OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Kerrostalo | 2h, k, s

Jyrhämänranta 7-9 B, Keskusta, Rovaniemi

Hinta

154 000 €

Koko

65,5 m²

Vuosi

1982

Mikä loistava sijainti tässä kodissa onkaan; jokiranta, keskusta, todella hyvät ulkoilumahdollisuudet kesät talvet. Lisäksi myös Rantavitikan koulut ja palvelut kävelymatkan päässä. Hyvin ylläpidetty huoneisto, jonka olohuoneesta käynti lasitetulle terassille mistä myös näkymä Kemijoelle. Huoneisto myydään vuokrattuna.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564513
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65,5 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Vapautuu: Vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

146 529,47 €

Velkaosuus

7 470,53 €

Velaton hinta

154 000,00 €

Neliöhinta

2 351,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

169,92 € / kk

Pääomavastike

69,38 € / kk

Erityisvastike

88,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

327,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke etelän suuntaan
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia vinyylilaatta, seinät laatta/tapetti. Olohuone: Lattia parketti, seinät maalattu tapetti. Makuuhuone: Lattia laminaatti, seinät maalattu tapetti. Kodinhoitohuone: Lattia muovimatto, seinät muovitapetti. Sauna: Lattia laatta, seinät paneeli. Kylpyhuone: Lattia laatta, seinät laatta. Eteinen: Lattia parketti, seinät maalattu tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso keraaminen, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Rovaniemi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
OP Koti Pohjoinen, isännöinti, Jyrki Keskipoikela, p. 010 253 9200, jyrki.keskipoikela@op.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, ullakko, säilytysvarastot, kerhotila
Taloyhtiön autopaikat

26 kpl, 4 kpl

Tehdyt remontit
Lukkojen uusiminen 1997, ulkomaalaus 1998, vesieristyksen uusiminen ja autohallin ulkopuolinen maalaus 2000, vesierist., putkityöt ja vh:n lattiakaivojen uusinta, ilmastoinnin säätö ja säätöpeltien uusinta, wc-pinnoitteiden loppuerä 2001, IV-koneiden suodattimien vaihto 2002, autopalkkojen lisärakentamlnen ja asfaltointi sekä julkisivupaneelien maalaus 2005, antenniverkon digitalisointi, yläpihan alustan tiivistys, julkisivun peltilistojen uusimlnen, katon lumiesteiden vahvistamlnen 2006, kaukolämmön lämmönvaihdinautomatiikan uusiminen, kellarikäytävien, tuulikaappien ja kuivaushuoneen maalaus, valokytkimien uusiminen rapuissa ja yhdyskäytävissä 2007, lämmönvaihtimen uusiminen ja järjestelmän perussäätö, autohallin betonijulkisivun ja rappukäytävien seinien maalauskunnostus, kattoikkunoiden valolevyjen uusiminen ja sisäkattojen äänieristyslevyjen uusiminen 2008, huoneistojen vesikalusteiden ja palovaroittimien tarkastaminen, autohallin oven muuttaminen sähkötoimiseksi, autohallin valaistuksen uusiminen, sadevesiviemärin lämmityskaapelin asentaminen, piha-alueen kunnostaminen 2009, rakennusten perusmuurien maalauskunnostus, kattorakenteiden korjaus, ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2010, vesivahinkokorjauksia asunnoissa A 8 ja A 1, parvekelasitukset yhdeksälle parvekkeelle osakkaiden toimesta 2011, turvakiskojen rakentaminen talotikkaisiin ja kattosiltojen uusiminen, ullakon vesijohdon jäätymisestä aiheutuneita vesivahinkokorjauksia asunnoissa B 17, B 24 ja B 25 ja autohallin valaistuksen uusiminen 2012, autohallin nosto-ovien uusiminen, tulvivien räystäskourujen aiheuttamien vesivahinkojen korjauksia asunnoissa A 12 ja A 3, lumiesteiden rakentaminen B-taloon (Kellonsoittajankatu), pihavalojen uusiminen ja saattolämmityskaapelin asennus autohallin syöksytorveen 2013, autohallin betoniseinän ja kaiteiden pinnoitus, MOLOK Domino - syväkeräysastioiden asentaminen 2014, vesikattoremontti (räystäiden rakentaminen ja huopakate) 2015, autohallin edustan salaojien rakentaminen ja ajoväylän asfaltointi, parvekelasitusten säätökorjauksia ylimmissä kerroksissa 2016, pihan korjaus vaihe II 2017, A-talon päädyn puuverhoilun uusiminen, autohallin valaistuksen uudistaminen 2018, autotallien ja varastojen valojen uusiminen, lukostojen uusinta ja ullakkotilojen huoltoluukkujen uusinta 2019, ulko-ovien uusiminen 2020. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2021. Jätehuollon päivitys 7 jakeelle, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2022.. Asunnon remontit: Keittiöön asennettu vinyylilaatta. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä purettu pois ja laitettu siihen taso 2019.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: Elementtisaumojen korjaus/uusiminen, sisäänkäynnin alakattojen korjaus, huoneistojen rättipattereiden tiivisteet ja hanakulmat, autohallin sisäkaton betoniraudoituksen korjauksen selvitys ja mahdollinen korjaus, porrashuoneiden kunnostus ja maalaus sekä normaalit huoltokorjaukset.
Energialuokka
E (2018), E-luku 180, todistus voimassa 24.9.2029 saakka
Tontin koko
2 709 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Rovaniemen kaupunki

Asunto Oy Rovaniemen Jyrhämänranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut kävelymatkan päässä noin 1-2 km säteellä. Koulut: Ounasvaaran peruskoulu n. 1 km, Lapin yliopiston harjoittelukoulu n. 2 km,. Päiväkoti: mm. Asemapäällikön päiväkoti ja Poropolun päiväkoti n. 1 km. Uimahalli n. 2 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Ruokasenkadulta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Keskusta, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juho-Wille Helppikangas

Myyntineuvottelija

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.