OP Koti Kainuu Oy LKV, Sotkamo

Omakotitalo | 7h, k, s,

Ratakuja 1, Hirvenniemi, Sotkamo

Hinta

420 000 €

Koko

292 / 340 m²

Vuosi

2001

Tervetuloa Sotkamon Hirveniemelle, missä on tarjolla tilava ja viihtyisä koti aktiiviselle perheelle! Tässä kodissa on neljä makuuhuonetta ja neljä WC:tä, tilavat keittiö- ja ruokailutilat sekä avara olohuone kauniine järvimaisemineen. Oleskeluhuoneessa voit nauttia Uuniseppien valmistaman Manttelitakan luomasta tunnelmasta. Unohtumattoman rentoutumisen takaavat saunaosaston upeat näkymät järvelle ja suuri lasitettu terassi, joka kutsuu perheen viihtymään yhdessä ja ystävien kanssa. Lisäksi tässä kodissa iso kodinhoitohuone ja kuntoiluhuone omilla sisäänkäynneillään sekä lämmin autotalli. Autotallin vieressä on autokatos yhdelle autolle sekä tilava katos polkupyöriä ja kausitavaroita varten. Tontti ei ylety aivan rantaan. Ranta on lapsiystävällinen, matala ja siellä on LIPLAPIN laituri. Tämä asuinalue on lapsiperheelle mitä ihanteellisin, Leivolan alakoulu ja päiväkoti sijaitsevat muutaman minuutin ajomatkan päässä (n. 1,3 km) ja keskustan palvelut ovat sopivan kävely- tai pyöräilymatkan päässä kotoa. Tämän kodin lämmitysmuotona on sähkö (lattialämmitys sähkö), jota tukemassa ovat takka ja 18 aurinkopaneelia. Tule ja koe tämä unelmakoti, missä laadukkaat materiaalit ja huolella suunnitellut tilat tekevät arjestasi vaivatonta ja nautinnollista. Riitta Mankinen Op Koti Kainuu Oy +358 40 506 5027 riitta.mankinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574368
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, s,
Asuintilojen pinta-ala
292 m²
Kokonaispinta-ala
340 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

420 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

964,19 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Varaava takka.
Kiinteistövero: 964,19€/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Varainsiirtovero 3%. Kaupanvahvistajan palkkio 128€.
Lainhuuto.
Tehdyt remontit
Pesuhuoneen lattia uusittu, saunan lauteet uusittu, keittiön lattia osittain uusittu (kuviolaatta)
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. 18 aurinkopaneelia
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laatta, maalattu tapetti (ässätex). Olohuone: Kährs Merbau parketti, tapetti/maali. Makuuhuone 1: alakerta: Kärhrs Merbau parketti, tapetti. Makuuhuone 2: yläkerta: laminaatti, tapetti. Makuuhuone 3: yläkerta: laminaatii, tapetti. Kodinhoitohuone: laatta, maalattu tapetti. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: laatta, kaapistot. Wc: 1. laatta, laatta, 2. laatta, laatta, 3. laatta, laatta, 4. laatta, laatta. makuuhuone 4: yläkerta: laminaatti, maali. Kuntoiluhuone: Kumimatto, maalattu tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Festivo, jääviileäkaappi, pakastekaappi, erillisuuni Aeg, v.2015, liesitaso, keraaminen liesi, mikroaaltouuni Siemens, v.2018, astianpesukone Siemens, v. 2014, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivitasot, Tammi- ruusupuu kaapistot, Keittiössä on kaksi erillistä vesipistettä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Harvia, v. 2015, kylpyhuone, erillinen wc 4 x wc, suihku 2 suihkua alakerrassa, suihkukaappi yläkerrassa, poreallas, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys koko talossa, kiinteät valaisimet. Saunan lauteet- lämpökäsitelty tuija Saunan pukuhuoneen seinä- lämpökäsitelty koivu
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kylmä varasto yläkerta
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Muovipintoitettu tiilenpunainen teräspelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
765-401-158-17
Tontin pinta-ala
1 460 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Iltatähti, 158:17
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 437 m². Rantaan voi rakentaa pihasaunan.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 2001-0089.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sotkamon kunta kaavoittaja
Rakennukset
Autotalli/-katos, varasto, 2001
Palvelut
Palvelut: Kaupat 300-500 m, Sotkamon keskustan palvelut 1,8 km, terveysasema 2,4 km. Koulut: Leivolan alakoulu 1,3 km, Tenetin yläkoulu 2,9 km, Sotkamon lukio 2,3 km. Päiväkoti: Leivolan Päiväkoti 1,3 km. Katinkullan, Vuokatin Urheiluopiston ja Vuokatinrinteiden lukuisat harrastusmahdollisuudet ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Jos harrastat veneilyä, melomista tai kalastat, ovat paikkakunnan vesistöt reitteineen huikea lisä näihin harrasteisiin ja vesiharrastuksiin pääset lähtemään omalta laiturilta. Liikenneyhteydet: Sotkamo 1,8 km, Kajaani 38 km, Kuhmo 64 km
Ranta
  • Ranta-alue on kunnan puistoaluetta, mutta omistaja voi pitää laituria ja venettä rannassa. Omistaja on huolehtinut ranta-alueen kunnossapidosta. Ranta on lapsiystävällinen.
  • Pirttijärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sotkamo

Asuinalueena Hirvenniemi, Sotkamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riitta Mankinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

OP Koti Kainuu Oy LKV, Sotkamo

OP Koti Kainuu Oy LKV, Sotkamo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.