OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + wc + vh + lasitettu parveke

Ratinankatu 4 A, Ratinanranta, Tampere

Hinta

548 000 €

Koko

85 m²

Vuosi

2012

Ratina on monen kodinetsijän toivepaikka. Arvostettu asuinalue on vain kivenheiton päästä kaupungin ydinkeskustasta. Sijainti on mitä parhain. Avaran valoisa läpitalon kulmahuoneiston kolmiokoti hurmaa sijaintinsa lisäksi isoilla ikkunoilla ja suurella noin 25m2 lasitetulla parvekkeella, josta avautuu upeat näkymät Pyhäjärvelle ja kaupunkiin. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen yhdessäoloon. Makuuhuoneissa on mukavasti asuinneliöitä ja toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilava ikkunallinen vaatehuone, jota voi mainiosti käyttää vaikkapa työtilana. Tyylikkäästi laatoitetussa kylpyhuoneessa on huomioitu tila toimivaan pyykkihuoltoon ja omassa saunassa on leppoisat löylyt. Erillinen wc on aina plussaa. Asunto Oy Tampereen Ratinan Kapteeni on hyvin hoidettu. Yhtiö on varustettu aurinkopaneelijärjestelmällä. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu! Mahdolisuus ostaa autohallipaikka Kiinteistö Oy Ratinanrannan Parkista, hinta 20 000€. Autohalliin kulku helposti suoraan hissillä. Ratina on yksi Tampereen arvostetuimmista asuinalueesta. Tammerkosken rannalla sijaitseva Ratina on modernin tyylikäs kaupunginosa. Asuinalueen maisemat koskelle ja Viinikanlahdelle ovat upeat. Ihanalta rannan kävelyreitiltä löytyy kaunista luontoa, upeita maisemia, laitureita ja venepaikoille vuokrausmahdollisuus. Ratinassa sijaitsee myös Tampereen stadion, suosittu urheilu- ja musiikkitapahtumien näyttämö. Tervetuloa Ratinaan. Tämä koti täyttää monet kodinetsijän toiveet ja unelmat. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Tähän kotiin pääset muuttamaan nopeasti. Lisätiedot ja esittelyt: Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569464
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + wc + vh + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

484 952,80 €

Velkaosuus

63 047,20 €

Velaton hinta

548 000,00 €

Neliöhinta

6 447,06 €/m²

Vastike

Hoitovastike

357,00 € / kk

Pääomavastike

841,94 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 198,94 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen.

Huoneiston tonttiosuus on lunastettu!

Vesimaksun peruste: kulutuksen mukaan. Huoneistokohtaiset vesimittareiden kulutuksen mukaiset laskutukset hoidetaan 4 kk:n välein. (31.7.2023 laskutuksessa kylmän veden hinta on 5,09 €/m3 ja lämpimän veden hinta 10,29 €/m3.)

Yhtiökokous 3.4.2023 antoi hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä 1-2 kuukauden hoito- ja / tai pääomavastiketta
taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kutsumatta yhtiökokousta koolle.

Mahdollisuus ostaa Ratinanrannan Pysäköinti Oy:stä autohallipaikkaosake AHP 423 hintaan 20.000 € (autohallipaikasta oma erillinen esite). Autohalliin kulku suoraan hissillä. Autohallipaikan hoitovastike on 59,70€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Tilava (noin 25m2) lasitettu etelä-pohjoisparveke on yksi tämän kodin helmistä. Parvekkeella kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn saakka. Parvekkeelta avautuu pihan yli etelänäkymät Pyhäjärvelle ja avarat pohjoisnäkymät kaupunkiin. Ratinan tapahtumia voit kuunnella ja katsella omalta parvekkeelta.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Tilava vaatehuone isoilla ikkunoilla makuuhuoneen yhteydessä toimii mainiosti myös työtilana. Makuuhuone ja vaatehuone yhdistyvät valoisaksi kokonaisuudeksi. Vaatehuoneen ja makuuhuoneen välillä on iso oviaukko ja liukuovi.
Muut lisätiedot: Kaikki huoneistot on liitetty Elisan talokohtaiseen laajakaistainternet- liittymä. Kuukausimaksu peritään huoneistokohtaisena tietoliikenne vastikkeena. Huoneistokohtainen perusnopeus on 100/100 Mbit/s.


