OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

Kerrostalo | 4h, k, s

Parantolankatu 7-9 A, Parantola, Hyvinkää

Hinta

188 000 €

Koko

86,5 m²

Vuosi

1980

Erinomainen pohjaratkaisu ja sijainti sekä laadukkaasti ja tyylillä täysin remontoitu kerrostalokoti keskustassa. Kauppakeskus Willaan matkaa 250 metriä. Olohuone yhdistyy saarekkeineen saumattomasti avokeittiöön muodostaen avaran ja yhtenäisen kokonaisuuden. Olohuoneen ilmalämpöpumppu on viilentämässä kesäkuukausina. Nämä viihtyisät sisätilat käyvät yhteen vaativampaankin makuun.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573731
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86,5 m²
Kokonaispinta-ala
86,5 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

182 557,00 €

Velkaosuus

5 443,00 €

Velaton hinta

188 000,00 €

Neliöhinta

2 173,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

493,05 € / kk

Pääomavastike

157,43 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

650,48 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Muutostyöilmoitus:
Osakkeenomistajan on ilmoitettava taloyhtiölle kaikista (pl. maalaus- ja tapetointityöt) huoneistoremonteistaan hyvissä ajoin kirjallisesti Huoneistotieto.fi -palvelun kautta. Mikäli osakkeenomistajaIla ei ole sähköisiä järjestelmiä käytössä, voi muutostyöilmoituslomakkeen pyytää paperisena isännöintitoimiston asiakaspalvelusta puh. 050 553 3349. Muutostyöilmoitukset otetaan käsittelyyn vasta kun osakkeenomistaja on merkitty taloyhtiön osakeluetteloon ja muutostyöilmoitusten käsittelylle varataan kohtuullinen aika (5 arkipäivää). Purkutöitä tai huoneistoremonttia ei saa aloittaa, ennen kuin taloyhtiö on antanut luvan huoneistoremontille ja asbesti kartoituksen tarpeellisuus on selvitetty. Taloyhtiöllä on oikeus asettaa huoneistoremontille valvoja, jonka kustannuksista vastaa osakkeenomistaja.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö, olohuone, makuuhuoneet ja eteinen: Vaaleat vinyylilattiat. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatoitettu. Sauna: Lattia laatoitettu. Wc: Seinät ja lattia laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (Induktio), liesituuletin (suodatin), astianpesukone, kiinteät valaisimet, saareke. Saarekkeessa sähköt.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa Harvian pilarikiuas. Kylpyhuoneessa suihku, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain, mukavuuslattialämmitys (sähkö), kiinteät valaisimet. Erillisessä wc:ssä allaslaatikosto, peilikaappi, seinä-wc -istuin, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, komeroita, huoneistokohtainen häkkivarasto alakerrassa
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hyvinkää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Kota Oy/Anne Rantanen, Uudenmaankatu 5-9 LH 6, 05800 Hyvinkää
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kellarikomerot, lastenvaunuvarasto, askarteluhuone, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, ulkoiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl

Tehdyt remontit
Parkkipaikat 1998. Asunto-osan huopakatto uusittu 1999. Kaukolämpölaitteet uusittu 2012. Aitojen uusiminen, rappujen kattolippojen uusiminen 2017. Parveke- ja sokkelikorjaus sekä ikkunoiden ja parvekeosien uusiminen 2018. Ilmastoinnin nuohous ja säätö 2019. Julkisivun tuuletuksen parantaminen, palokatkojen tiivistäminen 2020. Liikerakennuksen purkaminen, väestönsuojan tiiveyskoe 2022.. Asunnon remontit: Huoneisto on täysin remontoitu 2019, jonka yhteydessä keittiön ja oh:n välinen seinä on purettu sekä eteisen ja keittiön välinen ovi poistettu. Ilmalämpöpumppu 12/2021.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Yhtiön hallituksen laatima kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027: Pihan kunnostus ja uusi jätepiste rakennustöiden jälkeen. Ulko-ovien ja lukituksen uusiminen. Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto joka toinen vuosi. Räystäskourujen vuosittainen puhdistus ja katon kunnon tarkkailu. Porraskäytävien huoltomaalaus. Yleistentilojen valaistuksen uusiminen led-valaistukseksi. Vesi- ja viemärilaitteiden kunnon tarkkailu. Putkiston kuntotutkimus. Sadevesikaivojen lietepesien tarkastus ja tarvittaessa puhdistus. Viemärien huuhtelu. Ilmanvaihdon tulo- ja poistoventtiilien vuosittainen puhdistus (osakas). Sähköauton latauspisteitä piharemontin yhteydessä. Kylmiön käyttötarkoituksen muuttaminen varastotilaksi. Aurinkopaneelit katolle kaavamuutoksen jälkeen.

Toimenpiteiden aloittamisesta ja niiden rahoittamisesta päätetään yhtiökokouksessa. Kunnossapitotarveselvitys laaditaan vuosittain.
Energialuokka
E (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 15.1.2025.
Tontin koko
4 004 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Hyvinkään kaavoitusosasto 019 45 911.

Asunto Oy Hämeenkatu 24-26

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut. Kauppakeskus Willa 250 m. Koulut: Hämeenkadun ala-aste 300 m. Pohjoispuiston yläaste 900 m. Päiväkoti: Kaksi yksityistä päiväkotia vieressä, kunnallinen päiväkoti 300 m. Liikenneyhteydet: Linja-auto 100 m. Rautatieasema 700 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Parantola, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Kivinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hyvinkää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.