OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Kerrostalo | 2 h, kt, ransk.parveke

Veturikatu 12 A, Pohjola, Turku

Hinta

221 600 €

Koko

38 m²

Vuosi

2023

Koti korttelin uusimmasta talosta! OP Koti tuntee Logomon seudun. Joulukuussa 2023 valmistuneissa Fabriikin Friidan kodeissa nautitaan kulttuuritarjonnan läheisyydestä ja uuden yhtiön huolettomuudesta. Täältä on ratapihan yli kulkevan Logomon sillan ansiosta keskustan palveluiden ääreen alle kilometrin matka. Tämän kuusikerroksisen talon valoisissa ja materiaaleiltaan ajattomissa huoneistoissa olohuone ja avokeittiö muodostavat avaran oleskelutilan, joka valtaosassa asuntoja jatkuu tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Asuinhuoneiden lattialämmitys vapauttaa seinät sisustamiseen. Osassa koteja on arjen luksuksena ikioma sauna! Kuusikerroksisessa yhtiössä on muuntuvia ja toimivia kerrostaloasuntoja yksiöistä ja kaksioista eri kokoisiin kolmioihin. Kysy mahdollisuutta ostaa oma autopaikka autohallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kodin asuinkerroksesta Friidan sijainti Fabriikin sydämessä on erinomainen. Tämä talo on korttelin viimeinen, eli koko kortteli on viimeistelyä vaille valmis. Kerrostalo rajautuu eteläsivultaan Tenderipuistoon. Vehreässä puistossa on lasten leikkipaikka, tilat oleskeluun ja liikuntaan sekä picnic- ja pelialueet. Suojaisa yhtiön oma korttelipiha ovat katutasoa ylempänä. Logomon puoleisissa asunnoissa nautitaan iltapäivän auringosta. Pohjolan kaupunginosan palvelut sekä päiväkodit ja koulut ovat lähellä. Päärautatieasema ja linja-autoasema ovat noin kilometrin päässä. Pyörällä pääsee liikkumaan nopeasti, esimerkiksi yliopistolle vain noin 10 minuutissa. Helsingin ja Tampereen moottoriteille on hyvät yhteydet ja autoille on tilaa kotikorttelin autohallissa. Yhtiön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat kuivaushuone, talovarasto, tekniset tilat, irtaimistovarasto ja väestönsuoja. Polkupyörien huolto- ja pesutilalla varustettu ulkoiluvälinevarasto ja jätehuone ovat autohallin välittömässä läheisyydessä. Elisan 25 megan laajakaistayhteys ja kaapeli-tv sisältyvät hoitovastikkeeseen. Vesikiertoinen lattialämmitys on nykyaikainen lämmönjakotapa ja huoneistokohtainen ilmanvaihto huolehtii raikkaasta sisäilmasta. Vastavalmistuneessa talossa asuminen huoletonta: vuositarkastukset ovat seuraava kunnossapitotyö. Hanki koti ilman huolta korkojen noususta! Kun ostat tästä taloyhtiöstä YIT Kodin 30.4.2024 mennessä, maksaa YIT kumppanipankista ottamallesi asuntolainan viitekorolle 2 % korkokaton 5 vuodeksi. Lisätietoja välittäjältäsi. Tervetuloa ihastumaan näihin kauniisiin koteihin, varaa oma esittelyaikasi! Kohteen myyntitiimi sinua varten: Jori Anttila LKV 040 5751050 Jukka Hairisto LKV 050 331 6181 Piia Lipponen LKV 045 344 6244 Lea Timonen LKV 050 5599012 Sanna Varjanne LKV, yhteyspäällikkö 040 756 9496 Sähköpostit: etunimi.sukunimi@op.fi Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Arviokäyntimme myyntiä varten on maksuton. Samalla kerromme lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta ja saat henkilökohtaisen välitystarjouksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
572680
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, kt, ransk.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

