OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Paritalo | 4 h + k + 2 x kph + s + wc

Kannistontie 8 A 1, Kivistö, Vantaa

Hinta

432 000 €

Koko

112 / 139 m²

Vuosi

2009

SUNNUNTAIN esittelyssä mukana OSUUSPANKIN LAINA-ASIANTUNTIJA. Tervetuloa esittelyyn! Laadukas ja hyvin pidetty paritaloasunto halutulla pientaloalueella Kivistössä. Tähän kotiin muutat vailla remonttihuolia. Kannat vain omat tavarasi sisään ja ryhdyt nauttimaan asumisesta tässä viihtyisässä kodissa. Kodin sydämen muodostaa keskimmäiseen kerrokseen sijoittuvat laadukas Puustellin keittiö sekä korkeaan tilaan sijoittuvat ruokailutila ja olohuone. Ruokailutilasta on käynti asunnon terassille sekä piha-alueelle. Olohuoneessa on varaava takka, jonka lämmössä on tässä yhteisen oleskelun tilassa mukava tunnelmoida. Takka ja ilmalämpöpumppu ovat merkittävässä roolissa talon lämmityksessa ja niiden anisosta lämmityskustannukset pysyvät maltillisina. Saunaosasto ja yksi makuuhuoneista sijoittuvat alakertaan. Kaksi makuuhuoneista ovat puolestaan omassa rauhassaan asunnon kolmannessa kerroksessa, missä on myös erillinen kylpyhuone. Mukavana plussana yläkerran makuuhuoneissa on kummallakin oma parveke. Kivistön keskustan kattavat palvelut ovat täydentyneet juuri avatun kauppakeskuksen myötä. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset vierestä kulkevan bussin ansiosta sekä noin kilometrin päässä sijaitsevan Kivistön aseman ansiosta. Letnokentälle on junalla matkaa alle 10 min ja autolla alle 15 min. Upeat luontoreitit ja hiihtoladut ovat Kivistössä käden ulottuvilla. Golfin harrastajille Keimola-Golf on alle 10 min automatkan päässä. Voisiko tämä viihtyisä asunto olla sinun unelmiesi koti? Ota rohkeasti yhteyttä ja mennään tutustumaan. Tässä kodissa asuu myös koira, joten huomioithan tämän esittelyyn tullessasi mahdollisten allergioiden vuoksi. Kohteen myynnin ja markkinoinnin hoitaa Johanna Mustonen. johanna.mustonen@op.fi 050 526 6760 IG: @johannamustonen.lkv FB: Johanna Mustonen - kiinteistönvälittäjä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571978
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h + k + 2 x kph + s + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Kokonaispinta-ala
139 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

432 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

513,82 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus on ollut vuonna 2023 17 250 kWh sisältäen käyttö - ja lämmityssähkön sekä sähkönsiirron. Sähkölasku on ollut keskimäärin 124,00 euroa/kk.

Vesi ja jätevesi noin 32 euroa/kk

Jätemaksu: noin 100 euroa/vuosi siältäen sekä sekä- että biojätteen tyhjennyksen

Kiinteistövero: 513,82 euroa vuonna 2024
Kulutusperusteiset kustannukset voivat merkittävästi vaihdella mm. käyttäjän kulutustottumusten mukaan ja riippuvat mm. sähkön hinnasta, käyttäjän tekemistä sopimuksista ja voivat seuraavalla omistajalla olla merkittävästi pienemmät tai suuremmat kuin nykyisillä omistajilla
Kiinteistövero: 513,82 euroa vuonna 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Sähkölukot asennettu talon pääoveen ja autotallin sivuoveen 2021, sähköauton latauspiste asennettu 2021, ulkoporeallas hankittu 2021
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • E (2013)
  • Voimassa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lisäksi ilmalämpöpumppu, uusittu 11/2023 sekä varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunkoinen, tiili- ja puuverhoiltu
Pintamateriaali: Keittiö: Laattalattia, välitila laattaa, seinät maalattu. Olohuone: Laattalattia, seinät maalattu. Korkeaa tilaa. Käynti terassille missä poreallas. Makuuhuone 1: Alakerran makuuhuoneessa laattalattia, Seinät maalattu 2021 ja huoneeseen laitettu yhden seinän leveydeltä liukuovikaapistot. Makuuhuone 2: Yläkerran kahdessa makuuhuoneessa on laminaattilattia, maalatut seinät, toisessa makuuhuoneessa yksi seinä tapettia. Makuuhuone 3: Yläkerran toisesta makuuhuoneesta on käynti vaatekaappien kautta ullakkotilaan, missä laminaattilattia, paneelikatto, sähköt. Tilassa ei ole ikkunaa, joten tila sopii erinomaisesti esim. leffatilaksi, kuntosaliksi, harrastetilaksi. Tällä perheellä tila on vaatehuone-/ja varasto käytössä. Kodinhoitohuone: Pesukoneliitäntä, allas, kaapistoja. Laattalattia, kaakeliseinät. Liukuovi vaihdettu lasioveksi 2021. Käynti ulos. Sauna: Tervaleppäpaneeliseinät, laattalattia,. Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeliseinät. Eteinen: Laattalattia, maalatut seinät. Wc: Laattalattia, kaakeliseinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2021, pakastekaappi 2021, induktioliesi ja pyrolyysiuuni 2021, liesituuletin huippuimurilla, mikroaaltouuni integroitu 2019, astianpesukone kalusteintegroitu 2019, kaapistot, pöytätasojen materiaali vaihdettu kivitasoihin 2021.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone kaksi suihkua. Kaksi irrallista pyyhe-/liinavaatekaappia laitettu 2021, lattialämmitys.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Katto on hyvässä kunnossa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-23-55-6
Tontin pinta-ala
1 824 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Rasitteet
Kiinteistöä rasittaa kulkuyhteyttä varten tarvittava alue. Lisätietoja kiinteistörekisteriotteesta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 365 m². Kohde sijaitsee asemakaava-alueella, joka on erillispientalojen korttelialuett, AO. Rakennusoikeuden e-luku on 0,20. Asuntoa kohti saa rakentaa taloustilaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi enintäåän 40 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2007. Kiinteistö sijaitsee asemakaava-alueella, joka on erillispientalojen rakennettua korttelialuetta. Naapurikiinteistöille ei ole suunnittelilla kaavamuutoksia eikä lisärakentamista.
Lisätietoja kaavoituksesta: https://www.vantaa.fi/fi/haku?keyword=kivist%C3%B6n+kaavoitus
Rakennukset
Lämmin autotalli 27m2.
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Lähikaupppa Alepa n. 50 m päässä samoin Balkan Grilli. Kivistön keskustan palvelut mm. apteekki, ravintoloita, K Market, 24 h Alepa, kuntosali, R -Kioski n. 1 km päässä. Kauppakeskus kivis, missä mm. Lidl, S Market, Alko, terveysasema, nuorisotila, kirjasto, ravintoloita, n. 1,3 km päässä. Koulut: Aurinkokiven yhtenäiskoulu n. 1,2 km päässä. Aurinkokiven koulullla myös neuvola ja päiväkoti. Kanniston alakoulu n. 1,5 km päässä. Päiväkoti: Useita päiväkoteja alueella 500 m säteellä. Lähin päiväkoti Maitorpan päiväkoti. Liikenneyhteydet: Bussit Kanniston tieltä, n. 100 m päästä, junat Kivistön asemalta n. 1 km päästä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Mustonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, KM

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.