OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Rivitalo | 4h, k, kph, wc, vh, et

Enäjärventie 8 A, Nummela, Vihti

Hinta

140 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

1968

Tilava kolmen makuuhuoneen rivitalokoti loistavalla sijainnilla Nummelan keskustan tuntumassa! Tilat ovat käytännöllisesti yhdessä tasossa ja pohjaratkaisu on todella toimiva. Kylpyhuone ja erillinen WC ovat uudenkarheat juuri valmistuneen remontin jäljiltä ja huoneistossa on tehty myös kevyempää pintaremonttia. Siistikuntoisessa keittiössä on äskettäin uusittu tiskikone, hella sekä jääkaappi-pakastin. Säilytystilaa tässä kodissa on mukavasti runsaiden kaapistojen ja vaatehuoneen ansiosta. Kesäkaudella pääset nauttimaan katetusta terassista ja aurinkoisesta pihasta, joka on aidattu. Autolle on pistokepaikka. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin! Saat kauttani myös kilpailukykyiset tarjoukset asuntolainasta ja perheesi vakuutuksista. Ota yhteyttä: vesa.moilanen@op.fi tai 041 310 0825.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569422
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, wc, vh, et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Rakennusvuosi
1968
Käyttöönottovuosi
1968
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

140 000,00 €

Velaton hinta

140 000,00 €

Neliöhinta

1 666,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

544,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

544,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella on valtuudet periä enintään 2 ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan yhtiökokoukseen asti, sekä tarkistamaan rahoitusvastiketta tarvittaessa koron muutosta vastaavaksi.
Yhtiöllä on lämmitystyön muutokseen otettu hoitolainaa 34.949,14 € (31.12.2023). Lainasta on tehty maaliskuussa 2024 osakkaille poismaksukysely ja se muutetaan pääomalainaksi 1.4.2024 alkaen. Laina ei sisälly tällä hetkellä hoitovastikkeeseen. Huoneiston lainaosuus on noin 2.600,00 €. Lyhennys alkaa 1.5.2024 ja kk-erä on 25,16 € / kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.
Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Lähialueella vireillä asemakaavan muutos N166 Kuoppanummen kenttä. Kaavamuutoksen tavoitteena on selvittää Kuoppanummen urheilualueen tulevaisuuden käyttömahdollisuudet ja -tarpeet. Tavoitteena on myös tutkia, voidaanko alueelle ainakin jossain määrin sijoittaa myös uutta asuinrakentamista. Liikunta-alueen viereisten korttelialueiden asemakaavojen ajanmukaisuus on syytä selvittää myös tässä yhteydessä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Ilmavesilämpöpumput kaukolämmön rinnalla
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti, välitila laattaa. Olohuone: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Laminaatti, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Wc: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (uusittu 2023), keraaminen liesi (uusittu 2024), liesituuletin (hormiin), astianpesukone (uusittu 2023), kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi (wc), allaskaappi (wc), pesukoneliitäntä (kph), lattialämmitys (wc ja kph, sähköinen), kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, jäähdytetty kellari, ulkovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oy, Salla Sundström, salla.sundstrom@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

15 kpl

Tehdyt remontit
2023 Lämpöyhtiön lämmitysmuoto vaihdettiin kaukolämpöön, lämpöyhtiössä vesi-ilmalämpöpumppujen käyttöönotto kaukolämmön rinnalle.
2021 Nummelan Lämmön vuokraamien yleisten tilojen pikkuikkunoiden, ovien ja lukituksen uusiminen, pikkuikkunoiden uusiminen
2018 Huoneistojen viemärilinjojen pesu, etuovien ja lukituksen uusiminen, postilaatikkotelineiden ja postilaatikoiden uusiminen
2016 Asuinrakennusten kattojen uusiminen ja kattoikkunoiden uusiminen
2017 Sisääntulokatosten uusiminen
2016 Asuinrakennusten kattojen uusiminen ja kattoikkunoiden uusiminen
2015 Huopakaton tarkistus ja tarvittavat paikkaukset (korjattu myös vuosina 2011,2012,2013 ja 2014)
2014 Maalattu rapatut julkisivuseinät, vakuutusyhtiön kustantamana uusittu B-talon parkkipaikan puoleinen päätyseinä joka vaurioitui liikennevahingossa
2011 Seinälaattojen saumaukset tarkistettu ja tehty tarvittavat korjaukset
2007 Sokkelin eristys ja salaojien uusinta sekä sadevesijärjestelmän rakentaminen, kaikissa muissa asunnoissa paitsi A 7:ssä on uusittu vuonna 2007 ulkoseinärakenteet sisäpuolelta, yläpohjan tuulensuojalevyt uusittu, parkkipaikan ja käytävien tasaus
2006 Kuntoarvio
2003 Asuntojen A 3 ja B 12 ulkoseinät sekä A 3:n seinien ja kattojen tiivistykset, ikkunoiden uusiminen
2001 Putkistojen uusiminen. Asunnon remontit: Kph ja wc uusittu 2024, uutta vaaleaa laminaattia (et ja yksi mh) 2024, eteisen lattia laatoitettu 2024, uusi terassiovi 2024, seinien maalaus 2023-24, keittiökoneita uusittu (jääkaappi-pakastin ja apk 2023, liesi 2024), palovaroittimet asennettu taloyhtiön toimesta 2024
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen mukaan 2023-2027:
Puujulkisivujen maalausta ja vääntyneiden lautojen kiinnitys / korjaus.
Salaojien tarkistus ja huuhtelu.
Viemäreiden sukitus.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
5 070 m²
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vihdin kunta

Asunto Oy Nummelan Koivu-Aho

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market 250 m, K-Citymarket, Prisma 2 km. Koulut: Kuoppanummen koulukeskus (lk 1-9) 500 m, Vihdin lukio 1,5 km. Päiväkoti: Kuoppanummen päiväkoti 500 m. Enärannan uimaranta 2 km (kävellen). Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 300 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Nummela, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vesa Moilanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.