Kerrostalo | 1h, k

Skoonenkatu 12, Hietalahti, Vaasa

Hinta

68 000 €

Koko

35 m²

Vuosi

1956

Tämä asunto tarjoaa mahdollisuuden moderniin ja helppoon kaupunkiasumiseen. Asunto sopii erinomaisesti niin ensiasunnoksi kuin sijoituskohteeksi. Asunnossa on olohuone ja keittiö, jonka sisustus on viimeksi päivitetty vuonna 2010. Pintaremontti sisältää laminaattilattian ja seinien maalauksen. Keittiöön on asennettu modernit kodinkoneet ja kylpyhuoneessa, joka uusittiin 2010 putkiremontin yhteydessä, on kaikki tarvittavat mukavuudet. Asuinalue on rauhallinen, mutta samalla vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin sykkeestä. Hietalahden monipuoliset palvelut ovat lähellä, ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Asunnon tekniset ominaisuudet ovat hyvät, ja taloyhtiössä on tehty merkittäviä remontteja vuosien varrella. Taloyhtiössä on mm. sauna, pesutupa ja pyörävarasto. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. ----------------------------- En charmig lägenhet i Sandviken. Denna lägenhet erbjuder möjlighet till modernt och enkelt stadsboende. Lägenheten passar utmärkt både som första bostad och som investeringsobjekt. Lägenheten har ett vardagsrum och kök, vars inredning senast uppdaterades år 2010. Ytrenoveringen inkluderar laminatgolv och målning av väggarna. Köket har moderna vitvaror och badrummet, som renoverades 2010 i samband med rörrenoveringen, har alla nödvändiga bekvämligheter. Bostadsområdet är lugnt, men ändå bara en kort promenad från stadens puls. Sandvikens mångsidiga tjänster är nära och trafikförbindelserna är utmärkta. Lägenhetens tekniska egenskaper är bra och det har gjorts betydande renoveringar i bostadsbolaget under årens lopp. I bostadsbolaget finns bl a bastu, tvättstuga och cykelförråd. Om du är intresserad, så ta kontakt och boka en egen visning.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
567277
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
35 m²
Kerrokset
1/4 (alin kerros)
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

60 060,75 €

Velkaosuus

7 939,25 €

Velaton hinta

68 000,00 €

69 500,00 €

Neliöhinta

1 942,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

224,00 € / kk

Pääomavastike

68,67 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

292,67 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Huoneistoon kohdistuvaa lainaosuutta pois maksettaessa on pyydettävä erillinen maksullinen lainalaskelma. Jos ostaja haluaa maksaa lainaosuuden pois kaupanteon yhteydessä hän vastaa lainaosuuslaskun tilaamisesta aiheutuvista kuluista sekä poismaksusta aiheutuvista mahdollisista ylimääräisistä pankkikuluista.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostajalle tulevat kulut: varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostaja pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti, maalatut seinät. Olohuone: Laminaatti, tapetit. Makuuhuone 1: Laminaatti, tapetit. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Laminaatti, maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi (pakastelokerolla), sähköliesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiö uusittu 2010.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Kylpyhuone uusittu putkiremontin yhteydessä vuonna 2010.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vaasa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, vinttikomerot, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

1 kpl

Tehdyt remontit
2008 putkiremontti (vesi- ja viemäriputket uusittu, kylpyhuoneissa ja keittiössä vesikalusteeet uusittu, kylpyhuoneiden pinnat laatoitettu ja lattialämmitys asennettu, iv-kanavat uusittu, sähköt uusittu kylpyhuoneissa ja huoneistojen sähköryhmätaulut uusittu sekä antenni- ja puhelinjohdatus uusittu, sauna- ja pesutupatilat kunnostettu, porrashuoneen ja kellaritilojen pinnat maalattu).
2011 Ikkunoiden ja parvekeovien uusinta. 2012 Lukosto uusittu. 2016 Parveke- ja julkisivu-urakka urakka on vastaanotettu 11.07.2016. 2020 Ilmastoinnin nuohous ja säätö. 2021 Julkisivun paikkamaalaukset. 2022 Vesipumppaamon korjaus.. Asunnon remontit: Keittiö uusittu vuonna 2010, pintaremonttia (laminaattilattia, seinät ym) vuonna 2010.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen mukaan:
2023 kylpyhuoneen saumojen ja vesikalusteiden tarkastus, jätepisteen kunnostus.2024 Energiatodistus. 2025 Sokkelin/pihan painauman korjaus.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
2 100 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vaasan kaupunki 06 325 1111
Tontin vuokraaja
Vaasan kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2051

Asunto-osakeyhtiö Rautakoto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vaasa

Asuinalueena Hietalahti, Vaasa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jan Snickars

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV, Vaasa

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV, Vaasa
OP Koti Pohjanmaa Oy LKV, Vaasa

Hovioikeudenpuistikko 19,
65100 Vaasa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.