OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 4h + k + khh + s + 3xwc + askarteluhuone + autotalli

Kurjentaival 8, Viinikka, Tampere

Hinta

298 000 €

Koko

98 / 141 m²

Vuosi

1928

Tervetuloa Viinikkaan! Meillä on ilo esitellä tunnelmallinen, hyvin pidetty omakotitalo suositulta Viinikan alueelta! Tämä mansardikattoinen kaunis koti on lähes satavuotisen historiansa aikana nähnyt ja kokenut paljon. Nykyisten asukkaiden aikana taloa on remontoitu huolella vanhaa kunnioittaen. Kodin sisääntulokerroksessa sinut ottaa vastaan käytännöllinen kuisti ja tilava eteinen. Tästä kerroksesta löytyvät myös keittiö, ruokahuone, olohuone sekä wc. Yläkerrassa on kodin kaksi makuuhuonetta, aulatila sekä kylpyhuone. Kellarikerroksesta löytyvät sauna, kylpyhuone, wc, kodinhoitohuone, aulatila sekä suuri askarteluhuone, joka on toiminut asuinhuoneena. Kodin pintoja on päivitetty vuosien varrella, viimeisimpänä on valmistunut keittiön remontti vuonna 2018 ja yläkerran kylpyhuone vuonna 2013. Ikkunat ja ovet on uusittu 2011. Vuonna 2016 talon salaoja- ja sadevesijärjestelmät on uusittu vastaamaan tätä päivää, samalla kellarikerroksen lämpöeristystä on parannettu ja kellarikerroksen sisäpinnat ovat samalta vuodelta 2016. Talon lämmitysmuotona on sähkölämmitys, jota tukevat varaava takka sekä vuonna 2019 uusittu ilmalämpöpumppu. Talo sijaitsee 600 m2 tontilla, joka rajoittuu takapihan osalta puistoon. Kaakkurinpuistosta löytyy mm. lastenleikkipaikka ja talvisin luistelukenttä. Pihassa on vuonna 2001 rakennettu autotallirakennus sekä pihavaja. Piha on suurelta osin aidattu ja sisäänkäynnin yhteyteen on rakennettu terassi. Viinikka on kaunista lähinnä puutaloista koostuvaa pientaloaluetta aivan keskustan kainalossa. Matkaa keskustan palveluihin ja rientoihin on vain reilun kilometrin matka, kulkuyhteydet ovat sujuvat niin julkisella, kuin omalla autollakin. Alueelta löytyy mukavat ulkoilumahdollisuudet Iidesjärven rannoilta, Viinikan puistoalueilta tai alueen kauniita taloja ihaillen. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan tähän kotiin! Ota yhteyttä ja sovitaan rauhallisesta yksityisesittelystä! Maija Hiedanniemi p. 040 707 1222 / maija.hiedanniemi@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569072
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + s + 3xwc + askarteluhuone + autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1928
Käyttöönottovuosi
1928
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

324,28 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Nykyisen asukkaan sähkönkulutus on ollut vuonna 2023 19 000 kWh/v. Euroissa sähkönkulutus on kustantanut keskimäärin 162 euroa kuukaudessa. Koko vuoden lasku sähkönsiirron kanssa on ollut 1935 € sisältäen lämmitys ja taloussähkön (3 hlöä).

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 324,28 €/v (2023)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2001 autotalli
2002 vesikatto
2010 pihavaja
2011 ikkunat ja ovet
2013 yläkerran kylpyhuone
2016 perustusten ympärikaivuu, salaojien ja sadevesijärjestelmän asennus, kellarin sisäremontti.
2018 keittiö

Edellisen asukkaan ilmoittamat remontit vuosina 1994-1999
alakerta:
viemäröinti ja vesijohdot
sähköt
Keittiö ja eteisen lattiaeristeet
lattia pinnat
paneelikatot
eteisenkaapit
WC (vesieristetty)
Varaava takka
kuisti (katto, seinäpinnat)
rappuset yläkertaan

Yläkerta:
puulattiat
väliseinät (eristeet)
kylpyhuone
sähköt
viemäröinti ja vesijohdot
seinäpinnat
lämpöpatterit 3 kpl
vaatehuone
väliovet ja parvekkeen ovi
2 kpl ikkunoita
Energialuokka
  • D (2018)
  • Et-luku 232 kWhE /(m2vuosi). Voimassa 30.1.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu (uusittu 2019) Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Alakerta hirsi, yläkerta puu, kellari betoni/puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa on laatta, seinät on tapetoitu, välitilassa kaakeli. Olohuone: Lattiassa on parketti, seinät on tapetoitu. Makuuhuone 1: Puulattia, seinät on tapetoitu/maalattu/puolipaneeli. Makuuhuone 2: Puulattia, seinät on tapetoitu/maalattu/puolipaneeli. Kodinhoitohuone: Lattiassa laatta, seinät maalattu. Sauna: Lattiassa laatta, seinissä on paneeli. Kylpyhuone: Lattiassa ja seinissä laatta. Eteinen: Lattiassa laatta, seinissä on tapetti. Askarteluhuone: Lattiassa on parketti, seinät on maalattu. Kuisti: Puulattia.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali puuta. keittiö on remontoitu 2018
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kellari kerroksen kylpyhuoneessa on suihku, pesuallas allaskaapilla ja peili. Kylpyhuoneessa on myös WC-tila. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinät, allaskaappi, peilikaappi ja wc. Keskikerroksen wc:ssä on allaskaappi ja peili. Kodinhoito huoneessa on pesuallas, kaapistoja sekä pesukoneliitäntä. Kosteissa tiloissa + keittiössä on lattialämmitys. Kellarikerroksen lattialämmitys ei toimi. Lämmitys hoidettu sähköpatterilla.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, ulkovarasto
Kattotyypin kuvaus
Mansardi
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. 2002 huopakate uusittu

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
837-123-535-2-L1
Tontin pinta-ala
600 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tasainen pihapiiri, tonttia reunustaa puita ja pensaita.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 180 m². Kokonaisrakennusoikeus e=0,30 (tehokkuusluku)
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), alkuperäistä rakennuslupaa ei ole saatavissa. AP-28, asuinpientalojen korttelialue SJ-8, olemassa olevan rakennuksen alkuperäisen tyylin mukaista julkisivu- ja katemateriaalia, pintakäsittelytapaa, aukotusta ja ikkunoiden puitejakoa ei saa muuttaa kuin pakottavista syistä ja tyyliin sopivalla tavalla.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Rakennukset
Autotalli (24m2) rakennettu nykyisen asukkaan aikana (2001), sähköt on, lämmitys lämpöpuhaltimella. Pihavaja tehty myös nykyisen asukkaan aikana.
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
3 016 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 2079
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa K-Supermarket Nekala 1,4 km, Turtolan kauppakeskittymä 3,2 km, Lillan hotelli/ravintola 350 m, Viinikan pesula 100 m. Koulut: Lähimmät: Tampereen yliopiston Normaalikoulu, Norssi 800 m, Lukio 1 km. Päiväkoti: Lähettyvillä useita päiväkoteja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Viinikka, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maija Hiedanniemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.