OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Paritalo | 3h + k + s

Takamaantie 1 F, Hietasmäki, Ylöjärvi

Hinta

197 000 €

Koko

86,5 m²

Vuosi

1990

Nyt on vapautumassa kiva paritalokoti aivan Ylöjärven keskustan tuntumasta. Tämän rinnetontilla sijaitsevan asunnon suojaisalta takapihalta löytyy sekä parveke, että terassi. Asunto Oy Mäkitikka on vuonna 1990 valmistunut omatonttinen taloyhtiö, joka koostuu 18 asuinhuoneistosta. Alue on lapsiperheiden suosiossa ja keskustan palvelut löytyvät aivan nurkan takaa. Myös Kauppakeskus Elon kattava tarjonta on helposti saatavilla. Astuessasi sisään tähän asuntoon, sinut vastaanottaa tilava aulatila, josta on käynti sekä ylös olohuoneeseen ja toiseen makuuhuoneeseen, että alas kodinhoitotiloihin ja huoneiston toiseen makuuhuoneeseen. Alakerrasta löytyy myös kylpyhuone ja sauna. Kodinhoitotilasta on lisäksi käynti takapihan eteläterassille. Sisääntulokerroksessa on erillinen wc ja arkea helpottava näppärä vaatehuone. Keittiö ja reilunkokoinen ruokailutila ovat myös keskikerroksessa, johon tulvii luonnonvaloa kahdesta eri ilmansuunnasta. Huoneiston etupihalla on oma ulkovarasto sekä paikka autolle, ihan ulko-oven edessä. Asunto Oy Mäkitikka on vuonna 1990 valmistunut taloyhtiö, joka seisoo omalla tontillaan aivan Ylöjärven keskustan tuntumassa. Yhtiössä on 18 asuinhuoneistoa ja talot on sijoiteltu niin, että ne muodostavat rauhaisan pihapiirin yhtiön asukkaille. Ylöjärven keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä, ja Kauppakeskus Eloonkin on vain pieni matka. Tämä kohde kannattaa tulla katsomaan paikan päälle! Lisätiedot ja esittelyt Mia Oravala, p. 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568369
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86,5 m²
Kokonaispinta-ala
86,5 m²
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: 2-3 kk kaupanteosta mennessä

Hinta

Myyntihinta

197 000,00 €

Velaton hinta

197 000,00 €

Neliöhinta

2 277,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

155,70 € / kk

Erityisvastike

250,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

405,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike perustuu huoneiston neliömäärään. Jos huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste olisi huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärä.
Vesimaksu ja sähkö sisältyvät käyttökorvauksen ennakkomaksuun, molemmat tasataan kerran vuodessa oman mittarin mukaan. Nykyisillä asukkailla (3 hlöä) sähkönkulutus on ollut noin 13 500 kWh/vuosi, 195,00 euroa/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Keittiössä, eteisessä ja olohuoneessa lattia maalattu mosaiikkiparketti, katto maalattu. Keittiön seinät maalattu, olohuoneen seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 1: lattiassa laminaattia, seinät on tapetoitu ja katto maalattu. Makuuhuone 2: lattiassa laminaattia, seinät ja katto maalattu. Kodinhoitohuoneessa lattia maalattu epoksi, seinät tapetoitu, katto paneloitu. Saunassa lattia maalattu epoksi, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuoneessa lattia maalattu epoksi, seinät laatoitettu, katto paneloitu. Alakerran käytävällä lattia on maalattu mosaiikkiparketti, seinät ja katto maalattu. Tuulikaapissa muovimatto, seinät ja katto maalattu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso (uusittu 12/21), liesituuletin ja astianpesukone. Lisäksi on kaapistot sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas, kylpyhuoneessa on suihku ja amme (poistetaan todennäköisesti kosteusvaurioremontin yhteydessä). Keskikerroksen wc:ssä allaskaappi, peili, alakerran wc:ssä allas- ja peilikaappi, korkea kaappi. Khh:ssa pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Keskikerroksen wc:n patteri uusittu 2023. Suihkun termostaatit uusitttu 2021.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintipalvelu Laakkonen Ky
Huolto
Huoltoyhtiö, osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, ulkovälinevarasto
Tehdyt remontit
2011 Uudet parvekeovet
2014 Kattoturvatuotteet
2015 Ilmastointikanavien nuohous
2016 Rakennusten yläpohjan lisälämmöneristys
2018 Vanhan Kuruntien puoleisen puuaidan uusinta
2019 Astianpesukonehanojen toiminnan tarkastus koko yhtiössä
2021 F-talon katteen uusinta. Asunnon remontit: Edellinen asukas on tehnyt kylpyhuoneremontin, jonka yhteydessä saunaa pienennettiin ja kylpyhuonetta suurennettiin.
Tulevat remontit
Päätetyt: Kohonneiden kosteusarvojen korjaaminen ko. huoneistossa.. Suunnitellut: Piha: rakennusten numerovalojen uusiminen
Julkisivut: puuosien huoltomaalaukset
Ikkunat ja ulko-ovet: ulko-ovien tiivistys ja uusinta tarvittaessa.
Katto: kattoremontin tarpeen tilannearviointi 2026
Yleiset tilat: huoneistojen varastokoppien huoltomaalauksia.
Vesi- ja viemärijärjestelmä: lv-varaajien uusimiset tarpeen mukaan.
Energialuokka
F (2018), E-luku 391 kWh/vuosi. Voimassa 10.11.2024 asti.
Tontin koko
6 654 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Ylöjärven kaupunki

Asunto Oy Mäkitikka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa S-Market Ylöjärvi, Prisma (valmistuu syksyllä) Lidl Ylöjärvi, K-Supermarket Ylöjärvi, Sale Kauraslampi, Citymarket Elo., posti Pakettiautomaatti S-Marketilla, kirjasto Ylöjärven kirjasto Leija, terveysasema Ylöjärven terveysasema. Koulut: Veittijärven koulu (luokat 1-4), Kauraslammen koulu (luokat 5-9), Lukio ja ammattikoulu Valo. Päiväkoti: Palotornin päiväkoti, Kauraslammen päiväkoti, Veittijärven päiväkoti. Uimahalli ja keilahalli keskustassa sekä kuntosali. Jäähälli Elovainiolla, lukuisia liikuntamahdollisuuksia. Räikällä hiihtoladut, avantouintipaikka ja sauna. Kesäisin uimaranta ja ulkokuntosali. Liikenneyhteydet: Bussit 80A, 80B, 80C

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Hietasmäki, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.