Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Jokipalsta on Kurolanvaaran kiinteistön n. 44,0 hehtaarin suuruinen määräala 14 kilometriä Paltamon kirkonkylältä pohjoiseen. Palstan halki kulkee pohjois-etelä -suunnassa Uvantie, ja lisäksi palstan eteläosan poikki kulkee Autioniemen yksityistie (K38967), johon kiinteistöllä on tieoikeus. Palsta rajoittuu idässä kahdesta kohtaa Kiehimänjokeen, ja palstaan kuuluu myös Putaansaari. Palsta on osittain Kiehimäjoen ja Iijärven rantaosayleiskaavan M-aluetta ja Putaansaari MY-aluetta.

Kohteella on metsälain nojalla suojeltuja, täydellisessä toimenpidekiellossa olevia luontokohteita metsämaalla yhteensä n. 0,6 ha. Lisäksi kohteella on luvanvaraisesti käsiteltäviä alueita n. 1,3 ha. Yhteisten alueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Palstan pinta-alasta 91 % on metsämaata, jonka kokonaispuusto on n. 2 280 m3. Metsämaan pinta-alasta pientä ja varttunutta taimikkoa on yhteensä n. 27 hehtaaria ja n. 0,6 hehtaaria on nuorta kasvatusmetsää. Kohteella on myös n. 9 hehtaaria varttunutta kasvatusmetsää, jossa puustoa on noin 1 520 m3, ja lisäksi palstalla on n. 3 hehtaaria päätehakkuuikäistä metsää.

Kysy lisää myytävästä kohteesta kiinteistönvälittäjältä!

Jokipalsta on hyvillä tieyhteyksillä varustettu mäntyvaltainen metsäpalsta, joka sijaitsee lähellä Paltamon keskustaajamaa!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Paltamo
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
578-406-0028-0013
Tontin pinta-ala:
440 000,0 m²
Tontin nimi:
Kurolanvaara Jokipalsta
Kaavoitustilanne:
Ranta-asemakaava
Kaavoitustiedot:
Paltamon kunta

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto

  • Puh: 08 - 632 060

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

  • Lönnrotinkatu 8, 87100 KAJAANI
  • Puh: 08-632 060
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.