Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

HELPOSTI LÄHESTYTTÄVÄ METSÄTILA, JOLLA ON MAHDOLLISTA YHDISTÄÄ METSÄTALOUS JA VIRKISTYSKÄYTTÖ KANNATTAVASTI!

Määttälä on Kajaanin keskustasta n. 34 km lounaaseen sijaitseva metsätila, jolla on kokoa 93,68 ha:n edestä. Tilan läpi kulkee vajaan kilometrin matkalla hyväkuntoinen Palojoentie, josta etäisyys Pyhäntään on n. 54 km, Iisalmeen n. 84 km ja Kärsämäelle n. 87 km. Yhteisalueosuudet sisältyvät kiinteistökauppaan, lukuunottamatta yhteinen vesialue 205-876-4-0 jakokunnan koskiosuudet.
Tilalla on puustoa n. 10000m3, n. 112 m3/ha ja metsämaan osuus on n. 81 m%. Suurin osa puustosta on mäntyä, mutta alueella kasvaa omina kuvioinaan myös kuusta ja koivua sekä sekametsiä. Metsämaan pinta-alasta n. 31% on nuorta metsää, jossa puuston määrä on n. 1510 m3 ja varttunutta metsää n. 34 %, jossa puustoa on n. 3340 m3. Uudistuskypsän metsän osuus on n. 28 %, jossa puustoa on n. 4700 m3 ja keskimäärin n. 233 m3/ha. Erikokoisia mäntyvaltaisia taimikoita tilalla on n. 5 ha.
Määttälän monipuoliset kangas- ja turvemaat tarjoavat mukavan kasvualustan hyväkuntoisille metsiköille. Metsien kehitysluokat jakautuvat sopivasti niin, että päätehakkuukypsiä kuvioita on hyödynnettävissä heti ja investoinneille löytyy vastapainoa tasaisesti myös tulevaisuudessa tukkipuiksi varttuvista nuoremmista metsistä. Alueen läpi mutkittelee viehättävä Vuottojoki n. 2 km verran esitellen paikallista metsäluontoa kauneimmillaan. Palojoentien puoleisesta suvantopaikasta löytyy komea niemennokka, joka on omiaan esimerkiksi erämökin paikaksi.
+ tasainen kehitysluokkarakenne
+ heti hakattavissa olevaa puustoa
+ luonnon tarjoamat virkistysmahdollisuudet

katso lisätiedot virtuaalilinkistä

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kajaani
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
205-417-2-58
Tontin pinta-ala:
936 800,0 m²
Tontin nimi:
Määttälä
Rasitteet:
kts. kiinteistörek.oto

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto

  • Puh: 08 - 632 060

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

  • Lönnrotinkatu 8, 87100 KAJAANI
  • Puh: 08-632 060
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.