Mökki tai huvila | Lomakeskus

Rajaniementie 35, Keskusta, Virrat

Hinta

300 000 €

Koko

370 / 1 770 m²

Vuosi

1896

Virroilla, Siekkisjärven rannalla sijaitseva Rajaniemi käsittää vuonna 1896 rakennetun pappilan, jossa on ruokasali 80 henkilölle ja lisäksi majoitustilaa, sekä neljä 1980-1990 luvuilla rakennettua majoitus-, oleskelu-, sauna- ja harrastetiloja käsittävää rakennusta. Majoitushuoneita on 36 ja vuodepaikkoja 65. Lisäksi kiinteistöllä on konsertti-, luento-, juhla- tai näyttelytilaksi sopiva Siekkissali ja tunnelmallinen, hirsinen rantasauna. Isolla, yli 3 hehtaarin tontilla on rantaviivaa noin 240 metriä. Eriomainen sijainti vain noin kolmen kilometrin päässä palveluista. Kiinteistö myydään tarjousten perusteella, pohjahinta 300.000 euroa. Esittelyt sopimuksen mukaan - terveuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
570060
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Lomakeskus
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
370 m²
Kokonaispinta-ala
1 770 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1896
Käyttöönottovuosi
1896
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

300 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tietoa kohteen käyttökustannuksista myyntiesitteen liitteenä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Myydään tarjousten perusteella, irtaimistoineen, pohjahinta 300.000 euroa. Kirjalliset tarjoukset 31.5.2024 mennessä os. OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Keskustie 6, 34800 Virrat tai jussi.makitalo@op.fi Myyjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä ja hylätä tehdyt tarjoukset sekä hyväksyä tarjouksia jo tarjousaikana. Myös viereinen metsätila on myynnissä tarjousten mukaan, pohjahinta 50 000 euroa. Sillä sijaitsee Rajaniemen lomakeskuksen pysäköintialue sekä kaksi varastoa. Tarjouksen voi tehdä myös molemmista tiloista yhdessä.
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkion 128,00 euroa sekä lainhuudatuksesta aiheutuvat kulut.
Tietoa kohteen käyttökustannuksista myyntiesitteen liitteenä.
Tehdyt remontit
Peruskorjaus 1990 ja 1994.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Päärakennus hirsirunkoinen, muuta majoitus- ym. rakennukset puurunkoisia.
Pintamateriaali: Keittiö: (laitoskeittiö). Sauna: Saunoissa laattalattiat, paneeliseinät. Kylpyhuone: Kylpyhuoneissa laattalattiat, kaakeliseinät. Huonetilat: Tiloissa pääsääntöisesti laminaatti-, parketti- tai laattalattia, seinät tapetti tai maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, kylmiö, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna 3 kpl (2 Väentuvan yhteydessä, 1 rantasauna), sähkökiuas Väentuvan saunoissa, puukiuas rantasaunassa, kylpyhuone Majoitusrakennusten huoneissa kph/wc:t, erillinen wc Erillisiä yleisiä wc-tiloja, suihku, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
936-409-141-0
Tontin pinta-ala
33 500 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Päärakennuksen kohdalta tontti on lähes tasainen ja siitä rantaan päin viettävää rinnettä. Ajoväylät ovat sorastetut ja pihamaalla on nurmkkoa ja mm. frisbeegolfrata ja tilaa muihinkin pihapeleihin.
Tontin nimi
Rajaranta, 141:0
Rasitteet
Tierasite: Rajaniemen yksityistie (tietä siirretty ja se kulkee nykyisin pääosin viereisen Rajamäki-kiinteistön alueella). Kiinteistön pohjoisosassa viereisen kiinteistön alueella rajan tuntumassa tie venevalkamalle, venevalkama ja alue autojen pitämiseen.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Käytetty rakennusoikeus on arvio.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 1983, 1989, 1990, 1991, 1994, 2005, päärakennus 1896 rak.. Alueella on voimassa Virtain kaupungin keskustaajaman osayleiskaava. Alue on kulttuurihistoriallisesti merkittävä aluekokonaisuus ja päärakennus kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Alue on matkailupalvelujen aluetta, jolla ympäristö säilytetään. Kiinteistö sijaitsee osin pohjavesialueella. Kts.lisätiedot kaavamääräyksistä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Virtain kaupunki 03 485 111
Rakennukset
Väentupa, 710 k-m², 15 majoitushuonetta, rv. 1983. Torppa, 189 k-m², 5 majoitushuonetta, rv. 1994. Mäkitupa, 194 k-m², 6 majoitushuonetta, rv. 1991. Pehtoori, 253 k-m², 8 majoitushuonetta, rv. 1994. Siekkissali 262 k-m², rv. 1994. Rakennuksissa lisäksi yleisiä tiloja. Väentuvassa saunatilat ja isot aulatilat. Rantasauna 36 k-m², rv. 1989.
Palvelut
Palvelut: Virtain keskustan lähimmät kauppapalvelut noin 3 kilometrin etäisyydellä, terveyskeskus noin 4,5 kilometriä, Toriseva Golf noin 2 kilometriä.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Loivasti syvenevä ranta. Suunta: Ranta avautuu koilliseen ja itään.
  • Siekkisjärvi, kirkasvetinen järvi.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Virrat

Asuinalueena Keskusta, Virrat

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jussi Mäkitalo

Toimitusjohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Virrat

OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, Virrat

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.