OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Muu

Sysikallionkuja, Häriskivi, Tuusula

Hinta

112 000 €

Koko

894

Tontti uudelta kaavoitetulta Häriskiven alueelta. Laadukasta luonnonläheistä asumista Häriskiven alueella. Alueella on tavoitteena säilyttää alueen historialliset ja maisemalliset ominaispiirteet. Reilun kokoinen tontti 894 m2, joka rajoittuu lähivirkistysalueeseen. Tontin takapihalta avautuu peltomaisema, joten yksityisyyttä jää hyvin tälle tontille. Rakennusoikeus on 224 k-m2. AP - 38 asuinpientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa kytkettyjä tai erilisiä pientaloja sekä rivitaloja enintään II-tasoon. Jokaisella asunnolla tulee olla suojattu asuntopiha. Parvekkeita, jätesuojia ja muita rakennuksia voidaan sijoittaa myös rakennusalan rajojen ulkopuolelle kuitenkin vain, mikäli ne eivät ole esteenä liikenteelle tai pelastusajoneuvolle. Tontin haltijan tulee toimittaa Häriskiven rakennustapa-ohje pääsuunnittelijalle. (Pyydä välittäjältä ohje kokonaisuudessaan). Rakennustapa-ohjeiden tarkoitus on ohjata alueen rakentamista siten, että asuinalueelle muodostuu viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti. Rakennustapaohjeet täydentävät alueen asemakaavamääräyksiä. Ohje on tontinluovutuksessa rakentajaa ja tontin haltijaa sitova. Rakennusten pääasiallisina materiaaleina tulee käyttää joko lauta- tai tiiliverhousta tai rappausta. Autosuojien ja piharakennusten julkisivuverhoukset käsitellään AO-korttelialueilla päärakennuksen julkisivujen tapaan. Alueella sallitaan harjakatot ja pulpettikatot. Hyrylän palvelut noin 2 km säteellä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564178
Sijainti
  • Tuusula Häriskivi
  • Sysikallionkuja, 04300 TUUSULA
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

112 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Tontin haltijan tulee toimittaa Häriskiven rakennustapa-ohje pääsuunnittelijalle. (Pyydä välittäjältä ohje kokonaisuudessaan).

Rakennustapa-ohjeiden tarkoitus on ohjata alueen rakentamista siten, että asuinalueelle muodostuu viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti. Rakennustapaohjeet täydentävät alueen asemakaavamääräyksiä. Ohje on tontinluovutuksessa rakentajaa ja tontin haltijaa sitova.

AO- KORTTELIALUEET
Rakennusten suunnittelussa tulee huomioida asemakaavassa esitetyt rakennusalan rajat.

RAKENNUSTEN SOVITTAMINEN MAASTOON
Suhteellisen voimakkaat maaston korkeuserot ovat luonteenomainen piirre alueelle.
Korkeuseroja tulisi pyrkiä mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään uudisrakennuksia suunniteltaessa. Rinnemaastossa suositellaan rakennuksen kerrosten porrastamista maaston muotojen pienipiirteisyyden säilyttämiseksi.

PIHAJÄRJESTELYT
Rakennusvaiheessa tulee pyrkiä säilyttämään tontilla olevia hyväkuntoisia nuoria ja
täysikasvuisia puita. Hulevesien muodostumisen vähentäminen on yleisesti
suositeltavaa kaikilla kiinteistöillä.

AO-tonteilla tulee istuttaa vähintään yksi puu 200 m2 kohti.

RAKENTAMISEN AIKAINEN HULEVESIEN HALLINTA
Vesiensuojelun kannalta on tärkeää, että rakennettavien alueiden maanpeitettä ei poisteta
ennenaikaisesti ja hulevesien virtaus rakennustyömailla pidetään mahdollisimman hitaana

JULKISIVUT
Rakennusten ulkoarkkitehtuurissa suositaan yhtenäisiä materiaaleja ja värejä. Sallittuja värisävyjä ovat murretut maanläheiset, sävyt, joista löytyy värikartta.

Rakennusten pääasiallisina materiaaleina tulee käyttää joko lauta- tai
tiiliverhousta tai rappausta. Autosuojien ja piharakennusten julkisivuverhoukset käsitellään AO-korttelialueilla päärakennuksen julkisivujen tapaan.

VESIKATOT
Alueella sallitaan harjakatot ja pulpettikatot.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-413-11-23
Tontin pinta-ala
894 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 2613:4
Rasitteet
Kiinteistöön kohdistuu panttikirjoja, mutta ne kuoletetaan myytävän tontin osalta ja se myydään rasituksista vapaana.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 224 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako). AP - 38 asuinpientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa kytkettyjä tai erilisiä pientaloja sekä rivitaloja eintään II-tasoon. jokaisella asunnolla tulee olla suojattu asuntopiha. Parvekkeita, jätesuojia ja muita rakennuksia voidaan sijoittaa myös rakennusalan rajojen ulkopuolelle kuitenkin vain, mikäli ne eivät ole esteenä liikenteelle tai pelastusajoneuvolle.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tuusulan kunta, puh. 09 87 181
Palvelut
Palvelut: Hyrylän palvelut noin 2 km. Koulut: Paijalan koulu luokat 1-6, Hyökkälän koulu luokat 1-9. Päiväkoti: Päiväkoti Kanin loikka, päiväkoti Venlantupa Oy. Liikenneyhteydet: Bussi Hämeentieltä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.