OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Saarijärvi

Omakotitalo | 4h, k, et, vh, vilpola, 2wc, khh, kh, s

Pentinlahdentie 3, Saarijärvi

Hinta

259 000 €

Koko

141 / 157 m²

Vuosi

2006

Vehreällä 1315 neliön puutarhamaisella tontilla vuonna 2006 rakennettu omakotitalo sekä piharakennus. Moderni elementtitalo, jonka huoneistoala on 141 m2. Tilat ovat yhdessä kerroksessa, mikä tekee asumisesta mukavaa ja helppoa. Niin talon pohjapiirustuksessa kuin piharakennuksen yksityiskohdissa on nähtävillä arkkitehdin kädenjälki. Tämän kodin pohjaratkaisu on miellyttävä ja huoneet ovat tilavia. Useiden ikkunoiden ansiosta valo pääsee huoneisiin ja korostaa avaraa pohjaratkaisua. Iso keittiö yhdistyy lähes saumattomasti olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti terassille sekä kauniit lasipariovet talon päämakuuhuoneeseen. Eteisen käytävän varrella on kaksi muuta makuuhuonetta, erillinen wc sekä hyvin kaappisäilytystilaa liukuovien takana. Eteisestä on käynti käytännölliseen kodinhoitohuoneeseen, jonka läpi kulkiessa pääsee niin vilpolaan kuin kylpyhuoneeseen ja saunaan. Vilpolasta on käynti ulos ja kylpyhuoneessa on mm. kaksi suihkua. Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu ja lämmönjakojärjestelmänä vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta tasaisesti jakautuvan lämmön myötä. Olohuoneessa varaava takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä. Takan kyljessä on leivinuuni keittiön suuntaan. Keväällä 2022 katolle on asennettu aurinkopaneelit. Etupihalla on siistit kivetykset, jotka yhdistävät talon ja piharakennuksen sekä helpottavat kulkemista. Piharakennuksessa on autokatoksen lisäksi autotalli, varastotilaa ja puuliiteri. Pihapiirissä on nurmikkoa, pensaita ja istutuksia. Pihassa on hyvin tilaa lasten leikeille tai vaikka pihajuhliin. Ihastut näkymään pihaan saapuessa! Pentinniemi on arvostettu asuinalue ja keskustan palvelut ovat vajaan 1,5 km päässä. Mannilan pururata kivenheiton päässä tarjoaa liikuntamahdollisuuksia luonnon lähellä. Varaa esittelyaika ja tule ihastumaan tähän kauniiseen kokonaisuuteen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573613
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, et, vh, vilpola, 2wc, khh, kh, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
141 m²
Kokonaispinta-ala
157 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

530,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiedot asumiskustannuksista (sähkö, vesi, jäte) ovat toteutuneita kustannuksia kahden hengen taloudessa. Antamia tietoja voidaan pitää suuntaa-antavana, sillä niihin vaikuttaa käyttötottumukset ja asukasmäärä.

Normaalit omakotitalon asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä varainsiirtovero 3 %.
Kiinteistövero: noin 530,00 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Hyväkuntoinen ja muuttovalmis kokonaisuus.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energiatodistus on laadittu 5.7.2022 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu. Olohuoneessa takka. Katolle on asennettu 23.4.2022 10 kpl aurinkopaneeleja. Sähkö.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Elementtitalo. Yläpohja; puurakenteinen Väliseinät; puurunkoiset levytetyt seinät / tiili Ulkoseinät; puurunkoiset levytetyt seinät. Ulkoverhous lautaa.
Pintamateriaali: Asuintiloissa laminaattilattiat, seinät tapetoitu/maalattu ja katot paneelia. Vessan, eteisen, kodinhoitohuoneen sekä kylpyhuoneen ja saunan lattiat laatoitettu. Kylpyhuoneen ja wc:n seinät laatoitettu. Saunassa paneeliseinät. Eteisessä ja kodinhoitohuoneessa seinissä maali / tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin sekä astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Takan kyljessä leivinuuni.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkökiuas. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua sekä wc-istuin. Erillinen wc, jossa wc-istuin, peili- ja allaskaappi. Pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa. Kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
729-408-7-835
Tontin pinta-ala
1 315 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Puutarhamainen tontti, joka rajoittuu pensasaitaan. Pihassa nurmikkoa, istutuksia ja pensaita. Autotallin ja talon edustalla siististi kivilaattaa.
Tontin nimi
Lintukoto, 7:835
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Saarijärven kaupunki, tekninen toimi
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 22.6.2004. Saarijärven kaupunki, tekninen toimi
Lisätietoja kaavoituksesta: Saarijärven kaupunki, tekninen toimi
Rakennukset
Piharakennus, jossa tiloina on autokatos, autotalli, varasto ja puuliiteri. Rakennusvuosi 2009.
Palvelut
Palvelut: Saarijärven keskustaan noin 1,5 km. Keskustassa kaupat, pankki, apteekki, kirjasto, uimahalli sekä monet muut harrastusmahdollisuudet. Koulut: Koulut eskarista lukioon keskustassa. Päiväkoti: Keskustassa. Mannilan ulkoilumaastot vieressä. Kesällä pururadalla voi lenkkeillä ja talvella hiihtää.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Saarijärvi

Asuinalueena Saarijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Päivi Peltoaho

Myyntipäällikkö, LKV, YKV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Saarijärvi

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Saarijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.