OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV, Masku

Omakotitalo | 4h + liiketila + k + kph + s + erill.wc / kph

Askaistentie 139 A, Lemu, Masku

Hinta

159 000 €

Koko

160 m²

Vuosi

1907

Hurmaava puutalloidylli Lemun keskustassa Tässä keskeisellä paikalla sijaitsevassa 1900-luvun hirsitalossa löytyy historian havinaa ja harvinaista tunnelmaa. Rakennus on perustettu tukevilla harkoilla korkean kivijalan päälle ja siitä on huolehdittu vuosien saatossa harvinaisen hyvin. Julkisivujen maalaukselle on rakennuslupa valmiina ja näin ulkoasukin saadaan edustavan näköiseksi uuden omistajan myötä. Tämä koti kutsuu viihtymään! Talo soveltuu hyvin esimerkiksi yrittäjälle, joka pystyy hyödyntämään asunnon yhteydessä olevan tilavan liiketilan isoine ikkunoineen. Työ ja koti yhdistyvät näin saumattomasti ja antavat mahdollisuuden viettää enemmän aikaa läheisten kanssa, kun työmatkoihin ei kulu turhaan aikaa. Rakennuksessa on tehty paljon mittavia peruskorjauksia. Katto on uusittu pari vuotta sitten, käyttövesiputket ja viemärit on uusittu sekä ikkunoita vaihdettu. Myös asuintiloja on remontoitu runsaasti 2000-luvulla. Talossa on kolme makuuhuonetta ja tilava olohuone. Tämä ihana miljöö pääsee oikeuksiinsa etenkin kesäaikaan ja viehättävällä omalla tontilla voi ihastella omenapuiden kukkimista sekä vilvoitella saunan löylyjen lomassa. Lemu on Maskussa sijaitseva rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Turusta. Tämä idyllinen alue tarjoaa mahdollisuuden nauttia luonnonläheisestä ympäristöstä ja samalla kauppojen ja palvelujen läheisyydestä. Tule tutustumaan tähän viehättävään alueeseen ja löydä uusi kotisi Maskusta! Esittelyt ja lisätiedot: Saija Hyttinen Kiinteistönvälittäjä LKV 040 822 6670 saija.hyttinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569246
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + liiketila + k + kph + s + erill.wc / kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
160 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Rakennusvuosi
1907
Käyttöönottovuosi
1907
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

518,13 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistöllä ei omaa sähköliittymää, sähkö tulee Wanhan Oskarin kautta. Varainsiirtovero 3 %. Kaupanvahvistajan palkkio 120 €.
Kiinteistövero: 518,13

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
1.krs ikkunat ja ulko-ovet uusittu 2023, peltikatto uusittu 2022, keittiöön tehty lautalattia, seinät ja katto maalattu sekä välitilalevy uusittu 2016, varaava takka rakennettu 2007, pohjoisseinän alimmat hirret vaihdettu suurimmalta osin, piipun vesikaton yläpuolinen osuus muurattu 2010, käyttövesiputket uusittu ja viemärit vaihdettu muoviputkiksi, keittiön kaapistot uusittu 2004
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energiatodistus perustuu lakiin energiatodistuksesta (50/2013).
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Hirsi
Pintamateriaali: Keittiö: lattia: lauta, seinä: maali. Olohuone: lattia: laminaatti, seinä: maali. Makuuhuone 1: lattia: laminaatti, seinä: maali/tapetti. Makuuhuone 2: attia: laminaatti, seinä: maali/tapetti. Makuuhuone 3: lattia: laminaatti, seinä: maali/tapetti. Sauna: lattia: laatta, seinä: paneeli. Kylpyhuone: lattia: laatta, seinä: laatta. Wc: lattia: laatta, seinä: kaakeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone 2020. huonekorkeus 270 cm.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna uusittu 2005, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc uusittu 2004, lattialämmitys, lattiakaivo, bidee-s, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Hyvä katto uusittu 2022
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
481-485-1-154
Tontin pinta-ala
920 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Tupula,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Maskun kunta
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa Julkisivujen maalaus 2023, kohteesta ei löydy rakennuslupa-asiakirjoja.
Lisätietoja kaavoituksesta: Maskun kunta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Masku

Asuinalueena Lemu, Masku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saija Hyttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV, Masku

OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV, Masku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.