Omakotitalo | 4h, k, kph, khh, aula, wc, kuisti, vh

Kanungintie 201, Kuusjoen Kanunki, Salo

Hinta

258 000 €

Koko

138 m²

Vuosi

2003

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kiinteistöön, joka koostuu omasta 9247 neliömetrin maanpinta-alasta. Kiinteistöllä on asuinrakennus, saunarakennus ja monikäyttöinen ulkorakennus. Asuinrakennus on valmistunut vuonna 2003 ja sen asuinpinta-ala on noin 138 neliömetriä, joka muodostuu neljästä huoneesta, keittiöstä, kylpyhuoneesta, kodinhoitohuoneesta, aulasta, wc:stä, kuistista ja vaatehuoneesta. Erityismainintana yläkerran viimeistelemättömät tilat, joista uusi omistaja saa muokattua vaikka 3 huonetta lisää. Pohjakerroksessa on rakennettu upeat säilytystilat viineille, perunoille ja hilloille. Rakennuksen perustamistapa on rossipohjainen tuulettuva alapohja. Asuinrakennuksen ja saunarakennuksen välissä on suojaisa terassi ja takapiha, jotka tarjoavat rentouttavan ympäristön ulkoilun nauttimiseen. Saunarakennukseen kuljetaan lasitetun kuistin läpi. Sisätiloina ovat saunatupa, wc, suihkutilat, tunnelmallinen puusauna, vaatehuone ja puuvarasto. Ulkorakennuksen kerrosala on noin 334 neliömetriä, johon mahtuu korkeammatkin ajoneuvot tai nosturit. Autotallitilojen jälkeen löytyy suihku- ja wc-tilat sekä maltilliset tuotanto- tai askartelutilat harrastus- tai yritystoiminnalle. Konehallin toisesta päädystä löytyy valtavat varastotilat, tekninen tila, jossa on maalämpölaitteisto, sekä puuvarastotilat. Käyttöullakkoon saa myös varastoitua tavaraa. Kiinteistölle ja kaikkiin rakennuksiin on johdettu kunnan vesi. Asuinrakennuksella ja saunarakennuksella on oma jätevesijärjestelmä saostuskaivoineen ja imeytyskenttineen. Ulkorakennuksen vesi- ja jätevesijärjestelmä on erillinen. Lämmitysjärjestelmänä maalämpö ja varalämmönlähteeksi jätetty öljylämmitys. Vesikiertoinen patterilämmitys asuinrakennuksessa, sekä varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Kiinteistö sijaitsee rauhallisella alueella, josta on erinomaiset yhteydet moottoritielle ja piihoville noin 22 kilometrin matkan päässä. Salon keskustaan on noin 26 kilometrin matka ja Someron keskustaan noin 16,6 kilometrin matka. Lähin päivittäistavarakauppa, Sale Kuusjoki, on noin 6,6 kilometrin päässä Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Myynti: Miko Känkänen Kiinteistönvälittäjä, LKV 050 340 1851, miko.kankanen@op.fi Myös muut seitsemän välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
572937
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, khh, aula, wc, kuisti, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
138 m²
Kokonaispinta-ala
138 m²
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

258 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

964,70 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.
Kiinteistövero: 2023 / 964,70 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Yläkerran tiloja aloitettu muuttamaan asuinkäyttöön. Tiloihin ei ole haettu käyttötarkoituksen muutosta kaupungilta.
Maalämpö asennettu 2015.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Maalämpölaitteisto sijaitsee konehallissa. Öljypannu on jätetty ns. varalämmönlähteeksi.Öljysäiliön sijainti on konehallissa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunkoinen, rossipohja (tuulettuva)
Pintamateriaali: Keittiö: Puulattia, maali, kattopaneeli. Olohuone: Puulattia, tapetti, kattopaneeli. Makuuhuone 1: Puulattia, tapetti, kattopaneeli. Makuuhuone 2: Puulattia, tapetti, kattopaneeli. Makuuhuone 3: Kirjastohuone maalattu, Puulattia, kattopaneeli. Sauna: Lattialaatta, seinäpaneeli. Kylpyhuone: Lattialaatta ja seinäkaaklei. Eteinen: (lasieteinen) kaakelilatia. Wc: Lattialaatta ja seinäkaakeli. Aula: Puulattia.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi, jääkaappipakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-692-2-74
Tontin pinta-ala
9 247 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Puromäki, 2:72
Rasitteet
Ei ole.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavoittamaton alue, poikkeamislupa Salon rakennusvalvonnasta vaaditaan rakentamiselle.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 2002. Kaavoittamaton alue. Suunnittelutarvealue. Suunnittelutarvealueella rakennusluvan myöntäminen edellyttää ns. suunnittelutarveharkintaa, jota koskevat päätökset tekee kaupunkikehityslautakunta ennen rakennusluvan myöntämistä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki / rakennusvalvonta
Rakennukset
Saunarakennus (2003) ja konehalli (2001) Ulkorakennusta laajennettu vuonna 2008 5m puuvarastolla. Lämmitysjärjestelmän tekniset tilat myös konehallissa. Maalämmön lopputarkastuspöytäkirja päivätty 21.09.2018
Palvelut
Palvelut: Päivittäistavarakauppa Sale Kuusjoki n. 6,6 km Salon keskustaan n. 27 km Somerolle n. 16,6 km Piihovi n. 22 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Kanunki, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.