OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Erillistalo | 3h, k, s (YJ:n mukaan 4h, k, s)

Rastaansiipi 9 B, Kirkkokangas, Oulu

Hinta

340 000 €

Koko

85 m²

Vuosi

2017

Tämä nykypäivän moderniin makuun suunniteltu koti ei pelkästään näytä hyvältä, vaan rakentamisvaiheessa kotiin on valittu muutostöinä laadukkaat materiaalit, jolloin pienimmätkin yksityiskohdat on tullut huomioiduksi. Tämä avoin kahden kerroksen pohjaratkaisu toimiikin erinomaisella tavalla. Portaikko lasikaiteella tuo avaruutta jo valmiiksi korkeaan oleskelutilaan. Reilusti kivaa lisätilaa oleskeluun tarjoaa yläkerran aula, joka on toiminut työtilana. Yläkerran suuri makuuhuone on alun perin suunniteltu kahdeksi erilliseksi huoneeksi, tässä muutostöiden myötä on päädytty yhteen suureen päämakuuhuoneeseen. Portaikon alle kätkeytyy erinomainen varastotila ja lisäksi varastotila löytyy takapihan terassin yhteydestä. Takapiha avautuu kaakon suuntaan ja oleskelumukavuutta lisää terassin lasitus. Viehättäväksi laatoitettu takapiha on todella kaunista katseltavaa kesäaikana. Kodin kauneus ja upeus ei ole ainoastaan pinnoissa, myös rakennuksen teknisiin ratkaisuihin on panostettu. Taloyhtiössä lämmityksestä vastaa edulliset käyttökulut omaava maalämpö ja ilmanvaihdosta lämmöntalteenottotekniikkaa hyödyntävä ilmanvaihtokoje. Kesähelteillä huoneilman pitää sopivan viileänä ilmalämpöpumppu. Kodin valaistuksesta ja turvallisuudesta vastaa ABB:n älykäs Free at home järjestelmä. Asunnolla on oma autokatospaikka, jossa on sähköauton latausvalmius ja toinen autopaikka on suoraan huoneiston edessä. Asunto Oy Oulun Jokipuisto on valmistunut omalle tontille vuonna 2017. Näyttävä arkkitehtuuri on luotu kestämään katseita vuosiksi eteenpäin. Piha-alueet on viimeistelty asfaltilla, kivetyksillä ja erilaisilla istutuksilla. Oulujoen rantamaisemat ja ulkoilureitit lähtevät lähes taloyhtiön vierestä. Lapsiperheitä ajatellen päiväkodit ja koulut löytyvät lähietäisyydeltä. Hyvät yhteydet myös Oulun keskustan palveluiden ääreen taittuvat mutkattomasti. Mikäli kiinnostuit tästä upeasta kodista, ota yhteyttä ja sovitaan yksityisesittely.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572781
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s (YJ:n mukaan 4h, k, s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Kokonaispinta-ala
85 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Vapautuu: 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

340 000,00 €

Velaton hinta

340 000,00 €

Neliöhinta

4 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

263,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

263,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksuennakko 15 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan (kylmä vesi 3,80 €/m³ ja lämmin vesi 8,60 €/m³).

Ostaja maksaa kaupanteossa varainsiirtoveroa velattomasta kauppahinnasta voimassaolevien säädösten mukaisesti.

Ostaja on tietoinen, että osakeluettelon ylläpito on siirretty Huoneistotietojärjestelmään ja ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä sekä osakekirjan mitätöinnistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Asunto on erinomaisessa kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa parketti, seinät tapetoitu. Olohuone: Lattiassa parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Lattiassa parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Lattiassa parketti, seinät tapetoitu. Sauna: Lattiassa laatta, seinät paneeli. Kylpyhuone: Lattiassa laatta, seinät laatta. Eteinen: Lattiassa laatta, seinät tapetoitu. Wc: Laattalattiat, maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin, astianpesukone integroitu, kaapistot, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Tulikivi, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oulu Oy, Jani Kettukangas, p. 0207 481 039, jani.kettukangas@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Tehdyt remontit
Normaalien kunnossapitotöiden lisäksi huoneiston B 8 vesivahinko korjattu vakuutusyhtiön toimesta 2022.. Asunnon remontit: Yläkerran makuuhuone tehty yhdeksi huoneeksi muutostyönä. 2021 auton latausaseman asennus.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys: IV-kanavien puhdistus v 2024.
Energialuokka
C (2013), E-luku 141, viimeinen voimassaolopäivä 10.2.2027
Tontin koko
2 421 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki

As Oy Oulun Jokipuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikaupat alle 2 km etäisyydellä, keskustaan n. 5 km. Koulut: mm. Oulujoen koulu n. 400 m, Hiukkavaaran koulu n. 3 km, Lämsänjärven koulu n. 4 km. Päiväkoti: mm. Päiväkoti Runokerä n. 800 m, Saarelan päiväkoti n. 2 km, Pilke Soittajankangas n. 2,5 km, Hanhenmarssin päiväkoti ja Vaskikankaan päiväkoti n. 3 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne esim. linja 7 keskustaan Sangintieltä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kirkkokangas, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anu Rantasuo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.