OP Koti Kymenlaakso Oy LKV, Kouvola

Omakotitalo | 4mh, oh, k, kph, 2wc, vh, s.

Sopentie 68 A, Soppi (Koria), Kouvola

Hinta

156 000 €

Koko

116 / 208 m²

Vuosi

1970

Maaseudun rauhassa tilava omakotitalo rv 1970 ja toinen pienempi omakotitalo rv. 1997, tilan kokonaispinta-ala yhteensä 5390m2. Päärakennuksessa neljä makuuhuonetta ja toinen ns pikkutalo soveltuu vaikka toiselle sukupolvelle tai työtilaksi esim kampaamoksi, tilitoimistoon, perhepäivähoitoon ym. Molemmat rakennukset kuntotarkastettu. Päärakennuksessa uusittu mm katto, käyttövesiputket ym. Kiinteistö lämpiää puulla ja sähköllä. Pihapiiri on viihtyisä, valtavan kokoinen terassi ja runsaasti monivuotisia istutuksia. Lapsille leikkimökki jo valmiina ja viherpeukalolle kasvihuone. Täällä on tilaa kirmata perheen pienimmillä ja lemmikkieläimillä. Tämän on mahdollisuuksien paikka, Korian keskustasta vain n. 3km. Lähdetään tutustumaan paikan päälle. Lisätietoa ja esittelyt järjestää Tiina Väinämö 0400-777933 tiina.vainamo@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574065
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh, oh, k, kph, 2wc, vh, s.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
116 m²
Kokonaispinta-ala
208 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

156 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

812,81 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokanaissähkönkulutu on ollut (sis. käyttösähkön ja siirron myös) n. 1700 euroa/vuosi. Nykyiset omistaja käyttävät lämmitykseen paljon puuta (n. 40 kiintomottia v. 2023)
Kiinteistövero: 812.81

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Vesikaton muutos 2008. Asuintilojen ikkunoiden sisäpintaan asennettu kolmas lasi 1980-luvulla. Kylmiö poistettu käytöstä 2014. Kph ja saunan lattialaatoitus uusittu 2004. Suuremman wc lattialaatoitusta ja seinälaatoitusta uusittu 2003, poistettu amme. Käyttövesiputket uusittu 1980-90 luvulla. Poistettu takka 2004.
Pikkutalon varustus: jääkaappi ja pakastin 2kpl, erillisuuni, keraaminenliesi. Seinä pinnat maalia ja lattiat parkettia. Kylpyhuone seinä laattaa ja lattia kaakelia (harkkoseinät kylpyhuoneen osalta). Pesukoneliitäntä.Mh,oh,keittiö, kph/wc, vaatehuone. Autokatos.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu. Puulla lämpiävä kattila.Öljylämmityksestä siirytty puulämmitykseen 2003. Lämmityskattila ja vesivaraaja ovat vuodelta 2003.Lämmitysjärjestelmän säätölaite (Ouman) asennettu 2020.Lämmitysverkoston kiertovesipumppu uusittu 2022. Käyttöveden sekoittaja uusittu 2024.Öljysäiliön sijainti: Säiliö poistettu käytöstä, puhdistettu ja täytetty hiekalla 2004.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Täystiilitalo, kantavana seinärunkona tiili. Pikkutalo puurunkoinen.
Pintamateriaali: Keittiö: maalia, parkettia. Olohuone: maali/kivi/tapetti, parkettia. Makuuhuone 1: tapettia, parkettia. Makuuhuone 2: maalia, laminaattia. Makuuhuone 3: tapettia, parkettia. Sauna: paneelia, laattaa. Kylpyhuone: kaakelia, laattaa. Eteinen: maalia, parkettia. mh 4: maalia, laminaattia. Pukuh: maalia, laattaa.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2014, pakastekaappi 2014, erillisuuni, induktioliesi 2019, liesituuletin, astianpesukone 2020, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, suihku kaksi erillistä wc:tä. Peilit, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä. Lattialämmitys kph ja wc vesikiertoinen lattialämmitys. Kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katon muutos tasakatosta harjakatoksi 2008, samalla johdettu vesikaton vedet putkitettuna pois perustuksien juurelta

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kouvola toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
286-460-14-33, 286-460-14-56
Tontin pinta-ala
5 390 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tila muodostuu kahdesta tilasta yhteensä 5390m2. Pihapiiri on avara , leikkimökki ja kasvihuone(sähköt), reilunkokoinen terassi ja kauniita monivuotisia istutuksia ym.
Tontin nimi
Levonmäki ja Kontiola,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus käy ilmi osayleiskaavasta joka saatavissa välittäjältä. Rakennuspaikan koko ja sijainti määritetään suunnittelutarveratkaisun. Alue on tarkoitettu kylämäisen rakentamisen alueeksi. Aluetta ei ole tarkoitettu asemakaavoitettavaksi.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 1970 ja 1997. Kouvolan kaupunki Maankäyttö
Lisätietoja kaavoituksesta: Kouvola Kaupunki Maankäyttö
Rakennukset
Toinen omakotitalo: Rv 1997: oh,k,mh,kph/wc. Autokatos. Puurunkoinen, harjakatto/tiilikate. Lämmitys vesikiertoinen osittain pattereilla ja osittain lattialämmityksellä. Ilmalämpöpumppu Rakennuksessa on vesivaraaja, johon vesi siirtyy. Talousvesi tulee kunnallisesta verkosta, jätevedet on käsitelty omalla tontilla (saostuskaivo ja ilmeytyskenttä). Ilmanvaihto koneellinen poisto. Maanvarainen betonilaatta
Palvelut
Palvelut: Korian keskustaan n. 3km. Ruokakauppa n. 3km. Alakoulu n. 3km (Korian keskustassa). Päiväkoti n. 3km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kouvola

Asuinalueena Soppi, Kouvola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Väinämö

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Kymenlaakso Oy LKV, Kouvola

OP Koti Kymenlaakso Oy LKV, Kouvola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.