OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Paritalo | 4h, k, kph, takkahuone ja autotalli

Vartiokyläntie 32 B, Vartiokylä, Helsinki

Hinta

329 000 €

Koko

125 / 160 m²

Vuosi

1945

Tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien paritalokotiin suosittuun Vartiokylään! Tämä omalla tontilla sijaitseva paritalo on poikkeuksellisen kiinnostava kohde, kolme kerrosta toimivuutta, niin perheelle kuin pariskunnallekin. Alkuperäinen rakennus on valmistunut vuonna 1945. Tämän jälkeen viimeisen kahden vuoden aikana sekä rakennusta, että myynnissä olevaa huoneistoa on uusittu vastaamaan nykyajan tarpeisiin. Sisätilojen osalta kaikki pinnat ovat saaneet modernin ilmeensä 2021 tehdyssä sisätilaremontissa, jolloin uusittiin lisäksi keittiö ja kylpyhuone. Remontin yhteydessä vintille rakennettiin kaksi huonetta, ja vaatehuone, jossa on varaus muuttaa se tarvittaessa erilliseksi WC-tilaksi. Asunnon keskimmäisessä kerroksessa sijaitsevat toimiva ja tilava keittiö, joka on osittain yhteydessä suureen olohuoneeseen. Keskikerroksesta löytyy myös reilun kokoinen makuuhuone ja sen yhteydessä oleva vaatehuone. Kylpyhuone on sekin täysin remontoitu ja siellä on kauppaan kuuluvana, tilaan sopiva pesukone. Alimmassa kerroksessa on autotalli sekä rakentamatonta tilaa, joka mahdollistaa sinne esim. takkahuoneen ja saunaosaston rakentamisen. Yhtiön tontti on kaunis puutarhatontti, jossa etupihan puolella on terassi, sekä vanhaa puustoa ja kasvillisuutta. Asumiskustannukset ovat erittäin edulliset, hoitovastiketta ei kerätä, vaan molemmat osakkaat huolehtivat omista kustannuksistaan. Yhtiön yhteiset kustannukset (mm. kiinteistövero, jätehuolto) jaetaan puoliksi huoneistojen kesken. Tälle huoneistolle kuuluvaa rakennusoikeutta on jäljellä vielä 34,6 neliötä. Molempiin asuntoihin on valmius asentaa huoneistokohtaiset vesimittarit. Vartiokylä on alueena rauhallista ja pientalovaltaista, jossa luonto on lähellä ja kotiovelta pääsee suoraan lenkkipoluille. Alueen oma lähikauppa löytyy parinsadan metrin päästä ja Itäkeskuksen monipuoliset palvelut sekä kauppakeskus Easton ovat n. kilometrin päässä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelypyynnöt Pia Lundenberg p. 040 522 1967 pia.lundenberg@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569434
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, takkahuone ja autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1945
Käyttöönottovuosi
1945
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

2 632,00 €/m²

Muut maksut

Vesimaksu

11,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastiketta ei kerätä molemmat huoneistot vastaavat omista kustannuksistaan.

Vesimaksun perusteenä on yhtiön vesimittari, joka luetaan kuukausittain ja lasku jaetaan henkilölukumäärän mukaan. Vuonna 2023 vesimaksu on ollut keskimäärin 55,00 euroa kuukaudessa (5 hlöä). Mahdollisuus asentaa oma mittari molemmille huoneistoille.

2023 vuoden kiinteistövero 864,24 eur (tämän huoneiston osuus puolet = 432,12 €/vuosi).
Jätehuolto 1 krt/viikko tyhjennyksellä 40,00 eur/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Asunto on remontoitu sisätiloiltaan täysin 2021
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia harmaa laattalaminaatti, seinät maalattu valkoiseksi. Olohuone: vaalea laminaatti, seinät maalattu valkoiseksi. Makuuhuone 1: vaalea laminaatti, seinät maalattu valkoiseksi. Makuuhuone 2: vaalea laminaatti, seinät maalattu valkoiseksi. Makuuhuone 3: vaalea laminaatti, seinät maalattu valkoiseksi. Kylpyhuone: kokonaan laatoitettu, seinät 60x60 cm, lattia 10x10 cm. Eteinen: harmaa laattalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin Integroitu, erillisuuni, liesitaso keraaminen, liesituuletin, mikroaaltouuni Bosch integroitu, astianpesukone Integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet keittiön välitilassa. Keittiö on uusittu täysin huoneistoremontin yhteydessä 2021, keittiön työtaso kiveä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone alakerrassa, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaa huoneistoremontin yhteydessä 2021
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Harja/pulpetti, konesaumattu peltikatto, joka on uusittu 2021

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Hall.pj. Anna Ståhl
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

2 kpl, 2 kpl

Tehdyt remontit
2021 Katto uusittu (konesaumattu pelti)
2021 Ikkunat ja ovet uusittu
2021-2022 Salaojat sekä eristys. Asunnon remontit: Huoneisto on uudistettu sisätiloiltaan täysin, ja yläkerran vintti on tässä yhteydessä otettu asuinkäyttöön ja sinne on rakennettu kaksi huonetta, sekä vaatehuone, jossa on valmius muuttaa se wc-tilaksi (putkivedot tehty).
2021 Kaikki ikkunat ja ovet uusittu.
2021 Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan.
2021 Keittiö uusittu kokonaisuudessaan.

Alimman kerroksen autotalli, takkahuone sekä kph/sauna tilat keskeneräiset, näiden töiden loppuunsaattamisesta uusi osakas ottaa vastuun.
Energialuokka
F (2018), voimassa 31.1.2034
Tontin koko
789 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.

As Oy Helsingin Vartiokyläntie 32

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vartiokylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Lundenberg

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.