OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 4mh + oh + k + takkah + aula + ask.h. + khh + 2kph + s + autotalli

Pietinkuja 5, Hirvensalo / Moikoinen, Turku

Hinta

295 000 €

Koko

168 / 198 m²

Vuosi

1987

Suuressa talossa on paljon tilaa asua ja elää, tervetuloa tutustumaan kaksikerroksiseen kotiin. Astuttaessa taloon sisään avautuu kulku eteisaulasta sekä kodin tilavaan valoisaan olohuoneeseen, keittiöön että takkahuoneeseen. Keittiö on sijoitettu toimivasti kulmaan ja erkkeri-ikkunat avautuvat aamuauringon puolelle. Olohuone ja takkahuone ovat samaa huonetilaa takkahuoneen ollessa porrastettuna yhden portaan verran alas olohuoneesta. Takkahuoneesta on kulku terassille. Asuinkerroksen muita tiloja ovat wc, kodinhoitohuone, pukuhuone, pesuhuone sekä tilava sauna. Pukuhuoneen kautta on lisäksi kulku autotallin viereiseen entiseen varastohuoneeseen, mikä nykyään toimii askartelu-/työhuoneena. Tähän noin 12-neliöiseen tilaan on pihalta oma sisäänkäynti. Autotalli on kooltaan noin 18 m2 ja sinne tulee voimavirta, mikä mahdollistaa myös sähköauton latausmahdollisuuden. Portaikko johtaa yläkerran aulaan, josta on kulku autotallin päällä sijaitsevalle noin 40 m2 suuruiselle länteen avautuvalle terassille. Yläkerrassa sijaitsevat myös talon neljä makuuhuonetta, tilava ikkunallinen pesuhuone/wc sekä itäisen päädyn parveke. Yläkerran ollessa täyskorkea ei voi välttyä tilan tunnulta. Talon asuinkäytössä onkin kokonaisuudessaan noin 180 m2. Tämä vuonna 1987 rakennettu tiiliverhoiltu talo sijaitsee puustoisella 757 m2 kaupungin vuokratontilla. Tontin vuokra on edullinen, vain 298 euroa vuodessa. Lämmitys on sähkötoiminen. Alakerrassa lattialämmitys, yläkerrassa kattolämmitys. Lämmityksen apuna toimii takka. Hirvensalon Moikoisista on matkaa keskustaan kauppatorille noin kuusi kilometriä. Lähin Fölin pysäkki sijaitsee 200 metrin päässä. Lähialueilla on runsaasti ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Lähin uimaranta, Moikoisten uimaranta, sijaitsee vain parinsadan metrin päässä. Kiinnostaako tämä ikäisensä näköinen tilava talo? Suosimme tässä kohteessa yksityisesittelyjä, joten sovitaan sinulle oma esittelyajankohta. Myynti ja esittelyt: Pasi Pitkänen LKV, YKV 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi Kohde kiinnostaa mutta oma on myymättä? Saat minulta arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Ota Yhteys! SEURAA SOMESSA, SAAT NOPEIMMIN TIEDOT UUSISTA KOHTEISTA: Instagram: pasipitkanenlkv Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen Linkedin: Pasi Pitkänen OP Koti: op-koti.fi/kiinteistonvalitys/turku/pasipitkanen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568466
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh + oh + k + takkah + aula + ask.h. + khh + 2kph + s + autotalli
Asuintilojen pinta-ala
168 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1987
Käyttöönottovuosi
1987
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

295 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

372,48 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 372,48

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Katto puhdistettu ja pintaan sammalenpoistoaine 2023.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Muovilattia. Olohuone: Parkettilattia. Makuuhuone 1: Parkettilattia. Makuuhuone 2: Parkettilattia. Makuuhuone 3: Parkettilattia. Kodinhoitohuone: Muovilattia. Sauna: Lattia laattaa, seinät saunapaneelia. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu. Wc: Lattia ja seinät laatoitettu. Makuuhuone 4: Parkettilattia. Takkahuone: Laattalattia. Aula (yläkrs): Parkettilattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, jääkaappipakastin, pakastekaappi Toimintakunto epävarma, ei käytössä, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot Alkuperäiset kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaattitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone 2 x kph, erillinen wc, suihku, amme, peilit, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
853-51-53-3-L1
Tontin pinta-ala
757 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 280 m². Asunrakennuksen rakennus oikeuden enimmäiskerrosala neliömetreinä 280 m2 Autosuoja-, askartelu-,sauna-, varasto- yms. tilojen enimmäiskerrosala neliömetreinä 40 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1986. Asemakaava, sitova tonttijako
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Rakennukset
-
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin vuokra
298,04 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2030

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hirvensalo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pasi Pitkänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.