OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Omakotitalo | 4h + k + wc + khh + kph / wc + s

Peurakuja 60, Ristisuo, Aura

Hinta

325 000 €

Koko

101,5 / 112,4 m²

Vuosi

2014

OP Koti tuntee Auran! Tässä on unelmiesi maaseutukoti muunneltavine harrastetiloineen alle puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta! Tämä 101,5 neliön tilava ja valoisa Älvsby-koti tarjoaa asukkailleen erinomaisen pohjaratkaisun, jossa on kolme makuuhuonetta, tilava olohuone ja tilava keittiö. Keittiö ja olohuone ovat melko avonaista ja yhtenäistä tilaa keskenään, ja se mahdollistaakin seurustelun arkiaskareiden lomassa. Talon sydämessä on kaunis vuolukivitakka, joka varaa lämpöä pitkäksi aikaa. Makuuhuoneita on mukavasti, mikä mahdollistaa useammalle asukkaalle oman huoneen tai vaikka työhuoneen kotona töitä tekevälle. Säilytystilaa on asunnossa hyvin, ja erityisesti yhden makuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone tarjoaa mukavasti lisää säilytystilaa. Kodinhoitohuoneessa on tilavat naulakko-/säilytysjärjestelmä, joka mahdollistaa esimerkiksi erilaisten harrastustarvikkeiden säilytyksen lämpimissä tiloissa. Tämän kodin lämmityksen hoitaa poistoilmalämpöpumppu ja katolle on asennettu aurinkopaneelit vuonna 2023. Sähköauton latauspiste puolestaan on asennettu vuonna 2022! Kiinteistöllä sijaitsee myös useita talousrakennuksia, mainittakoon tässä ainakin hevostallina toimiva talousrakennus, jossa on tällä hetkellä tilat kolmelle hevoselle sekä terapiatilana toimina talousrakennus. Rakennukset ovat muokattavissa toisenlaiseenkin käyttöön, miksei vaikka autoharrastajalle tai muulle yritystoiminnalle! Ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten kauniita metsäpolkuja ja upeat maalaismaisemat. Tämä koti on ihanteellinen esimerkiksi perheille, jotka arvostavat luonnonläheistä ja rauhallista asumista, mutta haluavat silti säilyttää hyvät tieyhteydet kaupunkiin. Kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa n. 5ha metsäkiinteistö erikseen sovittavalla hinnalla. Tällä kiinteistöllä järjestetään ainoastaan yksityisesittelyjä, joten olethan yhteydessä välittäjään yksityisesittelyn sopimiseksi. Kunnioitathan yksityisaluetta sekä annat rauhan mm. kiinteistöllä asuville hevosille. Esittelyt ja lisätiedot: Essi Mäkilä 040 153 3888, essi.makila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564491
Sijainti
  • Aura Ristisuo
  • Peurakuja 60, 21380 AURA
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + wc + khh + kph / wc + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101,5 m²
Kokonaispinta-ala
112,4 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Vapautuu: 3kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

325 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

454,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Lainhuuto ja kaupanvahvistus sekä mahdolliset sähköisen kiinteistökaupan kustannukset/pankin kustannukset.
Kiinteistövero: 454€/2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistöllä kaksi n. 0,5ha tarhaa hevosille.

Lisätietoja Auran osayleiskaavasta https://aura.fi/kaavoitus/yleiskaava/
Tehdyt remontit
Aurinkopaneelit 2023
Koira-aita 2023
Sähköauton latauspiste 2022
Hevostallin ilmanvaihtokone n. 2018
Terapiatilan ilmalämpöpumppu ja ilmanvaihtokone n. 2017
Terassi 2015
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siistikuntoinen
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu. Varaava takka olohuoneessa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaattilattiat, seinät tapetoitu. Olohuone: Laminaattilattiat, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Laminaattilattiat, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Laminaattilattiat, seinät tapetoitu. Makuuhuone 3: Laminaattilattiat, seinät tapetoitu. Kodinhoitohuone: Muovimatto, muovipinnoite. Sauna: Muovimatto, paneloidut seinät. Kylpyhuone: Muovimatto, muovipinnoite (Fibo-Tresbo). Eteinen: Laminaattilattiat, seinät tapetoitu. Wc: Muovimatto, muovipinnoite. Tuulikaappi: Laminaattilattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi (keraaminen), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet (led-lista), pöytätasojen materiaali (laminaatti).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä (avattavat suihkuovet), peilikaappi (kph, wc), kaapit (khh), allaskaappi (kph, wc), pesukoneliitäntä (khh), kiinteät valaisimet. Kodinhoitohuoneessa olevat säilytyslokerikko ja vaatetanko kuuluvat kauppaan.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katolle asennettu 18kpl aurinkopaneeleja (7,6kw) 6/2023.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
19-417-4-52 ja 19-417-4-53
Tontin pinta-ala
38 630 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Ristisuo ja Ristisuonlisä,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 600 m². Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosala saa olla enintään 15 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 600 m2. Sen estämättä, mitä edellä tässä pykälässä on rakennusten tai asuntojen lukumäärästä määrätty, rakennusvalvontaviranomainen voi antaa luvan rakentaa maatalouskäytössä olevan maatilan talouskeskuksen yhteyteen siihen sopeutuvia maatilaa palvelevia rakennuksia.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 2014, käyttöönottotarkastus. Luonnon monimuotoisuuden kannalta erityisen tärkeä alue. Alueella sijaitsee luontodirektiivin liitteen IV(a) lajin (liito-orava) lisääntymis- ja levähdyspaikkoja, joiden hävittäminen ja heikentäminen on luonnonsuojelulain 49 §:n nojalla kielletty. Aluetta muuttavissa toimenpiteissä on otettava huomioon liito-oravan lisääntymisja levähdyspaikkojen turvaaminen sekä niiden vaatimat mahdolliset ekologiset yhteydet luo-1 -osa-alueiden välillä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Auran kunta
Rakennukset
- Hevostalli, kerrosala 59m² (Älvsby autotalli), hevostallissa 3 karsinaa ja täyttää EU-määräykset. Hevostallissa eristeet katossa ja lattiassa, betonilattia. Koneellinen ilmanvaihto. Vesipiste ulkoseinällä. - Lämmin talousrakennus, 59m² (Älvsby autotalli), jossa terapiatila ja varastotilaa, ei sovellu tällaisenaan moottoriajoneuvosuojaksi. - Vanha saunarakennus (toimii säänsuojavarastona) - Heinäsuoja (siirrettävissä), sähkö- ja valot aurinkopaneelilla. - Hevostarvikevarasto (kuuluu kauppaan vain erikseen sovittuna, siirrettävissä) - Ulko wc (Separett, kompostoiva wc) - Vanha aitta
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Aura- ja Järvijoki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Aura

Asuinalueena Aura

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.