OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Kerrostalo | 2 h + k

Porvoonkatu 7 A, Lapila, Kerava

Hinta

129 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

1973

Tämä kaunis ja valoisa, läpitalon kaksio on juuri kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja on nyt valmis palvelemaan uusia asukkaitaan. Toimiva huonejako ja laadukkaasti toteutettu remontti tekevät tästä halutun kodin monenlaiseen tarpeeseen. Asunto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa, joka on ensimmäinen asuinkerros. Erinomainen sijainti siis sellaiselle, joka haluaa harrastaa toisinaan hyötyliikuntaa mutta pitää myös arjen helppoudesta. Keittiöön on valittu tyylikkäät valkoiset kaapinovet ja niitä täydentämään on lisätty upeita mustia yksityiskohtia. Kodinkoneet on uusittu keittiöremontin yhteydessä ja ovat vielä siis käyttämättömiä. Asunnon värimaailma on harmoninen ja se on helppo sisustaa monenlaiseen makuun. Makuuhuoneeseen on remontin yhteydessä asennettu uusi käytännöllinen liukuovikaapisto. Lasitettu parveke olohuoneen perällä tuo valoa ja antaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta sekä luonnosta myös sateisina päivinä. Upeat näkymät taloyhtiön takapihalle saa tuntemaan, että olisit kauempana keskustasta. Todellisuudessa olet kuitenkin aivan kivenheiton päässä palveluista ja juna-asemasta, johon kävelet muutamassa minuutissa. Junalla pääset esimerkiksi Helsingin keskustaan n. 20 minuutissa. As. Oy Keravan Porvoonkatu 7 on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on tehty vuosien saatossa paljon isoja remontteja. Käyttövesiputkistojen remontin yhteydessä uusittiin myös asuntojen kylpyhuoneet (2016). Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571268
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

113 161,31 €

Velkaosuus

15 838,69 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

2 150,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

276,00 € / kk

Pääomavastike

181,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

457,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu on ennakkomaksu, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Vesimaksun tasaus: kylmä 3,89 €/m³ ja lämmin 8,99 €/m³. Autopaikka kylmä 5€/kk, autopaikka sähkötolpalla 11€/kk ja autopaikka ulkopuolinen 16€/kk. Rah.vastike 2 Elem.saumat, sokkelimaalaus, julkisivu 8,40 €/k. Rah.vastike 5 Käyttövesi+kylpyhuoneeet 144,00 €/k. Rah.vastike 9 Porrashuoneiden ovielementtien uusiminen 28,80 €/k.
Huoneistoa rasittava lainaosuus 15 838,69 € / 25.2.2024 täsmäytetään taloyhtiön toimesta viimeistään lainan poismaksun yhteydessä. Lainaosuus voidaan täsmäyttää kaupanteon yhteydessä erillisellä lainaosuuslaskelmalla, jonka kustannuksista vastaa ostaja.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Lähialueella kaavahankkeita

Lapilantie 14
Asemakaava 2354
Asemakaavamuutoksen päätarkoituksena on mahdollistaa asuinkerrostalon rakentaminen osoitteessa Lapilantie 14 sijaitsevalle kiinteistölle.

Porvoonkatu 20
Asemakaava 2369
Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa asuinkerrostalon rakentaminen suunnittelualueelle lähialueen kulttuurihistorialliset arvot huomioiden.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Remontoitu 2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Olohuone: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Kylpyhuone: Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu. Eteinen: Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin 2024, erillisuuni 2024, induktioliesi 2024, liesikupu (aktiivihiilisuodatin) 2024, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Remontoitu kokonaan 2024
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Remontoitu putkiremontin yhteydessä 1999. Vessan valopeili asennettu 2024.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Palokunnanmäen Huolto Oy Isännöitsijä Reija Villanen 044 989 2000 Kauppakaari 12 04200 Kerava
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, ulkoiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