77 560,00 €

Velkaosuus

144 040,00 €

Velaton hinta

221 600,00 €

Neliöhinta

5 831,58 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainan rahoituslaitos: Oma Säästöpankki (entinen Liedon Säästöpankki) Kokonaislaina-aika on rakennusaika ja noin 25 vuotta valmistumisesta. Yhtiölle ensimmäinen lyhennys noin 2,5 vuoden kuluttua valmistumispäivästä. Osakkaiden lyhennykset alkavat noin kahden vuoden kuluttua valmistumisesta. EB 12 kk (+ marginaali 1,25 %). Viitekoron arvo on aina vähintään 0 %. Koron tarkistus vuosittain 10.10. Kohde on yhtiölainoitettu: Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Lyhennysvapaan aikana maksetaan yhtiölainasta pelkkä korko.

Hoitovastike

148,20 € / kk

Pääomavastike

662,58 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

810,78 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

148,20 € / kk

Pääomavastike

928,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 076,70 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vastikkeet EB 12 kk (4,187 %, 9.10.2023) + marginaali 1,25 % + = kokonaiskorko 5,437 %. Viitekoron arvo on aina vähintään 0 % 3 kk:n pääomavastikevakuus: Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yhtiölainan lyhennysvapaan aikana pääomavastikevakuus sisältää yhtiölainan kolmen kuukauden korkokulut. Lainanlyhennysten alkamisen jälkeen pääomavastikevakuus korotetaan vastaamaan yhtiölainan kolmen kuukauden lyhennysosuutta ja korkokuluja. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu on ennakkomaksu, täsmäytetään käytön mukaisiin kulutustietoihin (asuntokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus).
Kukin osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan
sähköntoimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti.
Elisan kiinteistöliittymään sisältyy huoneistokohtainen 25-megainen Internet-liittymä ja kaapeli-TV, joka sisältyy vastikkeeseen.
Asukas voi lisämaksusta tilata käyttöönsä laajakaistan lisänopeuksia tai muita Elisan lisäpalveluita.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
ns. ranskalainen parveke, parvekkeiden kaiteet ovat alumiinirunkoisia lasikaiteita.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Uuden omistajan on itse rekisteröitävä omistuksensa huoneistotietojärjestelmään ja maksettava kulloinkin voimassa olevan maksuasetuksen mukainen rekisteröintimaksu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. rakennuksen Tenderipuiston ja Konepajanaukion puoleinen julkisivu tehty pääosin betonielementtipintaisena, osittain paikalla muurattuna punatiilestä sekä osittain tiililaattaverhottuna. Pihakannen sekä Veturikadun puoleiset julkisivut pääosin paikalla muurattuna punatiilestä.
Pintamateriaali: Asuintiloissa lattiat valkomattalakattua tammiparkettia, seinät maalattu. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus. Katto tervaleppäpaneelia. Mahdollisessa saunassa seinät ja katto tervaleppäpaneelia, lauteet tervaleppää, saunassa kirkas täyslasiovi.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, induktioliesitaso, monitoimiuuni kiertoilmalla, integroitu astianpesukone 45 cm (69 m2 asunnossa 60 cm), liesikupu (ulosvedettävä, led-valaistus, rasvasuodatin). Kalusteissa varaus mikroaaltouunille. 3 h huoneistoissa mikroaaltouuni vakiona. Välitilassa alumiinipintainen välitilalevy, työtasot laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä (kääntyvä kirkas lasi), valaisinpeilikaappi, allaskaappi tai allaslaatikosto, pesukoneliitäntä (tilavaraus pesutornille) kiinteät valaisimet. Mahdollisessa saunassa sähkökiuas.
Säilytystilojen kuvaus
Irtaimistovarasto, varaston lukko yhteensopiva asunnon avaimen kanssa
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy. Isännöitsijänä toimii Sanna Pukkala p. 050 511 8897
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, tietoliikenneyhteys, jätehuone, irtaimistovarastot
Taloyhtiön autopaikat

18 kpl

Energialuokka
B (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 28.10.2031
Tontin koko
1 079 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki, kaavoitusyksikkö

Asunto Oy Turun Fabriikin Friida

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pohjola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Varjanne

Yhteyspäällikkö, LKV, FM

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.