Lisätiedot isännöitsijätodistukselta: Pesu- ja löylyhuoneiden sekä wc- ja khh -tilojen lattiassa sähköinen lattialämmitys, jonka kustannukset sisältyvät talousarvion kuluihin.

Kaavan autopaikkavelvoite 44 kpl. Asemakaavan edellyttämät autopaikat on osoitettu samassa korttelissa olevaan maanalaiseen pysäköintilaitokseen. Pysäköintipaikat ja pysäköintioikeudet ovat erikseen myytäviä Ratinanrannan Pysäköinti Oy:n osakkeita.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili/Betoni
Pintamateriaali: Kodin lattioita verhoaa kaunis parketti ja seinät on maalattu (keittiön välitilassa lasi), Saunassa on laattalattia ja seinät on paneloitu. Kylpyhuone on laatoitettu. Wc: laatta lattia ja seinät on maalattu.
Keittiön kuvaus
Avara keittiö on kodin sydän. Keittiössä on rosterinen astianpesukone, rosteriset jää- ja pakastekaappi, erillisuuni ja keraaminen liesitaso, liesituuletin (kytketty poistoilmanvaihtoon). Käytännöllisessä keittiössä on hyvin säilytys- ja työskentelytilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ikkunallisessa saunassa on leppoisat löylyt. Tilavassa, ikkunallisessa kylpyhuoneessa on sadesuihku ja kiinteä suihkuseinä, peili ja allaskaappi, pesunkoneliitäntä (pesutornivaraus), pyykkikaappi ja seinä-wc. Kylpyhuoneessa ja erillisessä wc:ssa on sähköinen lattialämmitys. Wc:ssa on peili- ja allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja lämmin irtaimistovarasto, tilava, ikkunallinen vaatehuone
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
PAMIS Jukka Vilppo
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, vaunuvarasto
Tehdyt remontit
2013 Vuositakuukorjauksia
2016 Ouman-lämpövahti
2017 Ulkopuolisten puuosien huoltomaalaus
2018 Ilmanvaihtokoneiden uusinta
2019 Huoneistojen palovaroittimien uusinta
2020 Kiinteistöautomaatiojärjestelmän uusiminen
2021 Avattavien parvekelasitusten huoltokierros
2021 Porraskäytävän valaisimien uusinta
2021 Aurinkovoimalaitos vesikatolle
2022 Ilmanvaihtohormien nuohous ja säätö
2022 Ulkopuolisten puuosien huoltomaalaus
2023 Valvontakamerajärjestelmän asennus kellarikäytävätiloihin

Vuositakuu- / 10-vuotisvastuukorjaukset
28.6.2013 YIT Rakennus Oy 1-vuotistakuu
28.6.2022 YIT Rakennus Oy 10-vuotisvastuu. Asunnon remontit: Kylpyhuoneen, saunan, wc:n silikonisaumat uusittu myyjän toimesta (vuosi 2022)
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kiinteistön kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027:

Ei suunniteltuja korjaustarpeita.
Energialuokka
C (2018), E-luku: 118. Viimeinen voimassaolopäivä: 23.4.2031.
Tontin koko
1 807 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
53 735,32 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Apteekkien Eläkekassa
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 29.10.2059

Asunto Oy Tampereen Ratinan Kapteeni

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki kaupungin keskustan monipuoliset ostos- ja kulttuuripalvelut lähellä lisäävät asumismukavuutta. Ratinan kauppakeskus vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Koulut: Keskustan koulut ja oppilaitokset. Päiväkoti: Lähellä useita päiväkoteja. Ratina on yksi Tampereen arvostetuimmista asuinalueesta. Tammerkosken rannalla sijaitseva Ratina on modernin tyylikäs kaupunginosa. Asuinalueen maisemat koskelle ja Viinikanlahdelle ovat upeat. Ihanalta rannan kävelyreitiltä löytyy kaunista luontoa, upeita maisemia, laitureita ja venepaikoille vuokrausmahdollisuus. Ratinassa sijaitsee myös Tampereen stadion, suosittu urheilu- ja musiikkitapahtumien näyttämö. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisen liikenteen bussilla (lähipysäkki talon kohdalla). Linja-autoasema lähellä kotia ja rautatieasemallekin pääsee nopeasti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Ratina, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.