37 kpl, 10 kpl

Tehdyt remontit
2022 Huippuimureiden uusiminen A-B talossa
2022 IV-järjestelmän puhdistus ja säätö
2022 Kuntokartoitus ikkunat ja parvekeovet
2022 Parvekkeiden kuntotutkimus
2021 SV1 ja SV4 linjan sukitus (Picote Oy)
2019 Julkisivun ja sokkelin korjaus (julkisivujen elementtisaumausten uusiminen, julkisivujen pesu ja sokkelin huoltomaalaus)
2019 Vesikaton huoltokorjaus
2018 Porraskäytävät ja aulat (porraskäytävien ala-aulojen ikkuna-ovielementtien uusiminen ja aulojen seinien alaosien kunnostus)
2017 Lukitusjärjestelmän uusiminen
2017 IV-järjestelmän puhdistus ja säätö
2016 Käyttövesiputkien uusiminen ja kylpyhuoneiden urakka (Vimare Oy käyttövesiputkistot. Codesma Oy kylpyhuoneet)
2016 Jätekatoksen uusiminen
2010 Takapihan salaojien uusiminen ja lisäikkunoiden hankkiminen
2001 Parveke- ja julkisivuremontti
1997 Saunaosastojen peruskorjaus. Asunnon remontit: 2024: Lattian uusiminen, seinien maalaus, keittiön remontointi sekä kodinkoneiden vaihto, makuuhuoneeseen uusi kaapisto. Remontin jälkeen tehty lopputarkastus (taloyhtiön määrittämä valvoja vahvistanut isännöitsijälle, että remontti on tehty asianmukaisesti).
Tulevat remontit
Päätetyt: Ylimääräinen yhtiökokous 31.10.2023:
Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet hyväksyä urakoitsija koskien hissiremonttia ja laatimaan hankkeeseen liittyvät sopimukset.
Päätettiin myöntää hallitukselle ja isännöitsijälle valtuudet valita parhaaksi katsomansa pankin lainatarjous ja päättää nostettavan lainan määrä kiinteistön hissiremontti hanketta varten, sekä määrätä lainaosuuksien ja rahoitusvastikkeen suuruudet ja maksujen ajankohdat. Valtuutetaan isännöitsijä nostamaan tarvittava määrä lainaa enintään 450.000 € ja panttaamaan lainan vakuudeksi tarvittava määrä jo olemassa olevia tai haettavia panttikirjoja ja allekirjoittamaan panttaus- ja luottosopimus As. Oy Keravan Porvoonkatu 7:n puolesta. Päätettiin ARA:n avustuksen hakemista hissiremontti hankkeeseen.

2018 varsinainen yhtiökokous päätti valtuuttaa hallituksen valmistelemaan huoneiston A 13 kylpyhuoneen korjausta konsultoimalla kiinteistöalan asiantuntijoita. Korjaus voidaan tehdä sopivana ajankohtana, kun yhtiön kassavarat sen sallivat.. Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023 - 2027
2023 Hissien modenisointi suunnittelu
2023 Hissien modernisointi
2025 Sähköverkon selvitys/kartoitus
2024 Selvitys pihan autopaikkojen saneerauksesta ja sähköautojen latauspisteiden asentamisen kustannuksista
2025 Kahden rakennuksen kellaritilojen huoltomaalaus
2025 Viemäreiden kuntotutkimuksen päivitys
2027 Kahden rakennuksen kellaritilojen huoltomaalaus

Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
5 086 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Keravan kaupunki

As. Oy Keravan Porvoonkatu 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Neste n. 250 m. Alepa noin 400m. Prisma n. 800 m. Citymarket n. 800 m, jossa on myös posti. Kirjasto n. 800 m. Terveysasema noin 2,5 km. Koulut: Keravanjoen koulu noin 1 km. Päiväkoti: Lapilan päiväkoti noin 500 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki noin 100 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Lapila, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veera Kallio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLat

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.