OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 6h, k, khh, ph, s, 2 wc:tä

Kankaanpääntie 31_okt, Saarijärvi

Hinta

425 000 €

Koko

178 / 197 m²

Vuosi

1939

Tervetuloa tutustumaan upeaan hevostilaan Keski-Suomessa! Päärakennus on peruskorjattu ja laajennettu vuosina 2008 - 2013, talossa on kattava varustus, kuten varaavat pönttö- ja leivinuuni ja ilmalämpöpumppu molemmissa kerroksissa. Asunnon pintamateriaalit ovat laadukkaat ja kestävät, ja huonejako on suunniteltu toimivaksi. Asunnossa on myös tilava sauna, joka on ihana paikka rentoutua pitkän päivän jälkeen. Tämä hevostila on todellinen helmi, joka täytyy nähdä paikan päällä. Asunnon lisäksi tilalla on erinomaiset tilat hevosten pidolle ja harrastamiselle. Uusi tallirakennus on tilava ja siinä on automaattisilla juomakupeilla varustetut karsinat 17 hevoselle, lisäksi tallista löytyy lämpimät keittiö- / toimistotila, wc ja varustehuone. Tallissa on myös pesupaikka, kuivaushuone, loimivarasto ja rehuvarasto, sekä teollisuuspesukone. Tallissa on koneellinen, säädettävä ilmanvaihto. Vanhassa tallissa on viisi karsinaa juoma-automaateilla. Lisäksi tilalla on vanha kunnostettu navetta, joka on toiminut ponitallina, sekä iso heinälato / -varasto. Tallien ja asuinrakennuksen lisäksi yhtenäisessä, valaistussa pihapiirissä on reilut 4ha laidunta, valaistu ratsastuskenttä (25 x 50m) ja teräsrunkoinen maneesi ratsastusalalla 20 x 40m. Maneesissa on myös katsomo ja lämmin opetustila / varasto. Tila on erinomainen niille, jotka arvostavat maaseudun rauhaa ja kuitenkin lähellä olevia palveluita. Asunto on laadukas ja tilava, ja tallitilat ovat erinomaiset. Tämä on todellinen unelmakohde hevosharrastajille, ja se täytyy nähdä paikan päällä. Varaa oma esittelyaikasi välittäjältämme ja tule ihastumaan tähän tähän harvinaiseen myyntikohteeseen! Mikäli tarvitset apua oman asuntosi myynnissä, ota rohkeasti yhteyttä välittäjäämme.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573868
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, khh, ph, s, 2 wc:tä
Asuintilojen pinta-ala
178 m²
Kokonaispinta-ala
197 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1939
Käyttöönottovuosi
1939
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

425 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

499,33 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus (432,23 euroa/kk) on ollut keskimääräinen kustannus aikavälillä 2/2023 – 2/2024, sisältäen sähköenergiamaksut (6,49 snt/kWh) perusmaksuineen (15,50 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (5,62 snt/kWh) perusmaksuineen (68,78 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh).

Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (3 henkilöä) on edellisen 12 ajalta ollut noin 30.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Kulutuslukema sisältää koko tilan sähkönkulutuksen.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 499,33 euroa / verovuosi 2023 **)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: **) Kaikkia rakennuksia ei oltu huomioitu kiinteistöveropäätöksessä. Vero todennäköisesti tulee nousemaan ilmoitetusta.

Ostajalle kaupasta aiheutuvat kustannukset: varainsiirtovero 3% kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu 161 euroa, kaupanvahvistusmaksu 128 euroa.
Tehdyt remontit
Kaikki pinnat sisältä ja ulkoa sähköt, putket, ikkunat, ovet, lämminvesivaraaja, kodinkoneet yms uusittu 2013.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, kunto on osin hyvä ja osin tyydyttävä. Talo peruskorjattu vuosina 2001 - 2004 ja laajennuksen yhteydessä vuonna 2013
Energialuokka
  • B (2018)
  • Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E -luku on 96 kWhE/m2/vuosi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava leivinuuni ja pönttöuuni. Ilmalämpöpumpun molemmissa kerroksissa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laatoitetut lattiat, maalatut seinät. Olohuone: laatoitetut lattiat, maalatut/tapetoidut seinät. Makuuhuone 1: maalatut/tapetoidut seinät. Makuuhuone 2: maalatut seinät. Makuuhuone 3: maalatut seinät. Sauna: laattalattia, paneloidut seinät. Kylpyhuone: laattalattia, laatoitetut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi 2 kpl, erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesikupu, liesituuletin, leivinuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
729-405-4-15
Tontin pinta-ala
146 700 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kankaanpää, 4:15
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Haja-asutusaluetta, jolle ei ole määritelty rakennusoikeusia.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 2008. Päärakennuksen alkuperäistä rakennuslupaa ja loppukatselmusta ei ole saatavissa. Talon peruskorjauksen/laajennuksen loppukatselmus on tehty 27.8.2013. Alueella, jolla kohde sijaitsee on 2.9.1998 hyväksytty/vahvistettu yleiskaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Saarijarven kaupunki, kaavoitus
Rakennukset
*) Ratsastusmaneesi valmistunut vuonna 2008, rakennuksen kerrosala on 989 m². Perustukset betonia, runko terästä, ulkovuoraus puuta, korkeus 7,8m, vapaa korkeus kattotuolien alapaarteesta maahan 5m. Osin kahdessa kerroksessa (toisessa päädyssä on katsomo, jonka alla on varastotilat, yläkerrassa sosiaali- / myymälätila, joka on lämpöeristetty ja varustettu sähköpattereilla n. 50m²). Ratsastus ala noin 21 x 40m, peilit, lämmin myymälätila 50m². Ratsastustalli valmistunut vuonna 2005, kerrosala noin 360 m², rakennuksessa 17 - 18 hevospaikkaa, toimisto-, huolto ja varastotiloja, koneellinen ilmanvaihto, pesupaikka, teollisuuspesukone ja -kuivausrumpu, automaattiset vesikupit karsinoissa. Kunto hyvä, pinnat vesivaneria, Myrby karsinaelementit liukuovilla. Ratsastustalli 2, peruskorjattu vuonna 2013, kerrosala on 85 m², 5 - 6 hevospaikkaa. Kunto tyydyttävä, vedet kaivojärjestelmästä, koneellinen ilmanpoisto Navettarakennus, peruskorjattu vuonna 2006, kerrosala noin 85 m² Heinälato Ratsastuskenttä noin 2 5m x 45 m, valaistu. Lisäksi sähkötarhoja 6 - 10 kpl, maapohja. Muuta: parkkitilaa 7 - 8 autolle, lantala, pihattotalli / -katos. Piha- ja katualueet valaistu, maneesin etupääty, sivu ja takapääty valaistu. Tarha-alueet valaistu, tallin molemmissa päissä ulkovalaisimet.
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Uuraisten keskustassa noin 4 km päässä ja Saarijärven keskustassa noin 25 km päässä., posti Noin 4 km päässä Uuraisten keskustassa, kirjasto Noin 4 km päässä Uuraisten keskustassa. Koulut: Lanneveden ala-aste noin 9 km päässä, Koulukuja 1, 41270 Lannevesi. Päiväkoti: Noin 4 km päässä Uuraisten keskustassa. Liikenneyhteydet: Oma auto
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Saarijärvi

Asuinalueena Saarijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jorma Numminen

Myyntipäällikkö, LKV, AKA (A), kaupanvahvistaja

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.