalueen 1 rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä niiden aiheuttamista kustannuksista vastaa alueen A hallitsija. Hallinta-alueen A:n osakkeiden omistaja huolehtii omistamansa rakennuksen (tai sen osan) rakentamisesta, peruskorjauksesta, korjauksista ja kunnossapidosta sekä vastaa niistä aiheutuvista kustannuksista sekä hallitsemansa piha-alueen kunnostamisesta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista muistakin kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa hänen omistamaansa rakennukseen (tai sen osaan) tai hänen hallitsemaansa maa-alueeseen.
Hallinta-alue A:n osakkeiden omistaja vastaa omista lämmitys-, vesi-, viemäri-, sähkö-, vakuutus- ja muista niihin verrattavista ylläpitokustannuksista.

Koko kiinteistöön kohdistuvat kustannukset jaetaan osakkeen omistajien kesken tasan. Tällaisia kustannuksia ovat esimerkiksi jätehuollon maksut, jollei tästä erikseen sovita.
Kiinteistövero: 274 eur/vuosi*

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kaupassa myydään koko Asunto Oy Helenanranta II A:n osakekanta (osakenumerot 1-100, 100 kpl). Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on: Huoneisto 1, 3h+k+s+wc, huoneiston pinta-ala 87m2. Yhtiön osakkeet tuottavat hallinta- ja käyttöoikeuden hallinta-alueeseen A hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimuksessa on lisäksi määritelty hallinta-alueet ja niille rakennettavien asuinrakennusten suuruudet yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Hallinnanjakosopimus on kirjattu lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin 21.6.2018.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-156-17
Tontin pinta-ala
511 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Upea tasamaan tontti, jossa mahdollisuus rakentaa koko rakennuksen kattava kellarikerros. Suunnitelman mukaisen asuinrakennuksen terassit kiertävät koko rakennuksen ympäri.
Rasitteet
Kiinteistöön kohdistuvat rasitteet ja oikeudet on kirjattu kiinteistörekisteriotteeseen. Ote saatavissa välittäjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 184 m². Ostaja hakee itse rakennusluvan yhtiöjärjestyksen ja hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako). Asemakaava A0 II Erillispientalojen korttelialue, tehokkuus e=0,20 +20% (luku osoittaa kuinka monta prosenttia sallitun rakennusoikeuden lisäksi saadaan enintään rakentaa varasto-, huolto-, talous-, autotalli- ja yhteistiloja. Edellä mainittua kerrosalaa varten ei tarvitse tehdä autopaikkoja.) Ostajaa kehotetaan tutustumaan myös kaavamääräyksen pykäliin 1-4, 9, 11-18.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus
Palvelut
Palvelut: S-Market Saunalahti 1,9 km, K-Supermarket Lasihytti 2,4 km, Lippulaivan kattavat palvelut 5,5 km. Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella. Liikenneyhteydet: Bussit, Kivenlahden metroasema 4 km, hyvät yhteydet omalla autolla valtaväylille

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Saunalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petra Mantere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.