Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Salon kaupungissa ent. Perniön kunnan Tuohitun kylässä myydään määräalana tarjousten perusteella n. 55 ha suuruinen maatila jonka pinta-alasta n. 50,98 hehtaaria on luomuviljelyssä olevaa peltoa lopun ollessa soveltuvin osin tonttimaata ja joutomaata. Kiinteistöllä sijaitsevat 2004 rakennetut, nautakasvattamo/kylmäpihatto, katettu laakasiilo, katettu lantala sekä 1998 rakenettu ent sikala nyk. konehalli/varastorakennus. em. rakennuksien lattiapinta-ala on yhteensä n. 3500 neliömetriä ja ne on mitoitettu n. 200 lihanaudan kasvatukseen. Kiinteistö on yhtenäinen ja kasvattamo kompleksi sijaitsee peltoalueen reunalla. em. kiinteistön alueella ei ole asuinrakennusta mutta kantakiinteistön alueella on vanhempi ns. syytinkitalo josta voidaan tarvittaessa neuvotella mutta se ei suoraan kuulu markkinoitavaan kokonaisuuteen. Myytävään kiinteistöön tulee sähkö ja vesi kantakiinteistön päämittareiden kautta mutta kulutukset saadaan mitattua alamittausperiaatteella. ostaja voi halutessaan myös hankkia omat liittymät.
Tässä on hyvä vaihtoehto sinulle joka olet suunnittelemassa uuden kasvattamon rakentamista tai toiminnan laajentamista. Pellot ovat hyvässä kunnossa ja rakennukset pienellä fixaamisella täysin toimintakuntoisia ja ajanmukaisia.
Kohteeseen pääsee tutustumaan sopimuksen mukaan. em. kokonaisuus tarjotaan ostettavaksi tarjousten perusteella. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Tarjoukset pyydetään jättämään toimistollemme 11.11.2016 klo 12 mennessä. Lisätietoja kohteesta antaa Juha Suokko 044-770 1331.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Salo
Tyyppi:
Peltoala:
Tilan pinta-ala:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
Kiinteistövero:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Kohteen kuvaus:

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
734-643-3-47 ja 734-643-3-47
Tontin pinta-ala:
550 000,0 m²
Tontin nimi:
,
Kaavoitustiedot:
Kaavoittamaton, rakennuslupa.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV Salo

  • Turuntie 7, 24100 Salo
  • Puh: 010 256 1310
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.