OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Karjaa

Omakotitalo | 8h + k(valmius)

Forsbyntie 70 B, Karjaa, Billnäs, Raasepori

Hinta

355 000 €

Koko

314 / 328 m²

Vuosi

2004

Myytävänä myös kokonaisuutena: https://op-koti.fi/kohde/567281 Myydään hirsirunkoinen SAURUn entinen koulurakennus (6h+keittiölle valmius+ yläkerrassa asuinkäytössä 2 huonetta), asuinpinta-ala 314 m2 , kylmä veranta 14 m2, kerrosala 361 m2 ja kokonaisala 416m2. Rakennuksessa on ollut alunperin koulun käytössä olleet tilat ja opettajan asunto. Nykykäytössä rakennuksessa on ollut myymälä ja puusepän verstas. Yläkerrassa valoisa ja tilava konttoritilana ollut huone, kph ja varastotiloja, joista osa lämmintä ja osa kylmää varastotilaa. Rakennuksessa on kaksi varaavaa kaakeliuunia, yksi varaava pönttöuuni. Myös mahdollista asentaa lisää varaavia tulisijoja ja myös puuhellalle varaus. Oma maalämpöjärjestelmä. Porakaivo ja viemäriliittymä. Sähköliittymä 3x35A. Kohde soveltuisi erinomaisesti niin asunkäyttöön kuin yritystoimintaankin. Billnäs on alueena historiallinen ja se sijaitsee Mustionjoen varrella, noin tunti pääkaupunkiseudulta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568486
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
8h + k(valmius)
Asuintilojen pinta-ala
314 m²
Kokonaispinta-ala
328 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

355 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 298,63 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus 01-11.2023 yht 21 875 kWh. Sähkö sisältää kinteistön molemmat rakennukset ja Saurussa olleiden verstaskoneiden käytön. Viereisen rakennuksen (Mikola) sähkönkulutus on ollut n. 7000-8000 kWh ja Saurun n. 12875-13875 kWh. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, liiketilan sisälämpötilasta, liiketilan toiminnasta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta/tehosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Jätehuolto sop. mukaan. Vesi- ja viemärimaksu kulutuksen mukaan. Viemärimaksu määräytyy kulutetun vesimäärän mukaan. Kiinteistövero koko kiinteistöllä ollut 1298,63/v.
Kiinteistövero: Koko kiinteistö 1298,63

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tehdyt remontit
Rakennus siirretty 2004. Ei loppukatselmoitu. Uusi rakennusluupa haettava, rakennuslupaa ei kannata hakea ennen kuin tiedetään rakennuksen tuleva käyttötarkoitus. Mahdollisuus sekä asuinkäyttöön että liiketilaksi tai molempia. Rakennuksen pitkältä sivulta puuttuu piirustuksessa oleva avokuisti ja rakennuksen takapäädystä kuisti, sekä rappuset.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Rakennuksen kunto on hyvä/tyydyttävä. Rakennus on osittain ollut puuverstaskäytössä.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Oma maalämpöjärjestelmä asennettu 2004.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Hirsirunko, yläkerta puurunko.
Pintamateriaali: Kylpyhuone: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Wc: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Huoneet: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti.
Keittiön kuvaus
Keittiölle valmius. Vedet ja viemärit vedetty.. Keittiössä myös valmius puuhellalle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku alakerran kph, suihkukaappi yläkerran kph, suihkuseinä alakeran kph, peilit x 2, allaskaappi x 3, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Raakaponttilauta ja huopa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
710-673-2-251
Tontin pinta-ala
5 431 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
BRUKSBACKEN,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 1 050 m². Koko kiinteistöllä on rakennusoikeutta 1050m2. Käytettyä rakennusoikeutta ei ole tarkistusmitattu. Kiinteistö tulee muodostaa tontiksi ennen rakennusluvan hakemista. Kiinteistö on rakennuskiellossa ennenkuin tila on muutettu tontiksi. Mikäli rakennukset myydään erikseen jaetaan tila kahdeksi tontiksi. Jäljellä oleva rakennusoikeus selviää tonttijaon yhteydessä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 2004. AL; asuin ja liiketilojen korttelialue. Mikäli kohteet muutetaan asuinkäyttöön vaatii se tilan muodostamisen tontiksi, rakennusluvan käyttötarkoituksen muutosta varten ja energiatodistuksen. Mikäli myydään vain yksi rakennus kerrallaan, muodostetaan Saurulle tieoikeus, joka rasittaa viereistä Mikolaa.
Lisätietoja kaavoituksesta: Raaseporin kaupunki
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Karjaan keskustan ruokakaupat n. 2,3 km, posti Karjaan keskusta n. 2,3 km, kirjasto Karjaan kulttuuritalo n. 2,1 km. Koulut: Billnäs skola n. 600 mKatarina skola n. 1,9 kmKiilan koulu n. 3,3 km. Päiväkoti: Pinjaisten päiväkoti n. 1,2 km. Liikenneyhteydet: Karjaan juna-asema n. 2,5 kmKarjaan matkakeskus n. 2,2 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raasepori

Asuinalueena Karjaa, Raasepori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Yatta Malmsten

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Karjaa

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Karjaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.