OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)

Talvikkitie 22 C, Tikkurila, Vantaa

Hinta

234 000 €

Koko

79,5 m²

Vuosi

1983

PARAS SIJAINTI Tikkurilan keskustan parhaimmilta paikoilta, kävelykadun palveluiden läheisyydessä sekä Viertolan puutarhakaupunginosan kainalossa, tarjolla hyväpohjainen saunallinen neliö. RIITTÄVÄSTI HUONEITA Kattavasti saneeratun huoneiston pohjaratkaisu on erittäin toimiva. Avoin olohuone, ruokailutila ja keittiö jatkuu lasitetulle etelän suuntaiselle parvekkeelle, josta on rauhalliset näkymät yhtiön piha-alueelle. Kodissa on kolme makuuhuonetta ja neliöt on järkevästi käytetty, jokaiselle löytyy oma rauha, mutta yhdessä ololle on paljon tilaa. AJATUKSELLA LAITETTU Tyylikkäässä keittiössä on paljon työskentelytasoa sekä laadukkaat Bochin kodinkoneet. Tämä keittiö on uudistettu ajatuksella ja täyttää vaativankin kotikokin kriteerit. Varusteisiin kuuluu mm. täyskorkeat sekä jää-, että pakastekaapit ja luonnollisesti myös viinikaappi. Työtasot ovat ylellisesti kiveä ja välitilassa on helppohoitoinen ja ajaton maitolasi. ARJEN TOIMIVUUTTA Tilavan kylpyhuoneen ja saunan lisäksi kodissa on myös erillinen wc-tila ja ikkunallisessa kylpyhuoneessa on paikka pesutornille. Kun eri toiminnoille on omat tilansa, sujuu arki kuin itsestään. Pintamateriaalit kosteissa tiloissa ovat ajattomat ja sävyt vaalean harmoniset. Tämä on koti Sinulle, joka arvostat muuttovalmista huoneistoa rauhallisella sijainnilla. OMA TONTTI Velaton asunto-osake yhtiö sijaitsee omalla tontilla, et siis maksa kalliita tonttivastikkeita. Yhtiössä on mahdollisuus autopaikkaan. Tällä hetkellä on menossa pohjaviemärin korjauksen loppuun saattaminen, kustannusarvio tämän huoneiston osalta on n. 5 700 euroa. EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN Itä-Vantaan keskus, kehittyvä Tikkurila, tarjoaa hyvät palvelut sekä sujuvat liikenneyhteydet mm. kehärataa pitkin pääkaupunkiseudulle. Lähialueella sijaitsevat päiväkodit ja koulut, myös ruotsin- ja englanninkieliset ja uskomattoman monipuolinen tarjonta eri harrastemahdollisuuksia mm. Tikkurilan urheilupuistossa. Olisiko tämä Sinun tarpeet ja toiveet täyttävä koti? Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö. Tiesithän, että hallitus on ilmoittanut varainsiirtoveron alentamisesta. Uusi varainsiirtovero on osakehuoneistoille vain 1,5%. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 09:50 - 10:15
Esittelijänä Anita Manner
p. 040 645 2750

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563830
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph + s + erill.wc + p (yj. 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79,5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Kerrokset
1/3 (alin kerros)
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: 1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

234 000,00 €

Velaton hinta

234 000,00 €

Neliöhinta

2 943,40 €/m²

Vastike

Hoitovastike

429,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

429,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Asuinhuoneistojen vastikeperuste on lattiapinta-ala. Autotallien hoitovastike on puolet niiden lattiapinta-alasta, eikä niitä rasita osuus yhtiön pitkäaikaisista lainoista.
Yhtiökokous 2023 valtuutti hallituksen perimään enintään kahta hoitovastiketta vastaava summa tarvittaessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu etelänsuuntainen parveke, josta näkymät piha-alueelle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Huoneisto on kattavasti saneerattu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi. Kivi/betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Mosaiikkiparketti, seinät maalattu. Olohuone: Mosaiikkiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Mosaiikkiparketti, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatta. Wc: Laattalattia, seinät laatta.
Keittiön kuvaus
Vuonna 2021 uusitun avokeittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat jää- ja pakastekaapit, induktioliesitaso, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone ja viinikaappi. Kodinkoneet ovat viinikaappia lukuunottamatta Bochin mallistoa. Välitilan lasi on helppohoitoista maitolasia ja työtasot ylellisesti kiveä. Työtasoilla on kiinteä valaistus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, taitettava lasinen suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, wc-istuin sekä pesukoneliitäntä. Erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi. Kylpyhuone ja erillinen wc-tila on remontoitu vuonna 2021. Tiloissa on sähköinen lattialämmitys sekä kiinteä valaistus.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, Topi Virtanen/ Isännöintipiste, p. 09 838 6700, asiakaspalvelu@isannointipiste.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, pyörävarasto, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

