OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 1h, kt

Kultaniitynraitti 1b A, Kirkonseutu, Ylöjärvi

Hinta

115 200 €

Koko

26,5 m²

Vuosi

2024

Ennakkomarkkinoinnissa Asunto Oy Ylöjärven Kataja! Omalle tontille rakentuva Ylöjärven Kataja tarjoaa kahdenlaista asumista, sillä se muodostuu viisikerroksisesta kerrostalosta ja kaksikerroksisesta luhtitalosta. Asuntoja on yhteensä 38, joista kahdeksan sijoittuu luhtitaloon ja loput 30 kerrostaloon. Koteja löytyy kompakteista 26,5-neliön yksiöistä aina neljän huoneen 78,5-neliöisiin perhekoteihin. Isoimmat asunnot ovat muunneltavissa oman asumistyylin mukaisiksi: yhden makuuhuoneista voi halutessaan yhdistää olohuoneeseen, jolloin kotiin avautuu suuri, valoisa ja tyylikäs oleskelutila. Suurimmissa asunnoissa on oma sauna, ja kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Alimman kerroksen asunnoissa on puolestaan omat asuntopihat. Aikaisin oman asuntonsa varaava pääsee myös vaikuttamaan pintamateriaalien valintaan. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on yhteissauna talon ensimmäisessä kerroksessa. Saunan edustalla on vilvoittelualue, jossa voi rentoutua löylyjen jälkeen. Rakennuksen energialuokka on A, asunnot lämpiävät kaukolämmöllä, ja kohteeseen tulee myös aurinkovoimala. Autokatopaikkoja sekä pihapaikkoja on ostettavissa erillisinä osakkeina. Autopaikat on varusteltu sähköautojen hidaslatausasemilla, joissa on myös lämmitysmahdollisuus. Lisätilauksena voi hankkia myös nopeamman latausaseman. Lapsiystävällinen Ylöjärvi on erityisesti perheiden suosiossa, mutta tarjoaa loistavat palvelut myös yksinasuville ja ikääntyville kaupunkilaisille. Ylöjärven Kataja sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä. Käynti pääkirjasto Leijaan on aivan kotirapun edessä, ja lähikauppa S-Market laajenee täyden palvelun Prismaksi syksyllä 2024. Alle kilometrin päähän rakennettavan Siltatien yhtenäiskoulun ensimmäinen vaihe on valmistunut kesällä 2023, ja koulu valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2027. Ylöjärveltä ajaa vain 20 minuutissa Tampereen keskustaan. Hyvät bussiyhteydet sekä tulevaisuudessa mahdollisesti rakennettava raitiotielinjasto Lielahden Hiedanrannasta talon vieressä sijaitsevaan Leijapuistoon parantavat entisestään hyviä yhteysverkkoja eri puolille Pirkanmaata. Asunto Oy Ylöjärven Katajan arvioitu valmistumisaika on kesällä 2025. Kysy lisätietoja välittäjiltämme: Outi Hannula p. 0400 195 416, outi.hannula@op.fi Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569070
Sijainti
  • Ylöjärvi Kirkonseutu
  • Kultaniitynraitti 1b A, 33470 YLÖJÄRVI
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26,5 m²
Kokonaispinta-ala
26,5 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Arvioitu valmistuminen kesällä 2025

Hinta

Myyntihinta

38 400,00 €

Velkaosuus

76 800,00 €

Velaton hinta

115 200,00 €

Neliöhinta

4 347,17 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa ja yhtiölainan tiedot tarkentuvat RS-taloussuunnitelman mukaisiksi ennen kaupantekoa. Yhtiölainen viitekorko on 12kk Euribor + 0,85 % marginaali. Kuukausittainen rahoitusvastikearvio on laskettu 4,5 % korko-olettamalla. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

90,10 € / kk

Pääomavastike

288,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

378,10 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

29,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kohde on ennakkomarkkinoinnissa ja kustannukset tarkentuvat RS-taloussuunnitelman mukaisiksi ennen kaupantekoa. Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Hoitovastikearvio on 3,4 €/m2/kk. Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää vain koron osuuden. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua tälle asunnolle (sis. lyhennysarvio + korkoarvio) on 554,67 €/kk. Yhtiölainen viitekorko on 12kk Euribor + 0,85 % marginaali. Kuukausittainen rahoitusvastikearvio on laskettu 4,5 % korko-olettamalla. Lopullinen yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Vesimaksuennakko 29 €/hlö kerätään kuukausittain ja maksu tasataan vuosittain kulutuksen mukaan. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapelitv-liittymä, joista veloitetaan palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Arvioitu hinta on 1,90 €/kk/asunto (10M/10M).

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Rakennukset perustetaan paaluanturoiden varaan rakennesuunnitelmien mukaan. Ulkoseinät tehdään maalattuina ja rapattuina betonisandwichelementteinä. Huoneistojen väliset seinät tehdään betonielementtirakenteisina.
Pintamateriaali: Olohuoneen, keittiön, eteisen, vaatehuoneen ja makuuhuoneiden seinät maalataan ja lattiat ovat vinyylilankkua. Jalkalistat lattian sävyistä mäntyä.
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu erillisuuni, induktioliesitaso, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin asuntopohjan mukaan, astianpesukone, lieden päällä asunnon ilmanvaihtojärjestelmään liitetty liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille yläkaappien yhteydessä. Keittiön työtasot ovat laminaattia, pesualtaat tasoon upotettuja teräsaltaita ja kalustevälitila on sisustuslevyä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneen ja wc:n lattiat ja seinät laatoitetaan ja katot paneloidaan tervaleppäpaneelilla. Saunan lattia laatoitetaan ja seinät sekä katto paneloidaan tervaleppäpaneelilla. Asuntojen pesuhuoneissa on valaisimella varustettu peilikaappi, allaslaatikosto altaineen ja tilavaraus pesutornille tarvittavine sähkö- ja vesiliitäntöineen. Kylpypyyhkeille ja käsipyyhkeille on koukustot. WC-paperille on teline. Tilanjakajana toimii kirkas lasinen suihkuseinä. Saunallisissa asunnoissa pesuhuoneen ja saunan välinen seinä lasia.
Säilytystilojen kuvaus
huoneistokohtainen irtaimistovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Ylöjärven Kataja
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Ylöjärven kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Isto Matalamäki

Myyntijohtaja, LKV, RAK

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.