Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

12 ha monien mahdollisuuksien paikka omassa rauhassa, mutta kuitenkin peruspalveluiden läheisyydessä. Vääksyn palvelut n. 6km, autolla Lahteen n. 15-20 min ja pääkaupunkiseudulle vain puolitoista tuntia !

Tontilla monipuolisia luontoarvoja, kuten oma lähde ja virtaava puro, mahdollisuus omavaraiseen pienviljelyyn ym. Polttopuut saa omasta metsästä.
Rakennuspaikka talolle, mökille tai vaikkapa metsästysmajalle kalliopohjaisessa maastossa. Metsäautotie jo valmiina ! Lähi ympäristö tarjoaa paljon eri harrastus aktiviteettejä mm. veneilijälle, golffarille, pienlentokone harrastajalle, metsästäjälle jne.

Lisätietoja ja esittelyt Mika Nyman 0400347758 !

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Asikkala
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen kuvaus:

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
16-408-4-152
Tontin pinta-ala:
120 030,0 m²
Lisätietoa tontista:
Mahdollinen rakennuspaikka kalliopohjaisessa maastossa. Maapohjatutkimusta ei ole tehty.
Suurimmilta alueilta on tehty puuston päätehakkuita.
Tontin nimi:
KOTITILA,
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Asikkalan kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti. Rakennustyyppi (asunto/vapaa-ajan asunto) ja rakennuksen sijoittaminen on selvitettävä maankäyttö- ja rakennuslain mukaisessa järjestyksessä.
Kaavoitustiedot:
Rantaosayleiskaava, kaavoittamaton, maakuntakaava. Tila liittyy pieneltä osalta lounaiskulmasta Vesivehmaan rantayleiskaavaan ja se ei vaikuta paikan rakentamiseen mitenkään.
Lisätietoja kaavoituksesta: Asikkalan kunta

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Palvelut: Vääksyn/ Anianpellon palvelut n. 6km. Lahti n. 22km. Helsinki 128 km. Koulut: Vesivehmaan ja Anianpellon koulu. Kunnalta mahdollisuus vuokrata venepaikkoja joko Vesijärven tai Päijänteen puolelta. Vesivehmaalla jenkkapirtti ja lentokenttä pienkoneille n. 5km. Vääksyn Kanava Golf, golfkenttä 6 km, Vierumäki Golf n. 23 km.
Ajo-ohjeet:
Anianpellontie - Suopellontie. Suopellontietä n. 800m (tie haarautuu vasemmalle, siten että autokorjaamo jää oikealle)- oikealla metsäautotie. Tiepohja on tehty metsäkoneille, henkilöautolla ajo oman harkinnan mukaisesti. Metsäautotietä n. 300m tilan rajalle. Tarkemmat ajo-ohjeet ja esittelyn saat soittamalla 0400 347758 Mika Nyman

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Mika Nyman

Mika Nyman

myyntipäällikkö, LKV, YKV, AKA/KHK
  • Puh: 0400 347758
  • Puh: 0400 347758

Orimattilan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

  • Erkontie 11, 16300 ORIMATTILA
  • Puh: 010 257 1558
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.