8 kpl, 19 kpl

Tehdyt remontit
2023 Jätevesiviemäreiden korjaus. Valmis 11/2023
2023 Lämmitysverkon tasapainoitus ja säätö. Valmis 12/2023
2022 Ylimpien parvekekattojen korjaus
2022 Julkisivujen kuntotutkimus ja salaojien tarkastus
2021 Kaukolämpökeskuksen uusiminen
2020 Rakennuksen kuntotutkimus ja märkätilatarkastukset
2020 Käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmän kuntotutkimus
2020 Viemäreiden puhdistus ja kuvaus (pohja-, pysty- ja huoneistohaarat)
2020 Pohajviemärin painauman akuutti korjaus A-rapun kohdalla
2019 Jätepirsteen uusiminen Molok syväkeräyssäiliöksi
2018 Sadevesien ohjauksen parantaminen C-D rakennuksen takapihan puolella ja maan pintojen muokkaus
2018 Parvekkeiden huoltorappaukset ja - maalaukset
2018 Pihapuiden kaato ja pihavalaistuksen parantaminen
2017 IV-kanavien puhdistu ja ilmamäärien säätö
2017 Parvekkeiden betonirakenteiden kunnon tarkistaminen
2016 Kiinteistön kuntoarvio ja PTS sekä märkätilaraportti
2014 Vesikaton uusiminen
2010-2011 Pihasuunnitelman toteutus: sisäpihan peruskorjaus: kevytrakenteet, rakennekerrokset, vihertyöt ja sedevesiviemärit
2008 Etupihan asfaltin uusiminen
2006 Kiinteistön kuntoarvion teettäminen
2006 Lukituksen uusiminen
2003 Sadevesijärjestelmän uusiminen
2002 Rappukäytävien maalaus
2001 Talosaunan peruskorjaus. Asunnon remontit: 2021 Kylpyhuone, sauna ja erillinen wc-tila saneerattu sekä keittiö remontoitu.
Tulevat remontit
Päätetyt: 2023-2024 A-B talon pohjaviemärin korjauksen loppuun saattaminen.

Yhtiökokous 2023 päätti ottaa yhtiölle enintään 120 000 € limiitin, jolla yhtiö pystyy toteuttamaan korjaukset. Limiitti muutetaan korjausten jälkeen pääomalainaksi.
- Lämmön tasapainoitus 35 000 €
- A-B Viemärikorjaus 50 000 €
- Urakka ja muut kulut 35 000€

Laina-ajaksi päätetiin 10 vuotta ja pääomavastikkeen enimmäismääräksi 1€/m2/kk. Hallitukselle annettiin valtuutus päättää vastikkeen keräämisen aloitusaika ja määrä. Jos tämä jyvitetään kokonaisuudessaan huoneistoille, nyt myytävälle asunnolle tulisi n. 5 700 euron lainaosuus.. Suunnitellut: Kunnossapitotarve yhtiökokoukseta seuraavien viiden vuoden aikana, yhtiökokous päättä hankkeisiin ryhtymisestä erikseen.
2023 Lukituksen uusiminen
2024 Parvekekaiteiden maalaus ja sääsuojapleksien uusiminen
2024 Elementtisaumojen uusiminen
2025 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
2025 IV-Hormien nuohous
2025-26 Kiinteistön kuntoarvio + PTS
Energialuokka
E (2013), E-luku 178, energiatodistus voimassa 1.10.2024 asti.
Tontin koko
3 403 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki/kaavoitus

Asunto Oy Vantaan Talvikki-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Erinomaiset palvelut kävelymatkan päässä. Tikkurilan Prisma ja K-supermarket Yliveto sekä Kauppakeskukset Tikkuri ja Dixi kävelymatkan päässä. Terveyskeskuksen ja kirkon palvelut lähes vieressä. Koulut: Useita kouluja alueella, myös ruotsinkielisiä. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja, myös ruotsin ja englanninkielisiä sekä avoin päiväkoti. Tikkurila on Itä-Vantaan keskus, joka on uudistunut lähivuosina voimakkaasti etenkin keskustan osalta. Alueelle on suunnitteilla myös pikaraitiotie. Hienot Keravanjoen ulkoilumaastot lähellä, ulkoilureitit jatkuvat jokea seuraten aina Haltialan tilan kautta Pitkä- tai Vanhankaupunginkoskelle. Alueelta löytyy myös mm. monipuolinen urheilupuisto, joka tarjoaa harrastusmahdollisuudet niin jäällä, tekonurmella, hiekalla kuin vedessä. Kulttuuritarjonta on myös erittäin runsasta alueella. Liikenneyhteydet: Erinomaiset yhteydet käytätpä sitten julkisia tai omaa autoa. Tikkurilan Matkakeskuksesta yhteydet kehäradalle ja kaukojunille. Bussiyhteydet monipuoliset. Omalla autolla liikkuvalle Kehä 3 ja Lahden sekä Tuusulanväylälle nopeat yhteydet.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.