OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Mikkeli

Omakotitalo | 5mh, oh, k, 3wc, h, s, pkh

Orijärven rantatie 5, Rantakylä, Mikkeli

Hinta

289 000 €

Koko

175 / 242 m²

Vuosi

1964

Tämä upea 60-luvun ehdoton helmi sijaitsee suositun Rantakylän sydämessä Orijärven rannalla. Talon suunnittelijaa arkkitehti Eero Valjakkaa on pidetty yhtenä aikansa parhaimmista asuntosuunnittelun ja asuinrakentamisen asiantuntijoista. Isoista ikkunoista avautuvat hienot näkymät Orijärvelle ja hyvin hoidetulle, kauniille piha-alueelle sekä vuodenaikojen mukaan vaihtuville maisemille. Tässä hienoja yksityiskohtia sisältävässä ajattomassa, toimivassa kodissa voit asua rauhassa katseilta ja nauttia yksityisyydestä ja tilan tunnusta niin sisällä kuin ulkonakin. Rakennuksessa on viisi makuuhuonetta, kolme WC:tä ja tilava, korkea olohuone. Remontoitu keittiö on valoisa ja sinne mahtuu isompikin perhe ruokailemaan. Keittiöstä pääset suoraan katetulle suojaiselle terassille nauttimaan grillin antimista ja hienosta järvimaisemasta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös tilava katettu terassi, josta näkymät suoraan Orijärvelle. Alakerran saunaosastossa on lattialämmitys ja pukuhuoneesta pääset pihaterassille vilvoittelemaan ja vaikka pulahtamaan Orijärveen. Alakerrassa on runsaasti säilytystilaa ja pyykkitila, josta pääsy suoraan ulos. Lämmitysmuotona on vaivaton kaukolämpö. Kohde on rakennettu v. 1966 osin kallion päälle. Asuintiloja on remontoitu vuosien varrella talon tyyli ja ikä huomioiden. Rakennus on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Talossa yhteydessä on kylmä autotalli. Asuinrakennuksen pinta-ala on 389 k-m2 ja kokonaisrakennusoikeus 1250 k-m2. Tontin pinta-ala on 7717 m2 (ei rantarakennusoikeutta). Rantakylän monet palvelut (mm. koulu, viihdeuimala ja Kuntokeskus Rantakeidas, apteekki, uimarannat ja hyvät hiihto- ja pyöräilyreitit) ovat kävelymatkan päässä. Rantakylästä on hyvät liikenneyhteydet myös Mikkelin keskustaan (n. 4 km). Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin kokonaisuuteen - kannattaa tulla katsomaan kauempaakin! Sovithan yksityisen esittelyn!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564949
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5mh, oh, k, 3wc, h, s, pkh
Asuintilojen pinta-ala
175 m²
Kokonaispinta-ala
242 m²
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

289 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

850,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 850,00 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Öljysäiliön sijainti: verannan alla. Öljysäiliö tarkastettu 2011.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: remontoitu v. 2011, parkettilattiat, seinät tapetti ja maali. Olohuone: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 1: lattia laminaatti, seinät tapetti. Makuuhuone 2: lattia parketti, seinät tapetti. Makuuhuone 3: lattia parketti, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: lattia betoni. Sauna: lattia betoni, seinät paneeli. Kylpyhuone: laattaa lattia ja seinä. makuuhuone 4 (alakerta): lattia, parketti ja seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin v. 2010, erillisuuni, liesitaso induktio v. 2019, mikroaaltouuni, astianpesukone v. 2010, kaapistot, pöytätasojen materiaali puutasot. remontoitu v. 2010
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna lattia betoni, seinät laatta, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, amme, pesukoneliitäntä, lattialämmitys pkh, ph.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
491-417-1-332
Tontin pinta-ala
7 717 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Lammenranta, 1:332
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 1 250 m². Mikkelin kaupunki. Rakennusala ei ole koko kiinteistön ala eli rantaan ei voi rakentaa tai lohkoa erillistä rakennuspaikkaa. Kiinteistön tai korttelin kohdalla ei ole kaavassa tehokkuuslukumerkintää, joten rakennusoikeus määräytyy Mikkelin kaupungin rakennusjärjestyksen kohdan 6.6 mukaisesti. Kokonaisrakennusoikeus on 0,25*lohkottava kiinteistö. Tontin kohdalla AO½1 merkintä eli sille saa rakentaa puolitoistakerroksisen omakotirakennuksen.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1964. Mikkelin kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Mikkelin kaupunki.
Rakennukset
Kylmä autotalli.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: etelään
  • Orijärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mikkeli

Asuinalueena Rantakylä, Mikkeli

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Viskari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Mikkeli

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Mikkeli

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.