OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Omakotitalo | 4h + k + khh + kph + s + wc + vh

Ahjokuja 3, Kyrö, Pöytyä

Hinta

215 000 €

Koko

117 / 165,5 m²

Vuosi

2011

Unelmakoti rauhallisessa ympäristössä Tämä ihastuttava asunto mahdollistaa sinulle rauhallisen asumisen kauniissa ja luonnonläheisessä ympäristössä vain parin kilometrin päässä Kyrön keskustasta. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, tilava olohuone ja moderni keittiö, josta löytyy kaikki tarvittava arjen askareisiin. Kauniissa saunassa on sähkökiuas ja kylpyhuoneessa on suihku ja wc. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä ja vaatehuone antaa mukavasti lisää säilytystilaa. Asunnossa on myös erillinen wc. Tämä koti on valmistunut vuonna 2011 ja se on erittäin siistissä kunnossa. Lämmitysjärjestelmänä toimii sähkö ja varaava takka, ja ilmalämpöpumppu tuo mukavasti energiatehokkuutta arkeen. Talon edustalla on katettu, tilava terassi, joka ohjaa sinut nauttimaan puusaunan löylyistä ja viettämään aikaa paljussa. Kiinteistö rajautuu viheralueeseen, joten maisemat säilynevät vehreinä. Keittiön ikkunasta näkyy suoraan kunnan ylläpitämälle lastenleikkipaikalle! Talon päädyssä tilava autotalli ja varasto. Tämä koti odottaa uusia asukkaita, jotka arvostavat rauhallista ympäristöä ja modernia asumista. Varaa oma esittelyaikasi, niin pääset tutustumaan tähän ihanaan kotiin lähemmin. Lisätiedot ja esittelyt: Essi Mäkilä, puh 040 153 3888 tai essi.makila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572176
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + kph + s + wc + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
117 m²
Kokonaispinta-ala
165,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

215 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

462,47 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 184 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (pörssisähkö) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (1 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 14000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 462,47€/2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Terassin rakentaminen n. 2017
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 26.03.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka (nuohous suoritettu 8/2023), ilmalämpöpumppu (asennettu n. 5-6 vuotta sitten)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiat laminaattia, seinät maalattua, katto paneloitua. Olohuone: Lattiat laminaattia, seinät maalattua/tapetoitu, katto paneloitua. Makuuhuone 1: Lattiat laminaattia, seinät tapetoitua katto paneloitua. Makuuhuone 2: Lattiat laminaattia, seinät tapetoitua katto paneloitua. Makuuhuone 3: Lattiat laminaattia, seinät tapetoitua katto paneloitua. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa, seinät maalattua lasikuitutapettia, katto paneloitua. Sauna: Lattia laattaa, paneloitu katto ja seinät (tervaleppä). Kylpyhuone: Lattia ja seinät kaakeloitu, katto paneloitu. Wc: Lattia laattaa, seinät kaakeloitu /paneloitu, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi (kph ja wc), allaskaappi (kph ja wc), pesukoneliitäntä (khh), lattialämmitys, kiinteät valaisimet, Silityslauta.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
636-439-5-290
Tontin pinta-ala
1 098 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Ahjokuja 3, 5:290
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 274,5 m². Asuinrakennus
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2010. AO Erillipientalojen korttelialue. AO- ja AP-korttelialueilla on jokaisella asunnolla oltava tarkoituksenmukaisesti näkösuojattu, asuntoon välittömästi liittyvä, maantasossa oleva ulko-oleskelutila.
Lisätietoja kaavoituksesta: Pöytyän kunta
Rakennukset
Puusauna, puuvaja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pöytyä

Asuinalueena Kyrö, Pöytyä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.