OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Rivitalo | 3h + k + s

Tapiolantie 11 A, Kaleva, Kerava

Hinta

209 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1999

Tästä kodista on pidetty hyvää huolta ja se näkyy. Pintoja on uudistettu hyvällä maulla ja yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja. Asunnon parhaimpiin puoliin kuulu se, miten valo kulkee huoneesta toiseen. Tämä kohde täytyy nähdä omin silmin. Sisään tullaan pienen tuulikaapin kautta, jossa liukuovien taakse on kätketty käytännöllinen kenkien säilytysjärjestelmä. Eteisen käytävältä löytyy lisää säilytystilaa, joten takeillekin on oma paikkansa. Asunnon kaksi makuuhuonetta ovat asunnon etuosassa. Makuuhuoneiden säilytystarve on ratkaistu liukuovien taakse piilotetuilla vaatehuoneilla, jolloin erillisiä kaappeja ei tarvita ja sisustaminen on helpompaa. Kaunis vaalea keittiö on remontoitu 2012. Varustelu on laadukas ja laskutilaa on reilusti. Keittiön ja olohuoneen erottaa toisistaan väliseinä mutta tila on silti avara, ruokailutilan sitoessa ne yhteen. Olohuoneen suurista ikkunoista pääsee reilusti luonnonvaloa sisään tehden tilasta upean valoisan. Olohuoneesta on käynti viihtyisälle terassille, jonka ylle saa avattua markiisiin. Kylpyhuone on yhtenäistä tilaa kodinhoitotilan kanssa. Taloyhtiössä on päätetty uudistaa kaikki kylpyhuoneet vuonna 2026. Tilavasta kylpyhuoneesta käynti omalle terassille saunan jälkeen vilvoittelemaan. Tyylikäs erillinen wc on remontoitu 2011. As. Oy Keravan Tapiolantie on 15 asunnon muodostama hyvin hoidettu taloyhtiö. Yhtiön pihalla on mukava leikkipaikka perheen pienimmille ja jokaisella asunnolle on autokatospaikka. Kaleva on suosittu pientaloalue Keravan keskustan läheisyydessä. Pienen kävelymatkan päästä löytyvät Kalevan urheilupuisto, terveyskeskus, koulu sekä lähikauppa. Keravan keskustan pääsee kätevästi bussilla tai halutessaan vaikka pyöräillen sillä matkaa on vain 2 kilometriä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566869
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

209 000,00 €

Velaton hinta

209 000,00 €

Neliöhinta

2 612,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

216,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

216,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksun peruste: huoneistokohtaiset vesimittarit, laskutus käytetyn veden mukaan. Maksetaan kuukausittain vesimaksuennakkoa. Laskutus tasataan todellisen käytön mukaan kerran vuodessa.
Autokatospaikka 15,00 eur/kk, ulkoautopaikka 10,00 eur/kk.
Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) viimeisen 12 kk:n (1.1.2023-31.12.2023) aikana ollut noin 9538,09 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Huoneistojen väliset seinät teräsbetonielementtejä. Huoneiden kevyet väliseinät teräsrunkoisia kipsilevyseiniä. Suihkutilojen seinät kiviaineiset. Julkisivuverhoiluna pääosin tiiliverhous ja osittain puupaneeli.
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parkettia, seinät maalattu. Olohuone: Lattia parkettia, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 1: Lattia parkettia, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 2: Lattia parkettia, seinät maalattu/tapetoitu. Sauna: Lattia muovimattoa, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Lattia muovimattoa, seinät kaakeloitu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Wc: Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu. Vaatehuone: Lattia parkettia, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilma ja pyrolyysi, induktioliesi, liesituuletin (huippuimuri), mikroaaltouuni integroitu (valo ei toimi), astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet. Remontoitu 2012.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc remontoitu 2011, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Betonitiili. Katto pesty ja pinnoitettu 2018

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Mio Isännöinti Oy, Kievarinkaari 2, 04300 Tuusula Isännöitsijä Tarja Kilgast 041-3115722 tarja@mioisannointi.fi
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, verkkokomero, pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

15 kpl, 8 kpl

Tehdyt remontit
2022: Pihojen viimeistely viheristutuksin ja 11 pihan rinnesortuman korjaus. Viemäreiden kuvaus ja puhdistus 11 talot.
2021-22: Radon mittaukset ja radon-imurien asennus.
2021: Leikki- ja oleskelualueen kunnostaminen. Parvekkeiden maalaus. Viemäreiden kuvaus ja puhdistus 8 B talo.
2020: Viemäreiden kuvaus ja puhdistus 8 A talo. Ulko-ovien uusiminen.
2019: Ulkovalaistuksen uusiminen.
2018: Kattojen puhdistus sammaleesta ja pinnoitus. 11-talon käyntiportaiden uusiminen. IV-kanavien nuohous.
2016: Yläpohjien lisäeristys.
2015 ulko-ovien maalaus
2009: Ulkomaalaus.. Asunnon remontit: Keittiö remontoitu v. 2012. Vessa remontoitu v. 2011. Tuulikaappi (lattian laatoitus ja lattialämmitys) v. 2011.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen selvitys viiden vuoden kunnossapitotarpeesta 2023-2027
- Rännien puhdistus (vuosittain)
- Seinien rakenteellisten halkeamien korjaus asunnoissa
- Kylpyhuoneiden ja saunojen (sis. lämminvesivaraajat) uusimienn 2026
- Sadevesiputkien ja salaojien kuvaus ja tarvittaessa huuhtelu 3-5v
Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.
Energialuokka
E (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 12.12.2033
Tontin koko
5 222 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Keravan kaupunki

As. Oy Keravan Tapiolantie

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market n. 650 m, Alepa Kaleva n. 850 m, Prisma Kerava n. 2,3 km, K-Citymarket n. Kerava 2,4 km. Koulut: Kalevan koulu (ala-aste) kävellen n. 650 m, Kurkelan yhtenäiskoulu (1-9 lk) kävellen n. 1,6 km. Päiväkoti: Kalevan päiväkoti n. 950 m, Kiddy House n. 1 km, Killan päiväkoti n. 1,1 km, Keskustan päiväkoti n. 2,2 km, Kurjenpuiston päiväkoti n. 2,8 km. Kalevan urheilupuisto (jalkapallokenttä, jäähalli, yleisurheilukenttä) n. 1 km, Keravan Uimahalli ja maauimala n. 2,1 km, golf Talma n. 8,7 km, Keinukallion ulkoilualue ja kävelyportaat n. 6,4 km. Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki n. 500 m (975, 975N), Keravan juna-asema n. 2,2 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Kaleva, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veera Kallio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLat

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.